No neviem, prehadzujem si remienky tak 2 - 3x do tyzdna a nemam pocit ze by sa tam malo nieco pokazit. S quickfitom je to na bike uplne fajn. Fenixy su sice drahsie ale mas to aj ako hodinky (vec vkusu ale podla man vyzeraju super), na beh, plavanie, v podstate akykolvek sport. Sam mam aj Edge, hlavne z dovodu navigacie a ze som chcel velky displej, ale ak niekto chce hodinky a 130 mu staci, tak mu budu stacit aj hodinky. Samozrejme pravdivy argument je cena .
Jaiub otázka je čo od toho cyklopočítača očakávaš. Ak ti tam niečo väčšie ako 130tka vadí tak buď to cez zimu pretrpieť väčším prístrojom - prípadne ho nosiť v batohu, vrecku keď nepotrebuješ naň pozerať a máš ho len kvôli záznamu, alebo starším (Edge 200, Edge 500 - neviem ako výdrž, bez BT), "lacné" garmin hodinky (použité kúpiš aj pod 50€) alebo fakt zainvestovať do Fénixov.
Nosim ho vo vacku uz tri zimy, ale kontroluj potom vykon.. Takze pretrpel som uz dost Uz som sa v kratkom procese rozhodol pre wahoo, predsa len je trochu kompaktnejsi ako e530. Takze pevne dufam ze uz mi to nikto a nic nerozhovori
Toto je dobrá téma, keď už je reč o tých drziakoch na bicykel pre Garmin hodinky ja by som mal záujem/otázku či nie je možné kúpiť nejaký náramok na ruku ktorý by držal Garmin Edge cyklopocitac (1030 plus)?
Predsa len je tam väčšia obrazovka a môžem vidieť viac údajov používam ho aj pri behaní pri sledovaní srdcových zon.
Nosim ho vo vacku uz tri zimy, ale kontroluj potom vykon.. Takze pretrpel som uz dost Uz som sa v kratkom procese rozhodol pre wahoo, predsa len je trochu kompaktnejsi ako e530. Takze pevne dufam ze uz mi to nikto a nic nerozhovori
No neviem, ci nebudes sklamany z wahoo analyzy treningu. Garmin je v tomto spicka. Lepsi je len Training peaks, ale je aj drahy. Navyse ak mas aj Garmin hodinky, tak prechod bude bolestny, lebo Garmin neumoznuje automaticke nahravanie z inych platforiem. Resp. Taipiriik to umoznuje, ale je to nejake kostrbate, cez ineho usera.
Ano prechod ocakavam ze bude bolestny, bral som do uvahy aj soft, garmin je v tomto na vrchole. Ale zas na druhu stranu aj tak robim analyzu prevazne len na strave, tak zaroven v tom nevidim az taky problem. Hodiny pouzivam len doplnkovo na cviko, turistiky, sezonny zimny beh...
No neviem, ci nebudes sklamany z wahoo analyzy treningu. Garmin je v tomto spicka. Lepsi je len Training peaks, ale je aj drahy. Navyse ak mas aj Garmin hodinky, tak prechod bude bolestny, lebo Garmin neumoznuje automaticke nahravanie z inych platforiem. Resp. Taipiriik to umoznuje, ale je to nejake kostrbate, cez ineho usera.
Mám Wahoo aj Garmin. Wahoo je jednoznačne lepšie. Automatické nahrávanie do Garmin účtu z Wahoo nepoužívam, robím to na za pár sekund cez Dropbox. Je jednoduché a spolahlivé. Aktivitu z Wahoo nahrám po ukončení do Dropboxu a v Garmin účte si ju stiahnem z Dropboxu. Obsahuje všetky údaje ako keby som jazdil s Garminom.
soused Minulu zimu som aj nad takym riesenim uvazoval, konkretne Knog PWR powerbank. Je to vcelku elegantne a prakticke riesenie ked je otocena pod rajdami, navyse sa da v pripade potreby pouzit aj ako svetlo. Keby jazdim celodenky a pod. tak s tym absolutne nemam problem a uz to hadam aj mam. No v priebehu sezony s vydrzou problem neni, skor teraz cez zimu ked sa jazdi aj len 2-3hod. Uz som ale rozhodnuty pre wahoo, tak povazujem tuto temu za uzavretu
copyrightwww.jensonusa.com www.jensonusa.com harmony8 aky je dovod uploadovat na connect? Resp. je nejaky ked aj teraz primarne vyuzivam na analyzu stravu? Connect fakt iba obcasne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tusim to vyzeralo nejak takto
https://www.capuncless.ga/ProductDetail.aspx?iid=40137699&pr=69.88
Toto bolo na ruke a do toho sa zacvakavali fenixy s tym edge uchytom. No hnus.
https://www.bike-eshop.cz/kolo/drzak-na-kolo-pro-garmin-forerunner-50-60-405-foretrex-301-401&euroshow=yes?gclid=Cj0KCQiArt6PBhCoARIsAMF5wagOALN9iGWRKhclOhf1JSh8yRSFMzBPsmDVLKpn9gXNWjGsode8LYUaAteKEALw_wcB
...a ušetríš
Predsa len je tam väčšia obrazovka a môžem vidieť viac údajov používam ho aj pri behaní pri sledovaní srdcových zon.
https://www.pulsmetry.cz/drzak-na-kolo-a-ruku-pro-forerunner-201-301--foretrex-101-201--edge/
Na 24ky a celodenky pripevním malú poverbanku na riadidlá. Hmotnosť pár gramov, síce to nevyzerá profi ale....ak si spokojný so 130kou
Mám Wahoo aj Garmin. Wahoo je jednoznačne lepšie. Automatické nahrávanie do Garmin účtu z Wahoo nepoužívam, robím to na za pár sekund cez Dropbox. Je jednoduché a spolahlivé. Aktivitu z Wahoo nahrám po ukončení do Dropboxu a v Garmin účte si ju stiahnem z Dropboxu. Obsahuje všetky údaje ako keby som jazdil s Garminom.
harmony8 aky je dovod uploadovat na connect? Resp. je nejaky ked aj teraz primarne vyuzivam na analyzu stravu? Connect fakt iba obcasne.