Skúšal som platiť debetnou a všetko som mal nastavené aj limit a neprešlo mi to neviem prečo. Tak som dal prevodom dal som do poznámky číslo objednávky tak dúfam že bude všetko ok. 🙂
pocas black friday mi takto 2x zamrzla objednavka, 2x stiahlo prachy ale nakoniec si to nejak dali dohromady a este v ten den jednu platbu poslali spat. davam to za vinu obrovskemu naporu kupujucich. ale s platbou kartou v tatre nikdy problem nebol
Tak update pre niekoho kto by platil prevodom: Dal číslo objednávky do poznámky a napísal som im aj email pre istotu aby si to sledovali. Po 2 dňoch mi napísali, že im to prišlo spracovali to dali dokopy bajk a v pondelok mi prišiel. Jediná chybička, že mi prišiel zle nastavený prehadzovač, ale inak všetko ok. ?
Caute, mam prosbu o radu. 8.9. mi bike discount odoslal balik s dorucenim do 2-3 prac. dni, ktory sa niekoho zlyhanim ocitol v Mexiku. Cakam uz mesiac, b-d, dhl ani sl. posta mi nevedia povedat kde je moj balik, b-d mi nechce vratit peniaze, vraj ho mam odmietnut prevziat (co bude bohvie kedy). Je na to nejaka paka? Predmetnu suciastku som uz objednal, o tu ich uz nemam po mesiaci cakania zaujem…vdaka
Servus. Ja len pozdielam aktualnu skusenost s reklamaciou zadnej brzdy z bicykla, ktory som u nich kupil. Nejak som sa zmieril, ze za zaslanie k nim budem musiet cvakat 10-15 eur, no vzhladom na to, ze som nechapal celkom postup a podmienky, tak som im napisal, ci aspon nemaju preferovaneho/zmluvneho prepravcu cez ktoreho brzdu poslem. A oni mi zaslali rovno podaci harok s dopravou zadarmo. Sice trvalo asi 2 tyzdne, kym zasielku zaevidovali, ale reklamacia trvala cca tyzden. A nastastie ju Magura uznala a poslali mi novy kus. Cize som milo prekvapeny.
Ja som takto z BD pred dvoma rokmi kupil membranovu zbalitelnu bundu za menej nez polovicnu cenu. Ked prisla domov, vnutorna strana bola znecistena nejakou farbou. Vyzera ako ogrcana, ale je to iba zvnutra. Hned by bolo jasne, preco tato cena, tak som to takto akceptoval. V popise tiez ten nedostatok nebol uvedeny. Tak mozno je to podobny pripad.
jachmel nebola to od NW ta nepremokava s bielou membranou z vnutra? ta mi prisla s hnedymi flakmi. uz mi od nich prisla aj oprana, nosena s odstrihnutymi stitkami. uz tam nekupujem.
rainskin, tiez som ju vtedy bral a tiez mi prisla zvnutra osrata. po prvom oprati to zislo dole, za tu cenu som to neriesil.
prisiel mi ale z BD novy krivy kotuc. najprv som im napisal mail a poslal video, odpoved bola, ze vyzera to krive, ale musim im to poslat a vyhradzuju si pravo na vlastne posudenie. po 3 tyzdnoch mi prisli 2 notif maily po sebe, ze to prevzali a posielaju naspat s odovodnenim, ze nenasli ziadne poskodenie. tak som ich instantne zdrbal, ze to snad nemyslia vazne, poslal dalsie fotky a videa, co som spravil este pred odoslanim, ze ten kotuc bol vazne krivy.. po tom stiahli usi a odpisali, ze posielaju novy kotuc a stary, co uz bol na ceste, si mozem nechat.
nakoniec to teda dopadlo dobre, ale tiez mam odvtedy problem od nich nieco objednavat ak su toto ich bezne reklamacne praktiky...
Caute, mam prosbu o radu. 8.9. mi bike discount odoslal balik s dorucenim do 2-3 prac. dni, ktory sa niekoho zlyhanim ocitol v Mexiku.
Pridavam moju aktualnu skusenost s BD, ktory mi odoslal balik cez DPD. Moj balik sa (zatial) sice v Mexiku neocitol, zato uz podozrivo dlho sa zdrzuje v Nemecku. Objednaval som 1.12. Odoslali to tretieho. Stvrteho to dorazilo do Koblenzu, odkial to 3 dni (asi peso) putovalo do 40km vzdialeneho Morsdorfu. Dnes je desiateho a ziadna nova info zatial. Tymto tempom to mozno do Vianoc pride. Uvidim.
Mne tiež cestoval dlho balik,na kazdom mieste stal tri dni. Oni niečo pisu ze sa snažia eliminovať CO2,že asi sa snažia vytazovat viacej autá...a ešte máš smolu ak do tých dní sa ti dostane vikend
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tam si zaregistrujes lubovolnu kartu (debet / kredit / revolut / nieco)
Bike mal na webe dorucenie 11-17 dni, zvysne veci 2-5.
Inak https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/bike-discount-de-t15378-870.html
prisiel mi ale z BD novy krivy kotuc. najprv som im napisal mail a poslal video, odpoved bola, ze vyzera to krive, ale musim im to poslat a vyhradzuju si pravo na vlastne posudenie. po 3 tyzdnoch mi prisli 2 notif maily po sebe, ze to prevzali a posielaju naspat s odovodnenim, ze nenasli ziadne poskodenie. tak som ich instantne zdrbal, ze to snad nemyslia vazne, poslal dalsie fotky a videa, co som spravil este pred odoslanim, ze ten kotuc bol vazne krivy.. po tom stiahli usi a odpisali, ze posielaju novy kotuc a stary, co uz bol na ceste, si mozem nechat.
nakoniec to teda dopadlo dobre, ale tiez mam odvtedy problem od nich nieco objednavat ak su toto ich bezne reklamacne praktiky...
Pridavam moju aktualnu skusenost s BD, ktory mi odoslal balik cez DPD. Moj balik sa (zatial) sice v Mexiku neocitol, zato uz podozrivo dlho sa zdrzuje v Nemecku. Objednaval som 1.12. Odoslali to tretieho. Stvrteho to dorazilo do Koblenzu, odkial to 3 dni (asi peso) putovalo do 40km vzdialeneho Morsdorfu. Dnes je desiateho a ziadna nova info zatial. Tymto tempom to mozno do Vianoc pride. Uvidim.