Legenda Slovenských maratónov je asi späť ? Horal Krejzi s Kráľovou Hoľou ??je tu opäť a podľa priloženej mapy aj s novou kombináciou tras ? https://horal.sk/
otázka pre miestnych, su nejaké pitne pramene popri trati krejzi na úseku kde je medzi obcerstv. väčšia vzdialenost? medzi 50km a 80km, pripadne medzi 80km a 102km? dik
otázka pre miestnych, su nejaké pitne pramene popri trati krejzi na úseku kde je medzi obcerstv. väčšia vzdialenost? medzi 50km a 80km, pripadne medzi 80km a 102km? dik
Ahoj. Za Smrečinským sedlom/resp. planinou Smrečiny je jeden prameň cca 300m po vjazde do lesa. Mal by byť aj označený. A počítam aj s bufetom pred Jedlinkami. Po minulé roky tam bol, aj keď sa nešlo cez obec, ale hádam bude aj tento rok 🤞
Propozície uvádzajú občerstvenie na 14km,32km,50km,80km a 102km, tak najviac sa mi jedna o tie miesta kde je dlhšia medzera, nakoľko len jedna fľaša sa mi vojde na bike
Ja osobne som bol vcera znacit a nema sancu ze by niekto zabludil ak sa nenajde nejaky dobrak co to pomeni. Ale zatial kazdy rok bol Horal top vyznaceny. Tabule, faborky, a nasprejovane sipky + regulovcik na zlozitych miestach.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ahoj. Za Smrečinským sedlom/resp. planinou Smrečiny je jeden prameň cca 300m po vjazde do lesa. Mal by byť aj označený. A počítam aj s bufetom pred Jedlinkami. Po minulé roky tam bol, aj keď sa nešlo cez obec, ale hádam bude aj tento rok 🤞
da sa tam niekde dobre najest medzi 8-9 vecer?
http://www.pizzeriasorriso.sk/contact/
Priatelia, kto chce zazit ledzendary hil, ma poslednu sancu na rozhodnutie. Urcite budu este nejake volne miesta 😉.
http://www.pizzeriasorriso.sk/contact/
Skúste aj burgre v dome kultúry Street burger 👍 A za mňa skôr pizzeria LaStella. Ale oni robia len rozvoz myslím
Stiahni si ho na mojej Strave
Snáď sa nič nemenilo od 1.7..