Zdravim, konecne treba zalozit aj tuto temu, lebo mnoho z nas, z hlavneho mesta a okolia, tam travi vela casu na bicykli, a v nadchadzajucej sezone aj bude
pre zdarny zaciatok par letnych fotiek z Hainburgu:
Išiel som tade raz (možno posledný), zo západu na východ, i keď nebolo po daždi, bolo to dosť mokré, podmáčané. Teraz to asi bude riadne blatko.
(A mam taký pocit, že v opačnom smere je zákaz vjazdu-teda určite bol, niekedy pred 3-4 rokmi som sa pri prvej jazde tam otáčal pri tabuli)
Bol som na cestaku.
S deťmi vo Wolfsthale môže ten kúsok prejsť aj po chodníku.
Zakaz je smerom k Dunaju, vlavo. Tiez som to daval na cestaku a na 28mm vzdy v poho, aj ked bolo blatko. Mozno pocas prac na poli je tam viac blata, ale tych dni je minimum.
Tu zakazovu značku som myslel a písal na východnej strane, z Bratislavy, v jednom z týchto bodov, ale netvrdím, že tam ešte stále je (nejazdim tade) ani Komoot nepíše zákaz;)
Tu zakazovu značku som myslel a písal na východnej strane, z Bratislavy, v jednom z týchto bodov, ale netvrdím, že tam ešte stále je (nejazdim tade) ani Komoot nepíše zákaz;)
tu najdete zakazy ked si to priblizite (znacky) Rakusko_mapa
ale ved Braunsberg ma zimnu uzaveru. Fakt neviem preco to nikto nerespektuje. Este aj Mtbiker si urobi offi video ako sa trepe Cepo na zavrety Braunsberg. vsetci sa tam vozi a potom sa mozeme divit ze Rakusaci robia vsetko preto aby cyklisti nemohli kde kade ist.
Nemá zimná uzávera trvať tak do prvého jarného dňa čo bolo už v stredu? A navyše čo viem, tak aj počas uzávierky tam už niektorí jazdili. Však vo februári boli teploty ako na jar.
bol som pred tyzdnom vo stvrtok 14.3. a bola Wintersperre. pokial si spominam tak to bolo do 1.4. vzdy zavrete. Jazdia tam stale, zakaz nezakaz. Ja som to otocil. nepotrebujem mat problemy s rakuskymi cajtami keby nieco. tie 2 tyzdne uz vydrzim.
bol som pred tyzdnom vo stvrtok 14.3. a bola Wintersperre. pokial si spominam tak to bolo do 1.4. vzdy zavrete. Jazdia tam stale, zakaz nezakaz. Ja som to otocil. nepotrebujem mat problemy s rakuskymi cajtami keby nieco. tie 2 tyzdne uz vydrzim.
Mňa to tam počas zimy tiež neláka aj keď sú teplejšie dni. Len či toto prehradenie je to oficiálne, keď je zimná uzávera alebo je to niečo naviac ako keby na danom úseku prebiehala nejaká stavebná alebo údržbová činnosť cesty.
scarinko
Asi budes sokovany ale stretol som tam dvoch rakusakov, co sa tiez otacali zarovno so mnou na graveloch.
Rampy nizsie pre auta boli zdvihnute, este sme sa cudovali.
A ziadna znacka zimnej uzavery po ceste tam nebola.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto je alternatíva. Popri tej ceste za Schloßhoffom vedie samostatná cyklocesta a potom sa musíš dostať na donauradweg.
Avšak ďalej keď pôjdeš, tak vo Wolfstahli nie je cez dedinu cyklocesta pokiaľ viem. S deťmi asi po chodníku. Za dedinou je znova cyklocesta
Teren polna/lucna/lesna cesta.
a aktualne je v Hainburgu uzavreta cast nabrezia, treba obchadzat hore po hlavnej
Teren polna/lucna/lesna cesta.
Da sa, no v pohode by som to nenazval.
Išiel som tade raz (možno posledný), zo západu na východ, i keď nebolo po daždi, bolo to dosť mokré, podmáčané. Teraz to asi bude riadne blatko.
(A mam taký pocit, že v opačnom smere je zákaz vjazdu-teda určite bol, niekedy pred 3-4 rokmi som sa pri prvej jazde tam otáčal pri tabuli)
Bol som na cestaku.
S deťmi vo Wolfsthale môže ten kúsok prejsť aj po chodníku.
https://bratislava.sme.sk/c/23298958/hranicny-priechod-jarovce-kittsee-bude-vo-stvrtok-uzavrety.html
tu najdete zakazy ked si to priblizite (znacky)
Rakusko_mapa
https://sk.mapy.cz/s/jefamokera
z 2 na 3 je na strome zakazova znacka pre biky (vcera som tam bol)
Na Braunsberg sa vcera po asfaltke nedalo ist.
Neviem dokedy
Na fotke to nie je vidiet ale boli tam mechanizmy.
Mňa to tam počas zimy tiež neláka aj keď sú teplejšie dni. Len či toto prehradenie je to oficiálne, keď je zimná uzávera alebo je to niečo naviac ako keby na danom úseku prebiehala nejaká stavebná alebo údržbová činnosť cesty.
Asi budes sokovany ale stretol som tam dvoch rakusakov, co sa tiez otacali zarovno so mnou na graveloch.
Rampy nizsie pre auta boli zdvihnute, este sme sa cudovali.
A ziadna znacka zimnej uzavery po ceste tam nebola.