Tak trochu osobný náhľad do zákulisia života Saganovcov očami manželky, Katky.
Na jej blogu vždy nájdete zaujímavé detaily z pretekov, ktoré zostávajú pred kamerami skryté... http://katesagan.blogspot.sk/?m=1
aaaa skoda som pochopil tu slucku okolo stelvia z uniknutych info opacne. Bormio - Umbrail - Glurns - Prato - Stelvio - Bormio.
To by bol vacsi masaker. ale aj tak sa pani budu bavit a my sa na co pozerat.
Bikejoring na gire semtam byva casovka v poslednej etape, naposledy v roku 2012
Ta biela verzia dresov (predpokladam ze na Tour ked tam vpravo dole je nemecko-francuzske logo - Tour startuje v Nemecku buduci rok) su docela pekne, tie narodne su hrozne
Tie narodne mohli mat narodne farby roztiahnute od tej vodorovnej "nemeckej" linky az po spodok a napis hasgrohe prisposobeny farebne podkladu. Takto je to dost nedostojne a nevyrazne, aj ked to nie je nic nove, Tinkoff, Movistar, Sky a mozno este niekto dalsi to tiez mali takto odflaknute.
Vždy bude u mna giro na prvom mieste pretože je najtažšie. 2017 sa mi velmi páči. Aj ten pohár ne najkrajší Giro d'Italia 2017 - La storia di 100 edizioniOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Giro by mala byť povinnosť pre všetkých vrcharov ukázať sa. TdF je už pár rokov nudné čo sa GC týka, pričom ďalšie dve GT sú celkom napínavé. Froome by sa mal prísť tiež na Giro ukázať....
100. ročník Gira by si zaslúžil lepšie etapy. Organizátori podľa mňa úplne doku*vili Dolomity. 17.etapa sa končí v Canazei, doslova v srdci Dolomitov, na úpätí všetkých slávnych dolomitských priesmykov - a tí idioti z nej urobia etapu pre šprintérov? To ako vážne?! Takže tú máme jedinú horskú dolomitskú etapu , aj to asi najľahšiu, aká mohla byť(čím nehovorím, že je ľahká). Kde zostali slávne (a ťažké) dolomitské kopce ako Giau, Tre Cime, Pampeago alebo Fedaia? Na smiech je aj 14. etapa, zvlášť keď má byť spomienkou na Pantaniho (jeho pamätný výšľap v r. 1999 http://autobus.cyclingnews.com/results/1999/giro99/stage15.html )
Dobabraná je aj 20.etapa (pripomínam, že Giro má peknú tradíciu ťažkých horských etáp v predposledný deň pretekov). Sú v nej len dva kopce, vrchol Monte Grappy je takmer 70 km od cieľa, navyše sa bude šľapať z tej možno najľahšej strany.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.abudhabitour.com
Na jej blogu vždy nájdete zaujímavé detaily z pretekov, ktoré zostávajú pred kamerami skryté...
http://katesagan.blogspot.sk/?m=1
To by bol vacsi masaker. ale aj tak sa pani budu bavit a my sa na co pozerat.
Ta biela verzia dresov (predpokladam ze na Tour ked tam vpravo dole je nemecko-francuzske logo - Tour startuje v Nemecku buduci rok) su docela pekne, tie narodne su hrozne
Giro d'Italia 2017 - La storia di 100 edizioniOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Dobabraná je aj 20.etapa (pripomínam, že Giro má peknú tradíciu ťažkých horských etáp v predposledný deň pretekov). Sú v nej len dva kopce, vrchol Monte Grappy je takmer 70 km od cieľa, navyše sa bude šľapať z tej možno najľahšej strany.