Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Nejaké foto k tomu náhodou? Aspoň stopy?
Toľkokrát už bol maco v MK videný, každý so sebou nosíme mobil vo vačku a fotku som ešte nevidel žiadnu 🤭
Ked je len jeden, nanajvys dvaja, tak fotky tak skoro nebudu. Diviakov som odfotil az ked tu zacali byt fakt premnozene, dovtedy som ich sice stretaval tiez, ale nikdy v takej miere ze by som stihol este aj fotit.
Jedine ze by ho niekto nasnimal na gopro...
Alebo treba ist kuknut ten trus a stopy, Tesak presne napisal kam treba ist
iron.hide dakujeme, ze si sa dobrovolne prihlasil na expediciu do Papiernicky, za ucelom ziskania foto-video dokazu o pritomnosti medveda v Malych Karpatoch
Ahojte, da sa dostat zo Slnecneho udolia na cervenu tak, ako navrhuju mapy.cz, alebo je lepsie ist vedla po modrej? Chcem sa dostat z limbachu na cervenu, za priehradou uz nie je znacena ziadna trasa. Dik
Ahojte, da sa dostat zo Slnecneho udolia na cervenu tak, ako navrhuju mapy.cz, alebo je lepsie ist vedla po modrej? Chcem sa dostat z limbachu na cervenu, za priehradou uz nie je znacena ziadna trasa. Dik
...ano dá, len to musíš poznať, nad priehradou na tom parkovisku choď rovno, nie vľavo...
Dnes som si tak znovu uvedomil, ze vy sa ru furt smejete stych, pre ktorych je biely kriz vrchol bajkoveho dna. Nuz pre mna je dost casto tiez, napr dnes som tam dosiel po vyse 2 hodinach jazdy a skoro 700 m vyskovych z celkovych zhruba 950
Ja sa niekedy motam a motam, ani na biely kriz nedojdem, a mam 50km a 1100vyskovych m. A to byvam v karlovke. Takze da sa
Celkovo najpríjemnejšia trasa mi príde táto okolo Kolárskeho. Odbočíš tam na žltú TZ asi 200 metrov pod priehradou a potom pôjdeš 2x do prava podľa mapy. Prídeš na Stratený kút, ale dá sa ísť aj rovno a bude ťa to ťahať na Tri Kamenné kopce
Včera som sa autom odviezol na Č. Kameň a odtiaľ som mal v pláne prejsť si časť hrebeňa od Skalnatej po P. Babu. Z Č. Kameňa som išiel cez Zochovu ch. na Čermák. Na Skalnatú som išiel po zvážnici zo západnej strany, odpájal som sa z cyklotrasy, čo vedie do Kuchyne. Zvážnica na Skalnatú by bola šľapateľná, len je tam dosť lístia, spadnutých konárov a voľných skál pod lístím. Odtiaľ som išiel na Čertov kopec, Čmelok. Na P. Babe som si dal Kofolu. Vracal som sa obchvatom hrebeňa na Čermák, odtiaľ na Hubálovú a okolo Fúgelky. Potom som odbočil cez posledné stúpanie Častovskeho cyklookruh okolo sv. Huberta nazad na Č. Kameň. Pohyboval som sa v obore, medveďa som našťastie nestretol, iba troch cyklistov. Preventívne som však zvonil zvončekom. Celkovo cca 49 km a 1370 výškových. Výjazd tu: https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/743921/bicykel-hrad-cerveny.html
"Zásahový tím pre medveďa hnedého neeviduje v oblasti okolia Pezinskej Baby žiadne hlásenia o výskyte medveďa. Zároveň v oblasti vykonali obhliadky a monitoring aj členovia Stráže prírody Správy CHKO Malé Karpaty, pričom sa nenašli žiadne pobytové znaky, ktoré by mohli pobyt medveďa hnedého pri Pezinskej Babe potvrdiť. Návštevníkom tejto lokality prajeme príjemný pobyt v prírode, pričom nie je dôvod podliehať panike ani šíriť neoverené poplašné správy," uviedla Kristína Bocková, manažérka pre komunikáciu v Štátnej ochrane prírody Slovenskej republiky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Huraa, a ide sa na nocak
Toľkokrát už bol maco v MK videný, každý so sebou nosíme mobil vo vačku a fotku som ešte nevidel žiadnu 🤭
Ked je len jeden, nanajvys dvaja, tak fotky tak skoro nebudu. Diviakov som odfotil az ked tu zacali byt fakt premnozene, dovtedy som ich sice stretaval tiez, ale nikdy v takej miere ze by som stihol este aj fotit.
Jedine ze by ho niekto nasnimal na gopro...
Alebo treba ist kuknut ten trus a stopy, Tesak presne napisal kam treba ist
...ano dá, len to musíš poznať, nad priehradou na tom parkovisku choď rovno, nie vľavo...
Aj táto trasa je v poho...
Ja sa niekedy motam a motam, ani na biely kriz nedojdem, a mam 50km a 1100vyskovych m. A to byvam v karlovke. Takze da sa
Som zvedavi co tam postavia.
Celkovo najpríjemnejšia trasa mi príde táto okolo Kolárskeho. Odbočíš tam na žltú TZ asi 200 metrov pod priehradou a potom pôjdeš 2x do prava podľa mapy. Prídeš na Stratený kút, ale dá sa ísť aj rovno a bude ťa to ťahať na Tri Kamenné kopce
"Zásahový tím pre medveďa hnedého neeviduje v oblasti okolia Pezinskej Baby žiadne hlásenia o výskyte medveďa. Zároveň v oblasti vykonali obhliadky a monitoring aj členovia Stráže prírody Správy CHKO Malé Karpaty, pričom sa nenašli žiadne pobytové znaky, ktoré by mohli pobyt medveďa hnedého pri Pezinskej Babe potvrdiť. Návštevníkom tejto lokality prajeme príjemný pobyt v prírode, pričom nie je dôvod podliehať panike ani šíriť neoverené poplašné správy," uviedla Kristína Bocková, manažérka pre komunikáciu v Štátnej ochrane prírody Slovenskej republiky.