Moots, na force axs a i9 kolach za 7800, ram s vidlou za 2800, to sa fakt oplati kupit ram a dat si to dokopy sam a este aj nejaka ta tisicka ostane na pivo .
medvedie pazúre som samozrejme videl ... ale moja predstava gravelu nie je mtbčko s baranmi ale odolnejší cesťák s napr 30-35mm plášťami ... mo a Moots, teľo prachov za bike do práce naozaj nedám
ale áno, pri tej výhre v lotte je možné naozaj všetko
Tak moznosti s titanom je strasne vela. Barany ma combinovane ti -carbon napr. Controltech.
A pre predstavu napr.
A este boli spomenute cinske stranky. A preco nie? A to je aj odpoved pre Kristininu otazku.
Len mne neodpovedala na moju otazku v teme o cestakoch.
medvedie pazúre som samozrejme videl ... ale moja predstava gravelu nie je mtbčko s baranmi ale odolnejší cesťák s napr 30-35mm plášťami ... mo a Moots, teľo prachov za bike do práce naozaj nedám
Ved nic ti nebrani pouzit uzsie plaste a stale ti tam ostane priestor sirsie, keby si si to nahodou rozmyslel. Alebo ti vadi to, ze ta vidlica vyzera ako pre MTB?
Dnes som tak na jazde rozmýšľal, že potrebujem ja vôbec Gravel bike..na môje HT dám plášte gravel 40mm viac nafukam a môžem vyraziť..len otázka vpredu mám 34 pílu bude to stačiť na 26-28 priemerky? Maťo niekto tak?
Co toto?
Je to taky mix GRXka https://www.dolan-bikes.com/dolan-gxc-carbon-disc-gravel-bike-shimano-grx-rx600-2x11-hdr/
Kluky rx600 2x11
Predna+zadna prehadzka rx810
Paky rx600
Brzdove prasata rx400
Da sa to pripadne trochu dokonfigurovat
Cena 2275 libier s dopravou a dph (neviem ako clo, ale Dolan je myslim Made in GB cize nic)
Po prepocte mi to vychadza 2774 eur
Mne dnes dosli kolesa a stred cize som mohol konecne kus pokrocit aj ked nie finalne.
Niekomu sa nemusi pacit ale tak je to trochu retro disco ?
Bezdusaky isli nahodit ako nic.
Len teraz zohnat ten tool na zatiahnutie stredu, to zadne prasa a uz len skratit krk, dat omotavku a dostelovat prehadzovacky.
Tak moznosti s titanom je strasne vela. Barany ma combinovane ti -carbon napr. Controltech.
A pre predstavu napr.
A este boli spomenute cinske stranky. A preco nie? A to je aj odpoved pre Kristininu otazku.
To by som chcela vidieť ako niekto montuje radiace páky na tie dráhové riadidlá s hranatým profilom Tlačiť nasilu a bez rozmýšľania niečo len preto, že si niekto myslí, že sa to dá, nie je to isté ako mať niečo exkluzívne, ľahké a zároveň funkčné.
A dôvod montáže Controltech titan/carbonových riadiel mi hlava neberie keď sa poukazovalo na to, že všetko titan.
Sa uvedom.
Obrazok som dal ilustracny pre predstavu, ze s titanom su neobmedzene moznosti, aj napriklad aero riaditka, nielen obyc gulate trubky.
Dal som aj moznost kombi ti-carbon lahkych funkcnych a ovela viac odolnejsich Controltech od darimo.
Ale mohla by si radsej odpovedat na otazku o tvojej geo.
Sa uvedom.
Obrazok som dal ilustracny pre predstavu, ze s titanom su neobmedzene moznosti, aj napriklad aero riaditka, nielen obyc gulate trubky.
Dal som aj moznost kombi ti-carbon lahkych funkcnych a ovela viac odolnejsich Controltech od darimo.
Tvoj problém, že všetko je u teba iba ilustračné. Všetko je možné, ale keď príde otázka na konkrétny model tak je všetko odrazu ilustračné, pretože možností je predsa veľa. Hoci je možností veľa tak zatiaľ sme videli iba tie "ilustračné", ktoré sú na môj bajk nepoužiteľné.
Rada by som vedela, na akom základe je postavené tvoje tvrdenie, že "kombi ti-carbon Controltech riaditka sú ľahké, funkcne a ovela viac odolnejsie od darimo"? Ty si niekedy, aspoň z rýchlika videl tie komponenty naživo? Alebo si na niektorých z nich dokonca jazdil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A pre predstavu napr.
Ved nic ti nebrani pouzit uzsie plaste a stale ti tam ostane priestor sirsie, keby si si to nahodou rozmyslel. Alebo ti vadi to, ze ta vidlica vyzera ako pre MTB?
Je to taky mix GRXka
https://www.dolan-bikes.com/dolan-gxc-carbon-disc-gravel-bike-shimano-grx-rx600-2x11-hdr/
Kluky rx600 2x11
Predna+zadna prehadzka rx810
Paky rx600
Brzdove prasata rx400
Da sa to pripadne trochu dokonfigurovat
Cena 2275 libier s dopravou a dph (neviem ako clo, ale Dolan je myslim Made in GB cize nic)
Po prepocte mi to vychadza 2774 eur
Maju samozrejme aj full grx810 ale cena vychadza 3262€ co sa podla mna neoplati priplacat
https://www.dolan-bikes.com/dolan-gxc-carbon-disc-gravel-bike-shimano-grx-2x11-rx810-hdr/
Niekomu sa nemusi pacit ale tak je to trochu retro disco ?
Bezdusaky isli nahodit ako nic.
Len teraz zohnat ten tool na zatiahnutie stredu, to zadne prasa a uz len skratit krk, dat omotavku a dostelovat prehadzovacky.
Skor
To je moc dlhe na nazov
A pre predstavu napr.
To by som chcela vidieť ako niekto montuje radiace páky na tie dráhové riadidlá s hranatým profilom
A dôvod montáže Controltech titan/carbonových riadiel mi hlava neberie keď sa poukazovalo na to, že všetko titan.
A mas take? Alebo budes musiet zase nieco zhanat?
Edit: myslel som, ze to napisal @scarinko tak to patri jemu.
Tvoj problém, že všetko je u teba iba ilustračné. Všetko je možné, ale keď príde otázka na konkrétny model tak je všetko odrazu ilustračné, pretože možností je predsa veľa. Hoci je možností veľa tak zatiaľ sme videli iba tie "ilustračné", ktoré sú na môj bajk nepoužiteľné.
Rada by som vedela, na akom základe je postavené tvoje tvrdenie, že "kombi ti-carbon Controltech riaditka sú ľahké, funkcne a ovela viac odolnejsie od darimo"? Ty si niekedy, aspoň z rýchlika videl tie komponenty naživo? Alebo si na niektorých z nich dokonca jazdil