Všetky doterajšie titánové rámy mali príjemné jazdné vlastnosti. Cítiť však veľký posun za posledných 10 rokov. Nové moderné rámy majú prepracované profily trubiek a tak stále poskytujú pohodlie titánu avšak sú dostatočne tuhé aj pre výkonnostné jazdenie.
Môj VN Skeiron bol veľmi dobrým príkladom. Bol to najtuhší Ti rám aký som jazdila. Už má však iného "pána". Tvoj Dean je klasika a "kultovka". Páčia sa mi tieto klasické rámy s okrúhlymi trubkami. Ja presedlávam tiež na rám Made in USA. Čakám na novú sadu.
Tak dalsie stadium prerabky Pinarello Prince. Je to ten poskodeny ram co som daval dokopy pred cca troma rokmi. Teraz podstupil upravu prehodenim na kotucove brzdy a zjednodusene Di2. Farbu ani polepy som zatial neriesil, je to zatial v surovom karbone. Pre rypalov, miesta kde sa uchytavaju Flat mount strmene su riadne vystuzene vlaknami. Brzdy TRP Hylex RS, radenie tlacitkami na brzdovych packach... Vaha z povodnych 7,6 stupla na 8,05 kg. No asi budem musiet okrem kolobeziek zacat jazdit aj bike...
Kamarat, rocnik 1957, dal vcera Passo Stelvio z Bormia... Nic zvlastne, ale v polke naplietol salter do kolesa a tak na prevode 39x21 vysiel zvysnych 6 km.
Davam to sem pre tych junacikov, co si myslia, ze prevod 34x29 je v kopcoch prilis tazky...
Myslím, že nejde o to či sa "dá alebo nedá" vyšliapať na ťažkom prevode. Ide skôr o efektivitu. Ja si stúpanie viac užijem pri šliapaní vyššej kadencie (cca 80 ot/min) ako "lámaním" 30 ot/min. Ťažké prevody do kopca radím iba pri špecifickom tréningu sily keď sa snažím točiť zvolený ťažký prevod aspoň 60 ot/min.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jj, no trochu iný model by to chcelo
Stavba bola zdĺhavá a náročná, no jazí to úžasne...
Ten tvoj VN Skeiron je tiez podarena stavba.
Niekolko rokov uz pozeram na nemecke Ti ramy Falkenjagd ale potom sa naskytol tento dean...
Vsetky tie titany jazdia tak prijemne?
Vsimni si, ze boli vymenene cele komponenty ch.King za c.creek a enve 2.0 za 1.0.
Všetky doterajšie titánové rámy mali príjemné jazdné vlastnosti. Cítiť však veľký posun za posledných 10 rokov. Nové moderné rámy majú prepracované profily trubiek a tak stále poskytujú pohodlie titánu avšak sú dostatočne tuhé aj pre výkonnostné jazdenie.
Môj VN Skeiron bol veľmi dobrým príkladom. Bol to najtuhší Ti rám aký som jazdila. Už má však iného "pána". Tvoj Dean je klasika a "kultovka". Páčia sa mi tieto klasické rámy s okrúhlymi trubkami.
Davam to sem pre tych junacikov, co si myslia, ze prevod 34x29 je v kopcoch prilis tazky...
ja som viac krat vysiel Braunsberg na 30 rocnom bicykli s prevodom 42-24