Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
wladix: mobil komunikuje so vsetkymi btskami , na ktore dociahne, kam sa pripoji uz nie je podstatne. A pokial nie si niekde, kde jedina btska v dosahu, tak ma operator /a google / naprosto presny zaznam o pohybe. Lokalizovat telefon je mozne aj ked nema SIMku a jeho identifikacia je mozna cez IMEI, akurat tuna neviem, ci sa sam od seba mobil pripaja, alebo az po vytoceni...
volodaj: nie podla sily signalu, ale casovej znacky. Na uplne presnu lokalizaciu potrebujes 3 btsky, ak beries v uvahu vysku, tak 4, ale realne je potrebne este min. jednu sa mi zda.
scarinko: v minulosti sa stali pripady, ze telefonovali v roamingu ,nevsimli si a potom platili vysoke ucty .. natvrdo pomaha. Len on sa telefon prepina preto, ze ma silnejsi signal zo zahranicia. BK je este ako tak pochopitelny /ale len ciastocne/, lebo nase btsky su hned po kopcom, lenze hentam uz je to take trapne .. nieco ako rozhlasove stanice, ked idem okolo Nitry a potom este dalej, furt sa mi tam miesaju Madari
včera poobede bol v novom bufete na B.K. solídny nátresk,aj v chate Klinec dosť plno,pri bufete na safaltke mali policajti nejakú raziu,všetky autá čo šli okolo,natáčali na kameru,po zastavení aj šoférov za volantom,bola tam s nimi aj lesná stráž,kontrola vjazdov,povoleniek-asi po hodine všetci nastúpili do áut a odfujazdili smerom na Sv.Jur
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto je fakt "inteligentný" napad... 🤦♂️
volodaj: nie podla sily signalu, ale casovej znacky. Na uplne presnu lokalizaciu potrebujes 3 btsky, ak beries v uvahu vysku, tak 4, ale realne je potrebne este min. jednu sa mi zda.
pripadne natvrdo nastavit operatora a vypnut automatiku
scarinko: v minulosti sa stali pripady, ze telefonovali v roamingu ,nevsimli si a potom platili vysoke ucty .. natvrdo pomaha. Len on sa telefon prepina preto, ze ma silnejsi signal zo zahranicia. BK je este ako tak pochopitelny /ale len ciastocne/, lebo nase btsky su hned po kopcom, lenze hentam uz je to take trapne .. nieco ako rozhlasove stanice, ked idem okolo Nitry a potom este dalej, furt sa mi tam miesaju Madari
Btw na cerovke medzi zltou znackou a asfaltkou na kacin su dva stromiska padnute