Viem ze to tu uz bolo spomenute, ale rad by som sa spytal ake mate prilby a ake mate s nimi skusenosti, popripade aku by ste mi odporucili tak do 2500 Sk, rozmyslam nad Giro Havoc je to dobra volba? neviete mi este povedat aky je rozdiel medzi MTB prilbami a sportovymi prilbami, okrem ceny ).....vdaka za kazdy prispevok
Ahojte, nejazdí niekto bell super air r prilbu? Premýšľam nad prilbou s odnimatelnym chránicom celuste, prilba bude slúžiť na lokálne traily. Viem že by bola ideálna lahučká integrala a druhá klasická n 2 nosiť nebudem
Ahojte. Vedeli by ste mi poradiť prilbu primárne na MTB na dlhšie výjazdy nad 50km?
Mám na prilbu zopár požiadaviek. Nech sa mi v nej po 20km neuvarí hlava a neodpadne krk kvôli váhe. Napríklad by bolo dobré, aby som ju vedel používať aj na cestnom biku. Okrem toho, aby som si do nej vedel dať slnečné okuliare. V noci na ňu nejakým spôsobom prichytiť čelovku. A super by bolo keby som mohol mať občas aj sluchadlá Koss Porta Pro na muzičku. Ale to už chcem asi veľa
Caute, co robite so starymi prilbami (neprasknutymi)? Normalne separovany odpad? Moja helma uz ma par rockov, stale je v relativne dobrej kondicii, ale uz tiez co to zazila, tak asi ju vymenim, ale len tak zo srandy ma toto zaujima
Caute hladam dobre odvetranu AMEN prilbu na ktoru su dostupne nahradne diely ako silt, vystelky pripadne spona ... ak pouzivas niektoru z mojho predvyberu, napis plz ci je pre teba ok alebo jej nieco chyba ... ak jazdis inu a myslis ze je najlepsia na svete podel sa tiez ... dik ...
Najlepšia je tá, ktorá ti dobre sedí ale odhliadnuc od tohto detailu tá Poc Tectal je super. Má naozaj veľmi precízne vyhotovenie, som z nej milo prekvapená. Ak ti nevadí jej cena tak ju z tvojho výberu odporúčam. (mám hlavu 58 a mám M, sedí super, naoko vyzerá, že je malinká ale aspoň nie som ako hríb, no má trochu málo miesta na okuliare lebo upínanie mi ide blízko ucha) Pred tým dom mala Specialized Ambush, ktorá je tiež super, hlavne jej posuvný šilt lebo som mala aj Uvex Finale, ktorá nemá posuvný šilt a vadil mi lebo som dobre nevidela. Za 12 rokov hodnotím ako najlepšie odvetranú helmu Giro Hex. Ona totiž nemala čelovú výstelku horizontálnu ako čelenku ale mala 3 kusy pozdĺž hlavy takže pomedzi helmu a čelo pekne prúdil vzduch. Rovnako to mala aj Scott Karma, ktorú som mala pred tým.
Ahojte. Vedeli by ste mi poradiť prilbu primárne na MTB na dlhšie výjazdy nad 50km?
Mám na prilbu zopár požiadaviek. Nech sa mi v nej po 20km neuvarí hlava a neodpadne krk kvôli váhe. Napríklad by bolo dobré, aby som ju vedel používať aj na cestnom biku. Okrem toho, aby som si do nej vedel dať slnečné okuliare. V noci na ňu nejakým spôsobom prichytiť čelovku. A super by bolo keby som mohol mať občas aj sluchadlá Koss Porta Pro na muzičku. Ale to už chcem asi veľa
ľahká, dobre otveraná, viac možností prispôsobenia hlave, s adaptérom nahodíš kameru alebo čelovku (možno aj bez adaptéra, nemám vyskúšané), zhodíš šilt a možeš nosiť na cestu.
