Caute,
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
prosím vás, dozrel čas na trochu zlepšenie mojej superlacno kúpenej manitou machete comp 140mm . Chcel by som kwik vymeniť za abs+ ale čo som zatiaľ pozeral internety tak sa trochu strácam v označeniach kitu. Máte stým niekto skúsenosť a viete mi poradiť?
lapaloma, ja som sa orientoval podla https://www.shockcraft.co.nz/manitou-hayes/tuning-upgrade/abs-damper-kits
Pred dvoma dnami mi prisiel abs+ (na Markhor, tj. 30mm) z cykloveci.sk
Kit pre teba tam nevidim (141-26532-K013), ale skus im napisat. Mne to tiez objednavali, dokonca mi aj, sice nie dorovnali, ale lakavo priblizili cenu nemeckeho shopu bikehit, kde som to nasiel najprv.
Je tu niekto kto používa teleskopku Kind Shock External 125mm? Je aj tu v shope. Premýšľam, že by som to skúsil, tak či má niekto skúsenosti, či už pozitívne alebo negatívne.
ja som podobnu (E-Ten ) jazdil na bajku co mi ukradli.... 5 rokov. .... uplne v pohode sedlovka aj ked mala svoju jednu muchu.... ak som jazdil v blate, castejsie dat dole sedlo, vycistit tu capicku cez ktoru sa to ovlada, vybrat aj tu tycku, cele to poriadne vycistit a namazat....
....ale zalezi v akych podmienkach jazdis.... ak do blata nejdes, staci to urobit 1-2x do roka.... ak aj blato, voda, v zime tak 3-4x ... ale robota na 1/2 hodinku.... dalsia vyhoda, ak by sa to posralo, patrona (nedala sa rozobrat) stala 40 e .... neni o com ..... a fungovala zima/leto...
Bade suhlasim....len ten unior mi pride na priemer cca tlmicov... ze patronu teleskopky a jej vnutro uz nechytim... ale neviem....iba preto sa pytam ...
Chlopi,
kamos mi dal na repas pokazenu sedlovky Kind Shock DropZone... mam len jeden problem... ako ju nafukat...
vo videu v 06:30 pouziva ihlu na fukanie lopty... mne to bohuzial nejde... viete mi nejak poradit co pouzit ? alebo existuje priamo nejaky nastroj na to? napr:
ehm, este v niektorych videach ju ani netlakuju ale neviem si predstavit ze funguje len s atmosferickym tlakom, ked tam ma ist 10bar-145psi +-
...
jedna sa mi o chytenie a povolenie tych malych priemerov priestic....
dik
Malý priemer piestnice s týmto určite nepovolíš, zvlášť ak je nalepená na locttite.
Inak mám ten Unior ale treba dávať pozor aby sa kov nedotkol nejakej plochy, možno by bol praktickejší komplet plast? Snáď vydrží nejakú záťaž.
....viete mi nejak poradit co pouzit ? alebo existuje priamo nejaky nastroj na to?
Skús si vyrobiť nejakú ihlu s ukončením na autoventil a potom by si to mohol nafúkať aj klasickou pumpou.
toRANDAL: Je tam malá dierka na ihlu pre tlakovanie IFP komory. Vo vnútri je tesnenie, ktoré po vytiahnutí ihly pretlak v komore pritlačí do drážky a utesní tú dierku.
tu ihlu mam na fukanie lopty, to ma priamo koncovku autoventilu ale neviem to nijako pripojit na tu malu dierku ktora je v tej sedlovke na spodnej strane, resp. na tej matici.... este uvazujem kupit v lekarni ihlu do striekacky, ale ako tam prerobit napojeniie z pumpy na tu ihlu??
Ahojte mam pike ultimate 120mm a pri fúkani som si všimol ze mam sag na 10% aj keď nie som na biku. Skusil som zastrcit zdrhavacku za gufero ci vypustim nejaký vzduch ale nič. Neviete kde stracam ten centimeter?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.shockcraft.co.nz/manitou-hayes/tuning-upgrade/abs-damper-kits
Pred dvoma dnami mi prisiel abs+ (na Markhor, tj. 30mm) z cykloveci.sk
Kit pre teba tam nevidim (141-26532-K013), ale skus im napisat. Mne to tiez objednavali, dokonca mi aj, sice nie dorovnali, ale lakavo priblizili cenu nemeckeho shopu bikehit, kde som to nasiel najprv.
....ale zalezi v akych podmienkach jazdis.... ak do blata nejdes, staci to urobit 1-2x do roka.... ak aj blato, voda, v zime tak 3-4x ... ale robota na 1/2 hodinku.... dalsia vyhoda, ak by sa to posralo, patrona (nedala sa rozobrat) stala 40 e .... neni o com ..... a fungovala zima/leto...
https://www.ebay.com/itm/233734572314?hash=item366baa891a:g:OvgAAOSwOfVfeZZM
alebo
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/naradie/ostatne-naradie/unior-kluc-pre-uchytenie-vidlic-a-tlmicov.html?gclid=CjwKCAjwqcKFBhAhEiwAfEr7zXK5g0vGinxehH6s1KoBE5iPMYsSvgRBakbsuviGKdKQhiltJIZYaRoCjYwQAvD_BwE
dik
kamos mi dal na repas pokazenu sedlovky Kind Shock DropZone... mam len jeden problem... ako ju nafukat...
vo videu v 06:30 pouziva ihlu na fukanie lopty... mne to bohuzial nejde... viete mi nejak poradit co pouzit ? alebo existuje priamo nejaky nastroj na to? napr:
ehm, este v niektorych videach ju ani netlakuju ale neviem si predstavit ze funguje len s atmosferickym tlakom, ked tam ma ist 10bar-145psi +-
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
dik
Malý priemer piestnice s týmto určite nepovolíš, zvlášť ak je nalepená na locttite.
Inak mám ten Unior ale treba dávať pozor aby sa kov nedotkol nejakej plochy, možno by bol praktickejší komplet plast? Snáď vydrží nejakú záťaž.
Skús si vyrobiť nejakú ihlu s ukončením na autoventil a potom by si to mohol nafúkať aj klasickou pumpou.
toRANDAL: Je tam malá dierka na ihlu pre tlakovanie IFP komory. Vo vnútri je tesnenie, ktoré po vytiahnutí ihly pretlak v komore pritlačí do drážky a utesní tú dierku.
tu ihlu mam na fukanie lopty, to ma priamo koncovku autoventilu ale neviem to nijako pripojit na tu malu dierku ktora je v tej sedlovke na spodnej strane, resp. na tej matici.... este uvazujem kupit v lekarni ihlu do striekacky, ale ako tam prerobit napojeniie z pumpy na tu ihlu??