Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Najprv ho musí dostať do ruk majster Dano5 a zarovnat plaste s ventilkami
Je tam ešte pár veci, ktore treba doladit, zajtra pridu komponenty z tunajšieho shopu, potom budeme fotit.
Dnes bolo dobre i ked trochu zima. Dakujem, ze ste ma k stolu pripustili (ako jediného v lycre ) hoc som musel pri ňom stať Zábava super a to šokujúce odhalenie ma bude matat zrejme aj dnes v noci
Tajný DH zjazd nad Račou tu prečo nikto nerozoberá? Či na to máte špeciálne invite only forum na Darknete? Dám tu aj tak 2 fotky kde to začína aj ako to asi vyzerá. Tiež zjazdné aj na HT.
Dnes super počasie, akurát že po práci nejak neostala energia, tak som aspoň skontroloval červenú smer základňa na Kobyle, sucho miestami sa už práši.
Dnes konečne padla hranica 1000 km tento rok aj keď pôvodne som ju chcel dosiahnuť už koncom marca
No minuly rok to bola parada. Juro chcel ist nieco take vacsie zas zajtra, ale ja praveze potrebujem teraz oddych doslova. Hlavne dospat, aby som rano nemusel skoro vstavat, ziadne nahananie atd. A teda este dnes bike konecne servisovat a zajtra to odkusat ci je to ok a pripravene na ldshie vyjazdy. Tak len tu niekde pri BA sa povozit pojdem zrejme.
Tak to je fakt oddychovka , ale je mi jasné, že si to myslel ironicky
Len napoly, minulu sobotu sme boli a ani neviem ako, a boli sme zrazu hore. Potom sme sli dalej smerom na Cierny vrch, fajn to bolo /este som to nesiel/. Vobec oblast Banoviec a Partizanskeho je vdacna .. kazdym smerom je nieco + aj hradza. Aj by som sa prestahoval
Dnes velmi fajn vyjazd s large (ten si to ale skratil autom ) a Nagasaki. Idealne pocasie, len je uz zas sucho, ale aspon je vsetko rychle. Z Petrzalky, cez Kamzik, 3jamy a okolo Vydrice`a cez Danov mostik je to na Kosariska komfortne pod 2h. Presli sne Banske (velke dakujem vsetkym upratovacom a upratovackam!), Mociarna (ta sa nejako rozpada) a Pajstun a cestou spat este Pedal. Tentokrat som nezabudol repelent na klieste, takze doma som aj jedneho hajzla vyberal . Asi to funguje podobne ako tie zvonceky a medvede.
no jo skratil ale tak chcem ist aj zajtra a 12 dni za sebou kazdy den 30-40 km je uz na moju prdelku a nohy trosku moc teda aspon takto zo zaciatku sezony (ale som aj rad ze som skratil lebo stou preskakujucou retazou ist taku streku by bolo utrepenie) a zajtra mozno Tbk sa podari
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najprv ho musí dostať do ruk majster Dano5 a zarovnat plaste s ventilkami
Je tam ešte pár veci, ktore treba doladit, zajtra pridu komponenty z tunajšieho shopu, potom budeme fotit.
Dnes bolo dobre i ked trochu zima. Dakujem, ze ste ma k stolu pripustili (ako jediného v lycre
Račianska Slalomka je historická záležitosť, tá je tam už odpradávna. Boli aj nejaké snahy na jej revitalizáciu, ale skutek utek
Dnes konečne padla hranica 1000 km tento rok
Tak to je fakt oddychovka
No minuly rok to bola parada.
Len napoly, minulu sobotu sme boli a ani neviem ako, a boli sme zrazu hore. Potom sme sli dalej smerom na Cierny vrch, fajn to bolo /este som to nesiel/. Vobec oblast Banoviec a Partizanskeho je vdacna .. kazdym smerom je nieco + aj hradza. Aj by som sa prestahoval
To je príliš blízko. Keď už na východ tak aspoň do Sniny
smerom cez Jednu konsku hlavu.
simecek nesiel si aj od Vydrice na Maly Slavin?