Caute,
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
Ak plánuje niekto upgrade na pružinový tlmič a jeho napojenie na zadnú stavbu je riešené pomocou "strut-mount" tak pozor! Fox odporúča splniť niektoré maximálne dĺžky tohto medzikusu k dĺžke zdvihu tlmiča.
Konkrétne na týchto rámoch Fox neodporúča použitie pružinového tlmiča (zoznam sa môže aktualizovať):
Canyon: Spectral (MY2020-2021), Torque (MY2021)
Commencal: Meta (MY2018-20), Meta Power (MY2019-21)
Eminent: Onset (MY2020-2021)
Kellys: Theos F series (MY2021)
Lapierre: Overvolt (MY2020-21)
Polygon: Xquarone (MY2018-21), Siskiu (MY2018-2021)
Specialized: Kenevo (MY2020-21), Levo (MY2019-21), Levo SL (MY2020-21), Stumpjumper Evo (MY2020-21)
Ahojte, neviete prosím aký rozmer x-krúžku je vhodný na pretesnenie patróny KS Lev integra? Jedná sa o krúžok QR-109. Podľa obrázka by to mal byť rozmer 7.59x2.62 ale keď som sedlovku naposledy pretesňoval, tak sa mi zdal príliš voľný.
caute , manzelka ma tuto vidlu SR Suntour Raidon XC RL-R 27,5 15QLC . Mam problem , ze vidla ide zanorit max po O-kruzok na fotke . tlak len 65psi , zdvih 100mm . podla mna je patrona kaput , nejde mi ani odskok nastavit . diky za radu
servus ľudia..
Neviete náhodou hodiť tip čo sa mohlo udiať s vidlicou keď z 140 zdvihu chodí len cca 3-5cm ? aj keď ju sfuknem úplne tak sa zastaví na tom mieste. Obávam sa že niečo s patronou že ? :/
Vidlica X-Fusion Slant RL
dik
Ale ako čítam vyššie príspevok, obdobný problém. Neviete náhodou kde ju zohnať že ?
Ahojte, mám vidlicu RockShox Recon a v manuáli je definovaný servis spodných nôh na 50 hodín. Mám 40 hodín odjazdených a zdá sa mi, akoby to šlo už trocha nasucho a zďaleka to nefunguje ako po servise. Aké máte skúsenosti s 50 hodinovým intervalom spodných nôh. Odporúčate skrátiť? Nechcem zbytočne rozoberať vidlicu ak to nie je potrebné. Snažím sa tiež po každej jazde postaviť bicykel tak, aby olej zo spodu spodných nôh natiekol naspäť ku tesneniu a k penovým krúžkom. RockShox odporúča 6ml oleja do každej z nôh. Mne to príde celkom aj málo. Dávate trocha viac, či vždycky maximálne, čo výrobca odporúča?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Shock Stroke Max Strut Length*
40mm-45mm 118mm
50mm-55mm 98mm
60mm-65mm 72mm
70mm-75mm 37mm
Konkrétne na týchto rámoch Fox neodporúča použitie pružinového tlmiča (zoznam sa môže aktualizovať):
Canyon: Spectral (MY2020-2021), Torque (MY2021)
Commencal: Meta (MY2018-20), Meta Power (MY2019-21)
Eminent: Onset (MY2020-2021)
Kellys: Theos F series (MY2021)
Lapierre: Overvolt (MY2020-21)
Polygon: Xquarone (MY2018-21), Siskiu (MY2018-2021)
Specialized: Kenevo (MY2020-21), Levo (MY2019-21), Levo SL (MY2020-21), Stumpjumper Evo (MY2020-21)
Podrobnejšie info TU,
Poradíte aj kde takýto krúžok zoženiem?
Rozmýšľam aj nad kúpou novej. Reverb C1 je spolahlivá? Čítal som, že sa jednoducho odvzdušňuje a sú na to aj servisné kity. Aké máte skúsenosti?
Neviete náhodou hodiť tip čo sa mohlo udiať s vidlicou keď z 140 zdvihu chodí len cca 3-5cm ? aj keď ju sfuknem úplne tak sa zastaví na tom mieste. Obávam sa že niečo s patronou že ? :/
Vidlica X-Fusion Slant RL
dik
Ale ako čítam vyššie príspevok, obdobný problém. Neviete náhodou kde ju zohnať že ?