Nemyslím, išiel som v noci a nikto sa nesťažoval 😏. Ten Garmin svieti aj do strán. Väčšinou ale mávam tú kapsu v zmenšenom formáte, zozipsovanú, ale nevedel som tam desiatu narvať.
“Lery741”
Tiež som si to prešiel. Perfekt pojazd. Celý hrebeň po červenej a späť popri Váhu.
Riadna štreka, si si skoro privstal pozerám. Takéto výkony sú pre mňa zatiaľ "over", s pravidelnosťou bajkujem len cca dva roky. Snáď sa k tomu dopracujem raz aj ja.
rano budik na 4:00 - samozrejme som sa vytrepal z bytu az 5:30. smer Nemsova. na dialnicu - nikde nikoho, tempomat nastavny, teplota prijemna z Chocholnej-Velcice hore na hranicu a po cervenej na Machnac - na fotky telefonom blbe svetlo a urcite to bol jeden z najkrajsich vyhladov co som videl (Inovec, Vtacnik, Klak, Martinky, Krivanska Mala Fatra, Rozsutec?, Vrsatec, Lopenik, Velka Javorina a milion Strazovskych kopcekov, pod nohami Trencin). Dalej Vyskovec- Zitkova - toto ak niekto este nesiel, vrelo odporucam. Dolu brzdis aj ocami a cestou hore tak krasne trpis - siel som to uz 2x a tesim sa na treti. je to fakt masaker Za Zitkovou sa rozpravka konci - vchadzam do lesa vsade baziny, takmer nezjazdne. Stopy od bikov boli, stretol som jeden par na Koncich - pokracovali dalej po hrebeni - ta zenska ho musi strasne milovat Na Koncich som bol na koncich - este som skusil po Penaznu a tam to vzdal a pustil bahnom dolu po C-cku ktore je len v mape okolo Antonstalu naspat do Nemsovej. Domov som prisiel vypeceny tak akurat - do 10min zacala burka ktoru by sa mi niekde na zastavke preckavat veru nechcelo.
Ze dneska nepridem suchy som cakal, ale takto Toto fakt nemusim. Viem ze ked sa prasi chceme sprchnut, ked je hic tak chladnejsie a naopak, proste nikdy sme neni spokojny ale toto ma fakt uz nebavi Asi siesty vyjazd po sebe voda alebo blato, to uz ten dazd mi menej vadi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To sa ešte dá zvládnuť. Ja som to tentokrát poňal tak pohodovejšie, ale zajtra pokračujem dole smer Šaľa, nie TN 👍
Tiež som si to prešiel. Perfekt pojazd. Celý hrebeň po červenej a späť popri Váhu.
Riadna štreka, si si skoro privstal pozerám. Takéto výkony sú pre mňa zatiaľ "over", s pravidelnosťou bajkujem len cca dva roky. Snáď sa k tomu dopracujem raz aj ja.
do sedla a rychlo domov - vcera tam bola ozaj divocina
Včera vlakom do Kremnice a potom Turčianskou cyklomagistrálou späť. Pekne vozenie, hlavne úsek medzi Kremnicou a Turčekom.