Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
nirhu:
Konecne sa zobud.... upravy neboli dohodnute s MLB, uz som to tu pisal...
Hejtujes tu jedine Ty, Jezus a ostatni pisu vecne.... ak sa rozhodnu MLB zrusit tento lunapark, tak sa zrusi...
Maju na to pravo, a necudujem sa, ze to maju aj chut urobit.
Inak, ako viem, chalani boli upozorneni MLB, ze je to ilegal... ale im to je asi jedno....
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
MLB nesú za tento bordel zodpovednosť..už len to ako sa to vybudovalo a nemalo to nič spoločné s tým čo sa vtedy dohodlo.každý somár čo si zoberie z domu lopatu a metlu si spraví v lese svoj privátny trail na cudzom majetku.rovnaký bordel ako v štátnych lesoch.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
aká kopa srandistov sa tu zišla, že "zjazdári" a "prejsť s deťmi" a rušenie ilegálov, a mentálne nastavenie že som taký ľavý že to radšej rozkopem a rozbijem ... to že stav buldozér trailu nezodpovedal pôvodnej dohode bola realita dávno pred zlým wallridom, tvrdil by som že hneď pri dokončení ... pôvodný chodník hore bol pre väčšinu rekreačných non-go a alternatíva bude prínosom... uznávam že ten aktuálny stav po živelnej vystavbe nie je ideálny, ale treba si zrátať prečo nastal ...
No uz som sa zobudil, a stale si myslim, ze ti co "maju chut to rusit" su zabavu niciaci mentalni dedkovia. Pripomina mi to ked sme ako deti hrali futbal na sidliskovom travniku a z okien kricali babky, ze na nas vysypu sklo, ked tam neprestaneme kopat. Kludne si to vsetko zruste, predajte bajk a rozjimajte dalej nad svojim (mizernym) zivotom.
ivast, no tak to zrataj. Preco nastal stav, ze niekto zivelne a bez povoleni buduje na obojsmernom useku skoky, lavice atd. a ignoruje fakt, ze je to prirodzene pokracovanie z konca Krasnanskeho smerom hore?
Najlepsie na tomto celom je, ze ani neviete/me, ci tie upravy boli dohodnute s ML alebo nie, ale hejtovat, to ano.
Prvy prispevok este pred touto celou diskusiou bol od Laca , ze nic dohodnute nebolo a je to "illegal". Tak neviem, ci mas taku kratku pamat, alebo to ignorujes
to že stav buldozér trailu nezodpovedal pôvodnej dohode bola realita dávno pred zlým wallridom
Prosím nemixuj názvy. Ten hnusný umelý "bike park" pri horárni s wallridom je Pedal 1. Ale ked som videl kolko mladeze tam na tej 1tke ma cez prazdniny letny tabor, tak ten pocin treba pochvalit. Ja sam extremne neznasam umele veci, ale tam bolo aj cez 50 mladych ucastnikov (viac skupin) a ak ich to ma udrzat pri MTBčku namiesto mobilov, tak som za. Navrhovany vyslap mimo tej "hrozy" by bol najlepsie riesenie, ale ja nerozhodujem, iba vyjadrujem nazor. Chodim tam velmi casto, momentalne to slapem "kolmo hore", rekreacny bajker bez motora to nevyjde, s detmi uz vobec nie, je to nebezpecne ak leti nejaky skuseny bajker smerom dole. Hrôza by mala byť podľa pravidiel a dohody. Nie ze ilegál si tam svojvoľne pristavujú, rozširujú na takom exponovanom mieste. Zdravý rozum GDE?
Buldozer trail sme sa dohodli nazyvat podla mna najhorsi "trail" v BA lesoparku, pokracovanie 3 jam https://www.mtbiker.sk/forum/post2063246.html#p2063246
Dnes len na burčák na Babu, sú dva suché spadnuté stromy na traily pod KH, ale netreba pilovať, 2-3 statný chlapi to odhodia, ináč skvelé počasie,aj terén...
Ten, ako ste ho nazvali, buldozer jazdim ja osobne na 99% smer Údolie Vydrice -> U Slivu. Párkrát som šiel opačne, ale to sa mi už vôbec nepáčilo. Inak nie som neviem ako technicky zdatný, ale pedal 1 si cestou dole viem celkom užiť, aj keď väčšie skoky obidem, menšie si skočím a mám rád tie klopky, do ktorých sa dá pekne oprieť v relatívne vysokej rýchlosti, majú dosť veľký polomer. Mám to asi radšej ako napr úsek pod Kamzikom za switchbackom smerom nadol na Krasnansky trail.
Na druhej strane, hore sa tam šliape dosť zle, potrebovalo by to úpravu alebo alternatívnu trasu. Ale musím povedať, že smerom hore som tam už pekných pár rokov neskúšal ísť, takže neviem či je tam nejaký označený vyslap ako sa tu spomína.
Na Pedali 1 je uz dlho oznacena vyslapova trasa, prakticky kolmo hore. Aj dnes som ju siel, len si ju treba trosku nadist zlava kvoli padnutemu stromu.
to mas tak, vyslap vyznacenou vystupovou trasou je pre "mtbikerov" zrazu po 10tich rokoch prilis strmy, ale zaroven maju potrebu hejtovat ebajkerov - ako tuto dilemu vyriesit? Zlikvidovat trail. Take Slovenske riesenie.
Asi mame v Karpatoch malo zarastenych k0k0tin ktore nikto nejazdi - ako je "Krasnansky" trail od Sparisk po zaciatok "lunaparku".
