caute chcem sa spytat ako prevazate bike autom ?
ja mam strasne male auto ( yaris 2010 ) a dovnutra ho sice dam ale potom uz nezoberiem manzelku a dcerku
je lepsie stresny nosic alebo taky ten za auto ?
ako to riesite vy ?
dik
tomasuhrin1 Tu ich aj kupis.https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20210817011155&SearchText=bike+Hydraulic+Disc+Brake+Pads+Spacer V krajnej nudzi som pouzival prehnutu staru kreditku z ktorej som si vystrihol priblizny tvar. Len pozor aby sa piesty pri zasuvani imtrovizovanej rozperky neroztiehli lebo natlacis spinu do tesneni. Vzdy ked sa vtlacaju piesty do strmenov je nutne ich dokladne vycistit pred zatlacenim. Napiriklad ak menis platne, odvzdusnujes ... Inak sa dostane spina medzi piest a jeho tesnie a nasledne sa piesty nevysuvaju rovnomerne.
Každému (keď nie každému, tak nám určite ) sa v servise povaľujú kopy rozperiek... Čiže stačí sa ísť hocikam opýtať, mne osobne je hanba za to pýtať čo len 50 centov, ja to rozdávam...
Konečne ma osvietilo
Dlhšie som špekuloval, ako vyrobiť dieru pre osku. Teraz ma napadlo pozrieť na Ali najlacnejší predný náboj, a tam mi vyskočil adaptér z 20mm na 15. Ten priondiem U-objímkami na nosný profil a vybavené...
Určite tie 3mm dierky autu(zadnej strane sedačiek) neublížia.
Manipulácia s bicyklom je rýchla a praktická ,hlavne v aute ostáva užitočný priestor na ostatné vecí po oboch stranách
No ale hentak sa da vozit bike len ak mas vysoke auto alebo rychloupinak na sedlovku a aj to by sa mi nechcelo to vyberat lebo to uz nenastavim naspat rovnako. Ja to mam na imbus a momentak so sebou nevozim. Cize bike tam plesknem tiez aj s kolesom na lezato a usetrenych 50 eur ?
Foto je z auta škoda Rapid spaceback, žiadne vysoké auto . Bicykel není absolútne voľný , určite je to pri havárii lepšie mať v niečom uchytené ako keď je voľne položený.Ked sa konzola nepoužíva tak sa jednoducho zmontuje dole , pre posádku není vôbec nebezpečná.
..osobne by som investoval do nejakeho nosica s certifikatom ako taketo domace udelatko s falosnym pocitom bezpecia. Nepride mi to stastne riesenie. Napad fajn, realizacia nie moc.
Aspon si zaobli tie ostre rohy na tej konzole kde mas osku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aliexpress.com/item/33042852738.html
Preto sa pytam.
Dlhšie som špekuloval, ako vyrobiť dieru pre osku. Teraz ma napadlo pozrieť na Ali najlacnejší predný náboj, a tam mi vyskočil adaptér z 20mm na 15. Ten priondiem U-objímkami na nosný profil a vybavené...
Manipulácia s bicyklom je rýchla a praktická ,hlavne v aute ostáva užitočný priestor na ostatné vecí po oboch stranách
Aspon si zaobli tie ostre rohy na tej konzole kde mas osku.