Ja mam svojho Jeffa docasne mimo provoz, reklamujem RF kluky priamo u YT, tak som sa docasne vratil na svoje 20 r. stare HT. Najvacsi sok, cez co sa neda preniest, su 53 cm riditka vs 80,kt. jazdim teraz, 3x8 relativne v pohode, stare deore LX je takmer bezhlucne vs Sram, a este ta divna geometria 90. rokov...sa na tom citim ako kkt, uz sa zas tesim na normalny bicykel.?
kajto: tak 53m rajdy bol omyl uz pred 20 rokmi, nikdy som nepochopil, ako to mohli na mtb vobec montovat .. ale sranda ako vacsina ludi vtedy sa naopak smiala tym sirokym /si to este trochu pamatam/. Si tam nahod normalne rajdy, ked mas nahradny bajk, tak stoji za to ho za par penazi upravit do znesitelnej podoby
Môj nový parťák. V skratke Specialized Epic expert 2019, kolesá Roval Carbon 25mm /bezdušové/, vidlica RockShox Brain, Brzdy Level TL a sada Sram Eagle GX /pred upgradom na Sram Eagle X01/. Váha vrátane pedálov Speedplay, držiaku na GPS, minitool pod košíkom a 2xkošík je 9,9kg.
Vidiet Unno na maratone, je nieco ako .. "whatever doplnit, dosla mi fantazia ". Aj setup sa mi paci a dokonca vratane kosika To je ale ten s vyssimi zdvihmi, ze ?
Aha, guidy , vidim, ze mas very sensitive modul na rozpoznavanie brzd tohto typu .. no, prasiatka asi moc lahsie nenajdes nikde, ale packy, to ano .. to je otras. Idealne napr. Avid Trail X0 carbon.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pýcha
lakomstvo
závisť
hnev
smilstvo
obžerstvo
lenivosť
Vdaka
Hybrid na zdvihoch 130/100