fixska to bolo mne, chalan sice nenapisal nic k veci ale aspon si rypol ... ako keby nebolo zrejme ze ten zoznam si sprioritizujem a potom budem skusat ...
ja som nemal potrebu rypat. len je podla mna dolezitejsie aby ti prilba sedela ako dostupnost nahradnych dielov. mam podobnu skusenost s brankarskou prilbou kde sa ceny pohybuju okolo tisicky. kupil som cesku masku hlavne koli dostupnosti potitok kosikov a podobne. dopadlo to tak ze som aj tak musel objednat masku z finska a tuto mam teraz polozenu v praci na stole. ale tu dostupnost chapem, tiez mam alpine a po pade mi par veci odletelo a nahradne diely zohnat neviem
Aha, ok, ja som ešte nikdy nepotrebovala náhradné diely ale myslím, že aj na bike24 a podobných eshopoch je dobrá dostupnosť všeličoho. Mnohé helmy už majú v balení náhradné výstelky a ak nie, rovno si treba jedny kúpiť s helmou. Ale inak ak bývaš v Ba tak POC má skladom chalan v Alpis Tour... Keď pôjdeš od tržnice na Trnavskom smerom na Račko, tak vľavo.
Moja terajšia helma aplina carapax ma celkom dobrú dostupnosť dielov. Vystelky som kupoval tuto v obchode a pýtal som sa aj na silt a akurát moju farbu nemali, inak bol dostupný od dodávateľa. Upinaci mechanizmus som neriešil.
misoR ako to vetra ? toto je imho problematicky bod, poneac nahradne diely aj to ci prilba sedi na hlave sa da zistit vopred ale ci nie je ako igelitove vrece clovek zisti az v terene a to sa uz potom neda vratit, kedze uz je prepotena ... a k tomu mi akurat fixska napisala ze Giro HEX je fajn , ale zasa nie je tu v shope dostupna ...
Podľa môjho názoru celkom dobre. Pri vyslape sa spotim tak či tak, ale následne sa mi hlava celkom dobre odvetra rychlejsou jazdou. Jediné, čo mi trochu vadí, je medzera medzi vystelkami na čele. Ja sa dosť potim a stáva sa, že práve tadiaľ mi stecu kvapky potu. Na druhej strane to zabezpečuje trochu odvetrania aj v tejto časti. No a tiež k nej nenosím okuliare, lebo mi zavadzia upinaci system a potom ma okuliare tlačia. Riešenie je mať okuliare, ktoré majú ramienka zahnute viac poza ucho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dik.
Skusal som aj c maniac mx 2.0 ale zial tam som mal temeno pomaly nekryte, nuz bude musiet stacit trailova
https://www.mtbiker.sk/shop/prilby/am-en-prilby/met-roam-prilba-siva--modra.html
https://www.mtbiker.sk/shop/prilby/am-en-prilby/poc-tectal-apophylite-green-matt-prilba.html
https://www.mtbiker.sk/shop/prilby/am-en-prilby/abus-montrailer-polar-white-prilba.html
https://www.mtbiker.sk/shop/prilby/am-en-prilby/661-prilba-evo-am-patrol-matt-gray.html
https://www.mtbiker.sk/shop/prilby/am-en-prilby/prilba-mavic-deemax-pro-mips-model-2020.html
https://www.mtbiker.sk/shop/prilby/am-en-prilby/prilba-cratoni-allset-model-2021-cerveno-cierna.html
Uvex Quatro
modely 21 - https://www.uvex-sports.com/en/bike/bike-helmets/s41077530-uvex-quatro-all-black-4043197336633
staršie modely nemali takéto divoké farby, v obchodoch sú ešte v ponuke a pre sezónu 2021 je v ponuke aj verzia s MIPS
ľahká, dobre otveraná, viac možností prispôsobenia hlave, s adaptérom nahodíš kameru alebo čelovku (možno aj bez adaptéra, nemám vyskúšané), zhodíš šilt a možeš nosiť na cestu.
To bolo mne?