Zvažujem kúpu Garmin Edge 530 (možno aj Bundle). Ale našiel som v shope túto recenziu:
Kvalita GPS je tragicka. Pouzitelne jedine na otvorenej ceste. Staci, ze nad cestou vysia konare a kvalita GPS trackovania ide prudko dole. GPS cyklopocitac nemoze byt v trackovani o dve triedy horsi, ako mobil so Stravou.
Máte s tým skúsenosti? Oplatí sa to teda kúpiť? Otestoval som si Edge 130, ale na moje gusto je príliš malý. Hľadám niečo väčšie - nie nevyhnutne s navigáciou - s dostatkom "štatistických" informácií (čas, rýchlosti, tepové frekvencie, stúpania a pod).
mne sa cca raz za mesiac stane te TF vyskoci nezmyselne vysoko nad 200 (max mam cca 186) ale ovela castejsie (cca kazdy druhy vyjazd) sa mi stane 1-2x na niekolko sekund ze TF nezmyselne spadne do Z1 a nsledne sa rychlo opat vrati na skutocne hodnoty ...
uz som aj vymenil hrudny pas, ale robil to Sigma pas a robi to aj Garmin pas, tak teraz som z toho jelen co je príčina
Ja mam pas suunto a tiez mi to nerobi vzdy asi tak kazdy treti vyjazd na zaciatku vybehnu sialene hodnoty ze uz chcem volat kardiologa 😁 a potom sa to upravi a cely vyjazd uz ide ok. Robi mi to asi posledny mesiac a netusim ci nebola nejaka aktualizacia ci to neni ten problem.
Mne to spravilo raz, asi pred rokom a teraz to spravilo zase predvčerom a dnes. Asi to treba brať s rezervou. Sú to doslova sekundové výkyvy. Niš mimoriadne necítim, takže srdiečko mám asi v poriadku.
Garmin hrudak co bol k 530 v sete, pouzivam ho len ku coros hodinkam a nic nezmyselne nevyskakuje. Maximum cisto len s hodinkami 203, s pasom 205, takze ziadna velka odchylka. Mozno nieco priamo s edge-om.
uvidím, či to bude podobne blbnúť a ak áno, napíšem priamo do Garminu.
DOPĹŇAM:
Asi stačilo hrudný pás vyprať . Prinajmenšom to včera na 34km vôbec neblblo.
Zdravim pani, pouziva tu niekto Garmin Edge 530 alebo 830 na ebiku ? Ked hej, da sa normalne nastavit ebike aktivita ktore sa potom aj ako ebike aktivita prenesie do stravy ? Dalsia otazka ci sa da nastavit aby vam oznamovalo ebike segmenty ? Dakujem pekne za info
Stále platí, že ak si kúpite nový Garmin, tak máte Strava premium na 60 dní zadarmo? Treba si to niekde aktivovať, lebo premium sa mi automaticky neaktivoval a prípadnú aktiváciu(ak niekde je) neviem nájsť.
ahojte, zvazujem kupu garmin 530 a zaroven chcem zmenit polohovatelny predstavec za pevny (mierne dvihnuty cca 9%). Rad by som mal garmin upevneny na predstavci a nie na riaditkach a rad by som sa opytal na aky najkratsi predstavec bude mozne garmin namontovat aby sa dalo jeho telo nacvaknut do drziaka? Rozumiem, ze to bude zavisiet aj od tvaru predstavca, ak napr. velmi vycnievaju casti, kde vchadzaju sruby. Mozno by mi pomohlo aj to, ak by mal niekto rovno foto, prip. model/rozmer predstavca s ktorym to pouziva a montaz ma tak ako opisujem. Dikes
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uz som aj vymenil hrudny pas, ale robil to Sigma pas a robi to aj Garmin pas, tak teraz som z toho jelen co je príčina
DOPĹŇAM:
Asi stačilo hrudný pás vyprať