Dam k tomu i moj pohlad.
Na mtb jazdim cez 30 rokov a jazdim vsetko mozne. Rovnako casto xc-ckovejsie jazdenie tak i rozne gravity. Viem si maknut pri jednom i pri druhom a na plno trailoch v okoli BA som urcite v top 5-20 aj ked to uz neriesim. Rovnako viem dat na mtb 200km+ celodenku v kopcoch a 300km+ na rovinkach. Takze som v podstate v oboch taboroch.
Moj nazor na pedal1 je ten ze uz ako novy trail bez nejakych skokov a featur to bol najhorsi singlac v MLBA (aktualne by som sa nevedel rozhodnut ci cely pedal az ku slivu alebo ten buldozer). Ako pokracovanie krasnanskeho si to nedrzalo krasnansky flow ani rovnaky pocit zo singlacu. Na singlespeede to je vidno najlepsie - stale to je brzda-dupanie-brzda-dupanie atd. Ten vymysel smerom nahor ani nema zmysel komentovat. Aktualne to ide uplne proti povodnemu zameru mat plynulo jazditelny okruh po xc singlacoch, zaroven to nie je ani dobry "trailovy/endurovy" singlac. Lunapark je tam stavany nacierno a vie sa o tom uz dlho, i o tom ze sa to ma riesit a napriek tomu tam pribudaju featury. Za mna by bolo fajn prerobit to na xc singlac, teda to na co tam bolo povolenie a lunapark riesit inde - bud to tam kde je na to uz povolenie a to hore na Kamziku alebo zlegalizovanie hustin.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Konecne sa zobud.... upravy neboli dohodnute s MLB, uz som to tu pisal...
Hejtujes tu jedine Ty, Jezus a ostatni pisu vecne.... ak sa rozhodnu MLB zrusit tento lunapark, tak sa zrusi...
Maju na to pravo, a necudujem sa, ze to maju aj chut urobit.
Inak, ako viem, chalani boli upozorneni MLB, ze je to ilegal... ale im to je asi jedno....
Prvy prispevok este pred touto celou diskusiou bol od Laca , ze nic dohodnute nebolo a je to "illegal". Tak neviem, ci mas taku kratku pamat, alebo to ignorujes
Prosím nemixuj názvy. Ten hnusný umelý "bike park" pri horárni s wallridom je Pedal 1. Ale ked som videl kolko mladeze tam na tej 1tke ma cez prazdniny letny tabor, tak ten pocin treba pochvalit. Ja sam extremne neznasam umele veci, ale tam bolo aj cez 50 mladych ucastnikov (viac skupin) a ak ich to ma udrzat pri MTBčku namiesto mobilov, tak som za. Navrhovany vyslap mimo tej "hrozy" by bol najlepsie riesenie, ale ja nerozhodujem, iba vyjadrujem nazor. Chodim tam velmi casto, momentalne to slapem "kolmo hore", rekreacny bajker bez motora to nevyjde, s detmi uz vobec nie, je to nebezpecne ak leti nejaky skuseny bajker smerom dole. Hrôza by mala byť podľa pravidiel a dohody. Nie ze ilegál si tam svojvoľne pristavujú, rozširujú na takom exponovanom mieste. Zdravý rozum GDE?
Buldozer trail sme sa dohodli nazyvat podla mna najhorsi "trail" v BA lesoparku, pokracovanie 3 jam https://www.mtbiker.sk/forum/post2063246.html#p2063246
Na druhej strane, hore sa tam šliape dosť zle, potrebovalo by to úpravu alebo alternatívnu trasu. Ale musím povedať, že smerom hore som tam už pekných pár rokov neskúšal ísť, takže neviem či je tam nejaký označený vyslap ako sa tu spomína.
Asi mame v Karpatoch malo zarastenych k0k0tin ktore nikto nejazdi - ako je "Krasnansky" trail od Sparisk po zaciatok "lunaparku".
Na mtb jazdim cez 30 rokov a jazdim vsetko mozne. Rovnako casto xc-ckovejsie jazdenie tak i rozne gravity. Viem si maknut pri jednom i pri druhom a na plno trailoch v okoli BA som urcite v top 5-20 aj ked to uz neriesim. Rovnako viem dat na mtb 200km+ celodenku v kopcoch a 300km+ na rovinkach. Takze som v podstate v oboch taboroch.
Moj nazor na pedal1 je ten ze uz ako novy trail bez nejakych skokov a featur to bol najhorsi singlac v MLBA (aktualne by som sa nevedel rozhodnut ci cely pedal az ku slivu alebo ten buldozer). Ako pokracovanie krasnanskeho si to nedrzalo krasnansky flow ani rovnaky pocit zo singlacu. Na singlespeede to je vidno najlepsie - stale to je brzda-dupanie-brzda-dupanie atd. Ten vymysel smerom nahor ani nema zmysel komentovat. Aktualne to ide uplne proti povodnemu zameru mat plynulo jazditelny okruh po xc singlacoch, zaroven to nie je ani dobry "trailovy/endurovy" singlac. Lunapark je tam stavany nacierno a vie sa o tom uz dlho, i o tom ze sa to ma riesit a napriek tomu tam pribudaju featury. Za mna by bolo fajn prerobit to na xc singlac, teda to na co tam bolo povolenie a lunapark riesit inde - bud to tam kde je na to uz povolenie a to hore na Kamziku alebo zlegalizovanie hustin.