ahojte mam otazocku na svojom cestaku mam predstavec 90tku no len prenasam dost vahu na ruky alebo ruku a potom mi trpne preto chcem skusit vymenit predstavec. moja otazka je ak mi mozte poradit do akej velkosti ist do 70tky alebo este menej? dakujem za odpovede
daj si vyssie riaditka, ale ak mas nespravnu velkost ramu tak to stale nebude idealne
predpokladam ze mas privela vahy vpredu a absorbujes privela otrasov, tiez som mal s tym problem, posuvanie sedla ti nepomoze
70 mm predstavec by som na cestak nedaval, taky kratky predstavec by indikoval ze mas o cislo vacsi ram tiez sirsie pneu ti znizia otrasy
Ram ma vo velkosti S takze 50tku pri mojej vyske 168 vyssie uz riaditka neviem dat kedze na krku si tri podlozky
Ešte skúšam, ale možno pre mňa stačí trošičku posunuté sedlo dozadu a chĺpok nadvihnuty špic. Ale treba to testovať ešte
Že ma to starého nenapadlo ale zdalo sa to ok. to je fotka este pred posunom
podla mna ak das spicku este vyssie tak po 100 km si nebudes citit genitalie
uz teraz tam mas sedlovku s offsetom a sedadlo poriadne vzadu, to mi nepride ako najlepsi zaklad na pohodlnu poziciu na bike, rozdiel medzi 2 velkostami bajkov byva tak 2-4 cm co je mozno menej ako offset sedlovky + posunutie sedadla
Nezdá sa z fotky, ale je to vodorovné. Cannondale je M ko, akurát. Výška je ok. Skusam len dopredu - dozadu ale potrvá to lebo treba vždy doladit aj výšku
"sedlovku s offsetom" môžeš to vysvetliť? Tomu nerozumiem. Dik. Asi keby sedlovka bola "rovná" tak je bez offsetu )
Tak asi to bude ono. ( Alebo zabral condrosulf ) ) Ľudia moji dýk, keď neuvidím fórum ani by ma to, ani nenapadlo. Ako manželka by povedala starobná demencia.
Len kvôli celosti. Napokon to boli opotrebované, mierne vyklenené platničky chrbtice. Kto by to myslel? Tŕpnutie v rukách? Na jar sa to lepší. Keď prichádza zima sa to horší.
Ahoj, vedel by niekto poradit, co mi moze sposobovat po dvoj a viac hodinovej jazde na cestnom bicykli bolest zadnych svalov na stehnach? Bicykel mam uz treti rok bez akejkolvek zmeny posedu ( vyska, sedlo, kokpit, tretry) to vsetko je uplne identicke ako predchadzajuce roky, nikdy som nemal ziadny problem ani po dlhsej jazde. Teraz na jar sa zacali prejavovat bolesti aj po kratkej jazde, pri samostatnej jazde vsak necitim ziadny problem a ani obmedzenie.
Priateľka ma nejakú chvíľu nový cesťak. Ale včera a dnes na ňom mala zatiaľ najdlhšie jazdy a dnes ju už extrémne bolelo rameno. A podla mňa má príliš dlhý ten predstavec. Vidím, ze 100mm je na taky rám veľa. Ale zase váham, že aký objednať, keďže sa to stupňuje po 10mm
Aj sirka riaditok moze sposobovat bolest.
To mozno skor, ako dlhy predstavec, ked je zena - mozno ma velmi siroke. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
a nejazdí na tom len dolný úchop? lebo napr. ja ho pri dlhých jazdách používam minimálne (strmé zjazdy so zákrutami) inak barany držím len za hornú časť pri predstavci . na neprehľadných miestach alebo pred križovatkami preventívne za brzdové páky
Ako bolo spomenute vyssie, sirka riadidiel byva prvy problem na ktory by som sa pozrel, vklude babam stacia 36-38cm max pokial nie je nejako extra vysoka a siroka. Moze mat nejako blbo zaklopene zapastia a vibracie sa dostanu az do ramien. Zaroven moze mat prilis vpredu sedlo a davat viac vahy na ruky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
predpokladam ze mas privela vahy vpredu a absorbujes privela otrasov, tiez som mal s tym problem, posuvanie sedla ti nepomoze
70 mm predstavec by som na cestak nedaval, taky kratky predstavec by indikoval ze mas o cislo vacsi ram tiez sirsie pneu ti znizia otrasy
Ram ma vo velkosti S takze 50tku pri mojej vyske 168 vyssie uz riaditka neviem dat kedze na krku si tri podlozky
Mam len 70mm 6*
Že ma to starého nenapadlo
uz teraz tam mas sedlovku s offsetom a sedadlo poriadne vzadu, to mi nepride ako najlepsi zaklad na pohodlnu poziciu na bike, rozdiel medzi 2 velkostami bajkov byva tak 2-4 cm co je mozno menej ako offset sedlovky + posunutie sedadla
"sedlovku s offsetom" môžeš to vysvetliť? Tomu nerozumiem. Dik. Asi keby sedlovka bola "rovná" tak je bez offsetu
A to tam mám 4 barov namiesto 3..
To mozno skor, ako dlhy predstavec, ked je zena - mozno ma velmi siroke.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down