No ved ani ja som nepozeral. Umyl som ho az potom ako to zacalo brutalne pukat pri brzdeni zadnou. Taky velmi nezdravy zvuk, som najprv myslel ze som nalomil prasa.
Nepamatas si, ze by sa ti rozsalovalo radenie pocas jazdy z nicoho nic? dvaja co poznam toto zaznamenali, ked im praskla zadna stavba. U jednoho z nich islo o remedy. Kamos ma odvtedy paniku z dorazov a vzdy ked zhodi gumicku z tlmica, taha pumpu z batohu a dofukuje.
No ale chcel som pridať inú staršiu a nepeknú demoláciu bez kladne vybavenej reklamácie. Viď foto.
Prasknutie hadice tlmiča k BRAINu o rám. Muselo sa to dlhodobo odierať, čo som si nevšimol, až raz som si išiel skočiť cez kanál na ceste a potom prásk (teraz si nespomeniem či pri odraze alebo dopade). Takže reklamácia zamietnutá, oprava na svoje náklady, servis tlmiča 120€+ nová hadica k BRAINu 60€, oprava rámu karbónového 50€+ poštovné kuriérom. Ďalej som dal meniť zadný čáp s ložiskami pri strede. Teraz to vyzerá, že to znova funguje ako má, avšak mám pocit, že servis tlmiča neprebehol úplne OK, pretože sa BRAIN chová inak, bez citeľnej hrany pri prechode z otvoreného do zamknutého stavu pri najtvrdšom nastavení. Avšak BRAIN funguje. Priebežne to budem všetko sledovať.
Návod na 3 defekty na novej duši:
1. Dostaň defekt.
2. Vyber dušu. Preskúmaj ju, nič nenájdi a daj ju naspäť. Keďže si slepý ako patrón, nevšimni si centimetrový drôt ktorý ti spraví druhý defekt.
3. Vyber dušu. Oprav oba defekty. Keďže si stále slepý jak patrón, nalepíš jednu záplatu o 5cm ďalej ako je diera.
4. Nasratý jak hovado tú opäť sfúknutú dušu vyhodíš a dáš tam starú čo bola aj tak v poriadku.
Včera sa mi na tomto mieste roztrhol rám. Mal som za sebou kľudné stúpanie z Dolnej Poruby a v tom okamžiku som šiel po peknej zvážnici. Najazdené zhruba 17.000 km.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nepamatas si, ze by sa ti rozsalovalo radenie pocas jazdy z nicoho nic? dvaja co poznam toto zaznamenali, ked im praskla zadna stavba. U jednoho z nich islo o remedy. Kamos ma odvtedy paniku z dorazov a vzdy ked zhodi gumicku z tlmica, taha pumpu z batohu a dofukuje.
Prasknutie hadice tlmiča k BRAINu o rám. Muselo sa to dlhodobo odierať, čo som si nevšimol, až raz som si išiel skočiť cez kanál na ceste a potom prásk (teraz si nespomeniem či pri odraze alebo dopade). Takže reklamácia zamietnutá, oprava na svoje náklady, servis tlmiča 120€+ nová hadica k BRAINu 60€, oprava rámu karbónového 50€+ poštovné kuriérom. Ďalej som dal meniť zadný čáp s ložiskami pri strede. Teraz to vyzerá, že to znova funguje ako má, avšak mám pocit, že servis tlmiča neprebehol úplne OK, pretože sa BRAIN chová inak, bez citeľnej hrany pri prechode z otvoreného do zamknutého stavu pri najtvrdšom nastavení. Avšak BRAIN funguje. Priebežne to budem všetko sledovať.
1. Dostaň defekt.
2. Vyber dušu. Preskúmaj ju, nič nenájdi a daj ju naspäť. Keďže si slepý ako patrón, nevšimni si centimetrový drôt ktorý ti spraví druhý defekt.
3. Vyber dušu. Oprav oba defekty. Keďže si stále slepý jak patrón, nalepíš jednu záplatu o 5cm ďalej ako je diera.
4. Nasratý jak hovado tú opäť sfúknutú dušu vyhodíš a dáš tam starú čo bola aj tak v poriadku.
Zahodím to. Ale určite to ukážem dovozcovi.