Academy Grade 6 - 26" - ergonomický, superľahký bicykel

Cena: 370 
Doklad o kúpe: Áno

Predám úplne nový (so zárukou) superľahký detský bicykel nemeckej značky ACADEMY, ide o model Grade 6, 26" kolesá, farba olive - zelená, váha iba 8,6kg, hliníkový rám, špeciálne ľahké komponenty, vhodný pre deti s výškou 130cm a viac (resp od 9 rokov viac). Cena bicykla na webe 569 eur. Bicykel bol špeciálne vyvíjaný v spolupráci s detskými ortopédmi, aby bol pre deti ergonomicky najvhodnejší. Porovnateľný váhou značkám Woom, Early Rider, Rascal.
Bicykel je nový, zložený v originálnej krabici. Stačí nasadiť predné koleso, pedále, sedlo a môžete vyraziť. Plná SK záruka, záručný list priložím. Inzerát je platný do zmazania, viac info na mobile alebo cez emailový formulár. Osobne v Žiline a okolí, po dohode doveziem. Je možnosť poslať aj kuriérom, poštovné je 20€.

Popis bicykla:
ACADEMY bicykle - to NAJlepšie pre tých NAJmenších
Academy bicykle sú navrhnuté spoločnosťou S"COOL a v spolupráci s Nemeckým ústavom pre ortopédiu, osteopatiu a športovú medicínu uspeli vo vývoji ultraľahkých detských bicyklov, ktoré spĺňajú ergonomické požiadavky. Pod vedením profesionálov z medicínskej oblasti vytvorili bicykle s ideálnou geometriou a vlastnosťami pre tých najmenších, ktorí sú vo vývoji - aby aj pri dlhších výjazdoch bolo zabezpečené pohodlie a "zdravý" posed.
Vďaka použitiu vysoko kvalitných materiálov vznikli bicykle, ktoré sú ultraľahké a spĺňajú jednu podmienku - každý model je ľahší ako 40% normálnej hmotnosti dieťaťa, pre ktoré je daný model určený. Krátke kľuky a vzpriamený posed umožnia kedykoľvek vystrieť nohy a podoprieť sa o zem a zároveň zabezpečiť ergonomická polohu kolena počas jazdy.
Modely Academy Grade 6 so 26" kolesami sú určené pre približne 9 a viac ročné deti (130 + cm). Rám je vytvorený z kvalitného hliníka a spolu s vybranými komponentami vytvára len 8.6 kg bicykel - čo ocení nie len vaše dieťa, ale aj vy, keď sa mu už nebude chcieť jazdiť. O zvýšenú bezpečnosť a lepšiu viditeľnosť sa postarajú reflexné odrazky na pedáloch ako aj na bokoch plášťa.
Rám: 26" triple butted alloy
Vidlica: alloy
Predstavec: ACADEMY AHEAD, 70mm
Riadidlá: 640mm, double butted alloy, 20mm rise
Prevody: Shimano Claris, 8-speed
Prehadzovačka: Shimano Claris, RD-R2000
Kľuky: ACADEMY 30T, 150mm, alloy
Stredové zloženie: BSA, installation width of 68mm, axial length of 110mm
Kazeta: 11-34T
Brzdové páky: alloy, 3 prstové
Brzdy: V-Brake, alloy
Plášte: VEE RUBBER Rail 26 "x1.50 40-559, skinwall synthesis, reflective, tubeless ready, 90 TPI
Ráfiky: superlight 26" x 1.5 "x 28H, alloy
Náboje: superlight alloy, 14G / 28H, anodized black , QR
Pedále: 105x90x23mm, ball bearing, black with reflectors
Gripy: Velo, black
Váha: 8.6 kg bez pedálov

Brzdy: V-brzdy
Počet prevodov: 1x8
Modelový rok: 2021
Sada: Shimano Claris
Farba: zelená

list Spolu inzerátov: 25
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 14 066
18. 01. 2022
Spokojnosť.
keyboard_arrow_up