Do tlmiča myslíš tie vložky na spoj s rámom? Ja som pred pár rokmi bral titánové z nemeckého ebay-u a bez problémov. Bike má už 4 roky ďalší majiteľ a spokojne to funguje ďalej
Mesto: Bratislava Založený: 29.11.2010 Príspevky: 2 130
ano tie myslim... mam skrutky v rame priemeru 10mm+- a mam volu medzi skrutkou a valcekom a klepe to pri prejazde cez nerovnosti.... chcel by som vyrobit podla skrutky na presny rozmer... kupil som aj novy valcek z bike components a stale tam mam volu cize opotrebovanym valcekom to nebude...
matko ale nerozumiem ako sa opotrebovala... pride mi divne ze sa ,,zmensil´´ priemer, ked bol bike novy tak nic neklepalo.... pochybujem ze niekde zozeniem taku skrutku, iba ak original diel... preto hladam cloveka so sustruhom...
Založený: 28.07.2016 Príspevky: 1 457 Bike: Dema Auron
7075 sa pouziva dost v leteckom priemysle, ja momentalne nemam a ani v blizkej dobe nebudem s neho nic robit, lebo keby som objednal tak minimalne mnozstvo je 3m tyc a neni to zrovna najlacnejsi material
a spravit to z ineho materialu?? pokus omyl... len skrutka ma dost jemny zavit, musel by som zmerat presne aky, cize neviem ci by si mal konkretne zavitove ocko, nozom by sa to asi nedalo vyrezat...