Nechcem byť skeptik, ale mám obavy ako by dopadla jeho hlava pri ozajstnom karambole pri danej "kvalite" helmy ak danú demoláciu spôsobil pád opretého biku na zem...osobne by som nabudúca volil inú značku
syn mal rovnaku demolaciu. fukol vietor a bajk padol na prilbu. myslim ze sa neda potovnavat ked je skrupina prazdna alebo nasadena na hlave. ta bonfova prilba je v pohode len chytila ranu na ktoru nie je konstruovana.
Vďaka za povzbudzujúce komenty , tiež si myslím , že prilba má absorbovať nárazovú energiu...
Nová Vacuum objednaná, bol som s ňou spokojný, perkektne sedela na makovici. 3:)
Ze preco som nevedel dotiahnut srubu v dogbone! Uvolnila sa, jazdil som na takej uvolnenej bez toho aby som si to vsimol, vyosilo sa to a takto to dopadlo.. Mrzi to, ked viem, ze sa tomu dalo zabranit..
Mate podotahovane capy vsetky? Hned bezte umyt bicykel a vsetko skontrolovat!! Usetrite 100 dolarov alebo viac
Ze preco som nevedel dotiahnut srubu v dogbone! Uvolnila sa, jazdil som na takej uvolnenej bez toho aby som si to vsimol, vyosilo sa to a takto to dopadlo.. Mrzi to, ked viem, ze sa tomu dalo zabranit..
Mate podotahovane capy vsetky? Hned bezte umyt bicykel a vsetko skontrolovat!! Usetrite 100 dolarov alebo viac
Co sa tam stalo? Strhany zavit a kusok odstiepeneho materialu? Ak hej tak myslim, ze by stacilo prevrtat a dat novy zavit na vacsiu srobu.
To najmenšie zlo čo sa môže stať, keď človek v 70km/h dole zo Šturca zle vyráta zákrutu a šuchne obrubník... Tretre k nemu tiež už veľa nechýbalo. Už som bol tak nejak vnútorne zmierený s tým, že sa tam rozmažem... Našťastie to ešte vydržalo 200km vrátane kopcov a zjazdov v pohodičke, aj s kockami a pod.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nová Vacuum objednaná, bol som s ňou spokojný, perkektne sedela na makovici.
Co sa tam stalo? Strhany zavit a kusok odstiepeneho materialu? Ak hej tak myslim, ze by stacilo prevrtat a dat novy zavit na vacsiu srobu.
Nevidel som to
si mohol radsej nejaku babu
Dnes taký zablatený by to asi nešlo