Výpredaj -14% Cannondale SuperSix Evo SE 28 bicykel, meteor grey
4 549 €
-14%
MOC 5 299 €
-8% Marin Gestalt XR 28 bicykel, čierna/sivá/modrá, výstavný kus
2 199 €
-8%
MOC 2 399 €
Akcia -31% Rock Machine Gravelride CRB 900 AXS 28 bicykel, stealth black
od 3 099 €
-31%
MOC 4 499 €
Pirelli Cinturato™ Gravel RH 700x45C TechWALL SpeedGRIP plášť, kevlar
51,99 €
MOC 71,99 €
Výpredaj Schwalbe One Ultrabite 29x2.00" ADDIX SpeedGrip plášť, TLE, kevlar
41,99 €
MOC 51,99 €
61,99 €
-24%
MOC 87,99 €
savings Pirelli Cinturato™ GRAVEL H HP-Line 700x40C ProWALL SmartEVO GR plášť, TLR, kevlar, classic
59,99 €
savings
MOC 87,99 €
-24% Pirelli Cinturato™ Gravel RM HP-line 700x50C SmartGRIP TechWALL GR plášť, TLR, kevlar
61,99 €
-24%
MOC 87,99 €
-8% Pirelli Cinturato™ Adventure 700x45C ProWALL Gravel plášť, TLR, kevlar
36,99 €
-8%
MOC 51,99 €
61,99 €
-24%
MOC 87,99 €
-17% Pirelli Cinturato™ Gravel RM HP-line 700x45C SmartGRIP TechWALL GR plášť, TLR, kevlar, classic
67,99 €
-17%
MOC 87,99 €
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
S priemerom sedllovky by sa dalo žiť, ale krosgeo znamená, že výška objímky sedlovky je v porovnani s S30 o 5cm vyššie pri rovnakej veľkosti. Čiže krátka a hrubá sedlovka a pre mňa nemožnosť použiť teleskopku s rozumným zdvihom (kedysi možno nezmysel, teraz oceňujem).
Uvažoval som nad ním opäť, ale asi to nechám tak.
Priprav sa na to, ze pomaly bude normalne mat 50+
To bude asi az dalsi level. Skor som mal na mysli XC plaste ...2,25"..2,35"
Asi žiaden gravel nie je "univerzálny". Mám dva (jeden pre syna keď ideme dvaja) a už teraz je jeden sprevodovaný viac na rýchle švihy a druhý "traktor" na náročnejšie výstupy. Ak by som mal jeden, bude to mix tých dvoch.
Keby som mal možnosť, obúvam na ten "traktor" ja širšie plášte. Pričom mi vyhovuje geometria aj barany.
Mám jedného parťáka s ktorým občas jazdím, a má ten cyklokrosový Van Rysel GRX pôvodný, nič nemenil. Jazdí s tým celoročne a všade kde mu nohy stačia (okrem trailov). Veľmi to nerieši.
Už rozumiem. Pôjdem Strminu, dám vedieť
user_id, Storck toto ponukal na axsku pred cca rokom
Momentálne striedam dvojo kolies na jedných Challenge grifo 33 mm do mäkkého terénu a druhé sú Maxxis mud wrestler do tvrdých podmienok tiež 33mm
Keď stretavam bradáčov na graveloch s obutím 40 + tak sa vždy zasmejem, že chalani idú podľa poslednej módy je to od veci.
Ak sú podmienky na takú šírku beriem XC raketu s obutím 2,25.