V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
chcel som vytvorit temu Behanie, ale bez ivan-a. Pretoze on tam dava iba behy cudzich ludi a jeho posty su stylizaciou na urovni riaditela zemegule, ak nie vesmiru. teda technicky nie je OT, ale on konkretne nebeha a vsetkych co nebehaju tempo aspon 3:50 su pre neho lemry a luzeri a dava to patricne najavo. preto ta moja otazka
komunita je tu par jedincov, ostatni to neriesia ale kedze vzorec je myslim 3:1 ci tak nejako tak na to staci par zakomplexovanych uzivatelov.
neviem co take billy pisal ale zjavne sa to tu nepacilo silno pravicovej casti tak bol demokraticky vymazany
preco sa tomu vobec nedivim
a funguje to pomerne rýchlo
To je asi nieco ako ked si Kotleba vytlacil Uhrika z cela (LSNS)
lol, ten novy newspeak pre cenzuru ... ze blokovanie skodlivych prejavov ...
si na omyle, v idealnom svete plati sloboda prejavu, v idealnom svete nikoho ani len nenapadne blokovat, trestat ci cenzurovat nazory s ktorymi nesuhlasi ... ale vidim ze progresivny fasizmus sa pomaly siri skrz spolocnostou ako mor, vid niektore navrhy banovat diskuterov s minuskami ...
samozrejme pod slobodu prejavu nezahrnam nadavky, urazky, sirenie nelegalneho osahu, porusovanie zakonov ci autorskych prav ...
To by nebol úplne najhorší nápad, ale sú tu ľudia, ktorí dokážu zamoriť aj mierumilovné cyklotémy, napr. ten, ktorého nick je lepšie nespomenúť, Takže žlč, frustrácia a komplexy z vlastných nenaplnených životov by sa aj naďalej premietali do obsahu príspevkov. Tomuto sa zrejme len tak zamedziť nedá.
mam to stlacit a overit tak, ze som autorom vsetkych mojich fotiek v albume? No to nemozem, v minulosti som sem casto daval fotky napriamo, ktore neboli moje.
Ked to nestlacim, tak mi zmazete cely album?
Dlhé zimné večery a pohárik vínka to chce
Zase povedzme si uprimne, ked vsetky fotky odtialto zmiznu, nic strasne sa nestane - nikto to asi nepouziva ako osobne ulozisko v style Google Photos, a ak ano, je to tak trochu jeho problem
A ze nejake 10 rocne prispevky budu odkazovat na 404 je tiez irelevantne, ked to bude nieco dolezite, bude sa to dat vygooglit aj inde.
Ok, tak ak mi bude hrozit zmazanie celeho alba, tak prosim admina/moderatora aby ma PREDTYM upozornil, nie az potom. Vdaka.