dees Tvojmu prispevku moc nerozumiem. Mazgul v podstate napisal, ze ten motor vydrzi vela a ked sa nieco pototo, tak su to loziska, ktore nie je problem vymenit....
Bavime sa o kupe starsieho bajku, tak nechapem, preco spomimas novy....
dees Veď presne v tom zmysle bola moja odpoveď - nikto mu nepovie, či je 8 tis. km veľa, alebo málo... Keď (ak) nepozná kto a ako s tým jazdil, tak je to jednoducho mačka vo vreci, ako všetko jazdené... Preto je akékoľvek predpokladané číslo (aj keď je) irelevantné v kontexte neznámeho motora... Ale zároveň - to, čo môže robiť najväčšiu a najčastejšiu neplechu nie je až taký problém repasnúť...
Wlady1980 Lebo predpokladaná životnosť je 20 tis. km, bez servisu a údržby, ako nerelevantný údaj, ale údaj na svete je, a mal by Palovi pomôcť sa zorientovať. Ten údaj sa týka nového, nie jazdeného bicykla. Nie je povedané, že bicykel vydrží 20-8 ešte 12 tis. A ako píšem, je to ošemetný údaj, lebo údaj dáš, a jazdec sa ho môže držať ako garancie. Ak mu odíde, zlým štýlom jazdy a neservisovaním motor po 15 tis., tak môže kupujúci prísť a operovať, však si povedal. Povedal, ale za a) za b) atd., a to ak zase nemáš na papieri, tak zase naťahovačky ... Myslím, že sa chápeme. Nikomu neprotirečím.
Funguje to tak, že tvůj Kiox se "spáruje" s motorem ?
A že žádný jiný Kiox nedokáže motor zapnout ?
Tedy když mi ukradnou kolo bez mého Kioxu , tak mají smůlu
To je vyhoda, ukradnu mi ebajk a potom mi vykradnu dom, lebo chybal kiox😆
.
Viete niekto, kde moze byt problem, ked sa mi nechce kiox 300 sparovat s mobilom?
Stiahol som apku Bosch ebike connect, prihlasil sa, aj tak nic …
Hlavne, ze v apke pisu, ze mam spustit vyhladavanie tlacidlom svetlo a ono sa to spusta vypinacom.
Tak dnes ma Bosch Gen 4 nechal v stichu. Po prestavke na pivko som sa rozbehol a po chvili vyhodil error 500 a displej zhasol. Po chvili sa mi ho podarilo znovu spustit bez asistencie. Ked som zacal pridavat stupne podpory, akonahle som prestal tlacit na 100% do pedalov, motor zacal akoby kopat do pedalov a znovu zhasol. Ked som dal tazsie prevody a vyvijal tlak na pedale vtedy fungoval. Ale akonahle som trochu zvolnil, znovu kopance do pedalov. Ma niekto podobnu skusenost? Pravdou je ze dnes si uzil strasne podmienky. Blato... voda... sneh... brodenie cez potok. Ale on slapal bez problemov az ked sme zastavili na to pivko a pohli sme sa domov, potom zacal blbnut. Doma som zhodil bateriu a vycistil kontakty aj snimac rychlosti. Dal dolu kryt motora a vycistil okolie konektorov a vysusil fenom. Po zalozeni bateria displej naskocil ale ci bude fungovat pohon zistim az zajtra. Ma niekto nejaky napad?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bavime sa o kupe starsieho bajku, tak nechapem, preco spomimas novy....
Funguje to tak, že tvůj Kiox se "spáruje" s motorem ?
A že žádný jiný Kiox nedokáže motor zapnout ?
Tedy když mi ukradnou kolo bez mého Kioxu , tak mají smůlu
.
Viete niekto, kde moze byt problem, ked sa mi nechce kiox 300 sparovat s mobilom?
Hlavne, ze v apke pisu, ze mam spustit vyhladavanie tlacidlom svetlo a ono sa to spusta vypinacom.
musíš ho podržet 5 vteřin
Apka ebike flow ma pisanu kompatibilitu s mojim iOS, napriek tomu mi naistalovana nejde spustit…
Skusim este s nejakym inym novsim iOS.