Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
MK BA. Železná - Sanatórium mokro, od Sanatória po Slivu sa strieda zasnežený ľad so snehom. Od Slivu lesom na BK, sneh, vyjazdená stopa - odtiaľ výborné podmienky. Po asfaltke na BK sa strieda zasnežený ľad s rozjazdeným snehom a na pár úsekoch hladký ujazdený sneh. Hore je teraz v porovnaní s mestom iný svet, všeobecne sneh s vyšľapanou/vyjazdenou stopou.. Koniec správ.
Ten zasnezeny lad je taky ze hodne smyklavo? Alebo taky ze sa da aj dole kopcom bez drzky? 😁
Zvazujem ze zoberiem zajtra novu masinu ale nerad by som ju hned pokrstil 😁
Ten zasnezeny lad je taky ze hodne smyklavo? Alebo taky ze sa da aj dole kopcom bez drzky? 😁
Dobre je. Sneh drzi. Nasnezene uz trochu viac ako by bolo pre bike idealne, ale ide to. Treba vyberat tam, kde je uz prejazdene a nie su bezkarske stopy. Od Kamzika po cervenej az na Cerveny kriz bolo cisto bielo. Predpokladam, ze aj dalej je biela cesta. Isiel som dolu slalomku (zabava teraz pod snehom). Cesta z Race na BK bola vyhrnuta a bez snehu ale na BK uz zase pekne sneh.
A mozes ist aj rychlo. Akurat pocitaj, ze si obcas dupnes .
Ok dik, s dupanim nie je problem. Len by som to nerad niekde polozil na lade pod snehom 😁
Cesta z race na BK sa odhrna koli meteorologom vraj. Ak nebude kasicka tak by to mohlo byt super. Zajtra doobeda ma ale zas kydat 😁
Nie som veľký fanúšik snehu ako celku, ale tých pár dní sa to dá vydržať. Už by sa však mohol s nami pomaly rozlúčiť
Dnes len z Bratislavy, smer Stupava a teda som chcel ísť aspoň na Červený domček. Cesta bola prejazdná od neho aj ďalej, tak som išiel ďalej aj ja. Asfaltka Lozorno-Košarisko krásne zjazdná. A reku, ak bude zjazdná cesta pod Skalu, pôjdem tam. A prekvapivo bola. Toto sú asi jediné "pozitívne" prínosy jazdenia autom v lesoch. Prerazia cestu aj cyklistom. Bez koľají od áut by to bolo bez šance.
Následné úseky, by sa dali ísť aj ďalej a vyššie, tipujem, že vojenská asfaltka je zjazdná až pod Konské Hlavy, ale nie je leto, netreba to preháňať. Takže len dole do Jablonového a po Záhorí späť.
Napriek tomu, že najnižšia teplota bola -2°C, tak podklad niektorých lesných úsekov bol mokrý a blatový. Čiže stačí +10°C a táto biela nádhera sa rýchlo rozpustí
Trasa http://www.cykloserver.cz/f/ce34301636/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dá sa íst, ale pomaly. Býva to aj horšie.
A mozes ist aj rychlo. Akurat pocitaj, ze si obcas dupnes
Cesta z race na BK sa odhrna koli meteorologom vraj. Ak nebude kasicka tak by to mohlo byt super. Zajtra doobeda ma ale zas kydat 😁
Dnes len z Bratislavy, smer Stupava a teda som chcel ísť aspoň na Červený domček. Cesta bola prejazdná od neho aj ďalej, tak som išiel ďalej aj ja. Asfaltka Lozorno-Košarisko krásne zjazdná. A reku, ak bude zjazdná cesta pod Skalu, pôjdem tam. A prekvapivo bola. Toto sú asi jediné "pozitívne" prínosy jazdenia autom v lesoch. Prerazia cestu aj cyklistom. Bez koľají od áut by to bolo bez šance.
Následné úseky, by sa dali ísť aj ďalej a vyššie, tipujem, že vojenská asfaltka je zjazdná až pod Konské Hlavy, ale nie je leto, netreba to preháňať. Takže len dole do Jablonového a po Záhorí späť.
Napriek tomu, že najnižšia teplota bola -2°C, tak podklad niektorých lesných úsekov bol mokrý a blatový. Čiže stačí +10°C a táto biela nádhera sa rýchlo rozpustí
Trasa http://www.cykloserver.cz/f/ce34301636/