Sada odraziek Canyon

Cena:

Predám úplne novú nerozbalenú. sadu odraziek na bicykel, značka Canyon. Balenie obsahuje prednú, zadnú a 4x oranžovú odrazku na kolesá. Vrátanie úchytov viacerých veľkostí.

Osobne v LM alebo po dohode na dobierku.

Cena 5€

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 26
check_circle Aktívne inzeráty: 5
visibility Zobrazenia inzerátov: 5 335

Sada v bŕzd Shimano Deore XT Br-M750

Predám sadu kvalitných v bŕzd Shimano Deore XT BR-M750, jazdené no v super stave, platničky s vymeniteľnými gumičkami. Vrátane úchytov na rám. Kvalitnejšie než väčšina nových ktoré dnes kúpite. Osobne v LM, po dohode na dobierku. Cena 50eur, rozumnej dohode sa nebránim.
50 

Shimano Deore XT St-M750, 3x9 radenie a brzdy

Predám jazdené 3x9 radenie a brzdy Shimano Deore XT ST-M750. Radenie funguje bez problému, stav ako na foto. Možnosť nsatavenia reachu/vzdialenosti pák od riadidiel. Osobne v LM, po dohode na dobierku. Cena 40 eur, rozumnej dohode sa nebránim.
40 

26" kolesá, Shimano Deore XT náboje, V-brake Mavic/Mach1 ráfky

Predám jazdené 26" MTB kolesá na kvalitných nábojoch Shimano Deore XT na rýchloupinák. Rovné a hladký chod. Pre V brzdy. Predné koleso - náboj: Shimano Deore XT HB-M750 - oska/rýchloupinák: Shimano Deore XT - ráfik: Mavic X139, 19mm vnútorná šírka - výplet: oceľ, čierne Zadné koleso - náboj: Shimano Deore XT FH-M750 - orech: Shimano HG - oska/rýchloupinák: Shimano Deore XT - ráfik: Mach1, 17mm vnútorná šírka - výplet: oceľ, čierne Osobne v LM, po dohode viem poslať na dobierku. Cena 75eur, rozumnej dohode sa nebránim
75 
keyboard_arrow_up