26" kolesá, Shimano Deore XT náboje, V-brake Mavic/Mach1 ráfky

Cena: 75 

Predám jazdené 26" MTB kolesá na kvalitných nábojoch Shimano Deore XT na rýchloupinák. Rovné a hladký chod. Pre V brzdy.

Predné koleso
- náboj: Shimano Deore XT HB-M750
- oska/rýchloupinák: Shimano Deore XT
- ráfik: Mavic X139, 19mm vnútorná šírka
- výplet: oceľ, čierne

Zadné koleso
- náboj: Shimano Deore XT FH-M750
- orech: Shimano HG
- oska/rýchloupinák: Shimano Deore XT
- ráfik: Mach1, 17mm vnútorná šírka
- výplet: oceľ, čierne

Osobne v LM, po dohode viem poslať na dobierku.

Cena 75eur, rozumnej dohode sa nebránim

Materiál: hliník
Pre brzdy: Ráfikové
Umiestnenie: Sada

list Spolu inzerátov: 28
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 5 794

Kotúčové brzdy Promax Dsk300R / Dsk330R

Predám sadu mechanických kotúčových bŕzd Promax, vrátane adaptérov. Predná flatmount, zadná postmount. Jazdné no plne funkčné, platničky ešte tiež niečo zvládnu. Cena 15€ plus prípadné poštovné. Osobne v LM do dohode na dobierku.
15 

Suunto 9 Peak Granite Blue Titanium

Predám svoje športové hodinky Suunto 9 Peak - Granite Blue Titanium. Jedná sa lahký a výkonný model s výbornou batériou ktorej výdrž je skoro ako za nova. Hodinky sú v dobrom stave, nejaké odreky sa na tele nájdu no zafírové sklíčko funguje a nenájdete na ňom jendiný škrabanec, vid. foto. Hodinky predávam vrátane krabice, dokumentácie, nabíjacieho káblu, stojanu vytlačeného na 3D tlačiarni a náhradného remienku. Hodinky padnú aj na menšiu dámsku ruku či sa pohodlne zmestia pod rukáv košele a váhu tejto titánovej verzie na zápestí takmer nepocítite. Rozmery: 43 x 43 x 10,6 mm Váha 52 g Výdrž až 170 hodín v režime Tour, 25 hodín s najpresnejšou GPS Info od Suunto: - Najtenšie, najmenšie a najodolnejšie smart hodinky v histórii značky Suunto - Pohodlný silikónový remienok s inovovaným zapínaním - Tepová frekvencia meraná na zápästí k najlepšiemu možnému pohodliu - Meranie okysličenia krvi SpO2 a tepovej frekvencie priamo zo zápästia - Titanium Grade 5, zafírové sklíčko - Vodeodolnosť 100 m - Perfektne čitateľný dotykový farebný displej pod priamym slnkom s tromi tlačidlami - Pohodlné automatické podsvietenie - Barometrický sensor - GPS / GLONASS, bluetooth, digitálny kompas - GPS výškomer pre meranie nastúpaných a sestoupaných metrov počas aktivity - Funkcia FusedAlti ™ kombinuje GPS a barometrickú nadmorskú výšku pre presnejšie informácie o nadmorskej výške - Navigačná trasa s teplotnými mapami pre viac ako 15 športov - Beh, bicyklovanie, plávanie, multišport, triatlon a špecifické outdoorové športy - Podpora pre viac ako 80 športov a špecifické módy pre preteky a intervalové športy - Tréningová záťaž, odpočinok a zotavenie, meranie zlepšenia a tréningové plány - Denné sledovanie aktivity, spálených kalórií a krokov - Notifikácie a oznámenia priamo na displeji - Suunto App mobilná aplikácia pre iOS aj Android - Vyrobené vo Fínsku Osobne v LM, po dohode na dobierku alebo poštou. Cena 150€, rozumnej dohode sa nebránim.
150 

Sada odraziek Canyon

Predám úplne novú nerozbalenú. sadu odraziek na bicykel, značka Canyon. Balenie obsahuje prednú, zadnú a 4x oranžovú odrazku na kolesá. Vrátanie úchytov viacerých veľkostí. Osobne v LM alebo po dohode na dobierku. Cena 5€
keyboard_arrow_up