Blackjack ep1 30mm boost HG

Cena: 199 

Predam tieto kolesa seriovo dodavane k Mondraker Foxy 2020. Uchytenie kotucov na 6 dier s klasickym shimano hg orechom. Po dohode mozno pridat kotuce, kazetu, plaste. Mam nove kolesa a tieto ostanu nevyuzite. Najlepsie osobny odber v BA.

Materiál: hliník
Pre brzdy: Kotúčové

list Spolu inzerátov: 8
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 6 869

Mondraker Foxy 29

Predam svoj bicykel Mondraker Foxy na 29' kolesach kupeny v roku pana 2020. Bicykel je oblepeny priehladnou foliou priebezne cisteny a mazany po kazdej jazde. Zopar skrabancov a oderkov ale nic co by malo vplyv na funkcnost. Nic nebucha, neklepe, nesucha sa a bajk nevydava divne zvuky odnikadial. Je v stave sadnut a pedalovat Vybava je katalogova (fox float a sram sx) az na brzdy: predu 4-piest mt-520 a vzadu SLX, kotuce ice-tech. Výplety kastar (tie s modrymi polepkami) niesu sucastou predaja Bajk sa predava iba na originalnej sade kolies ktora bola jazdena na par vyjazdoch. Kolesa su krasne rovne. Ku bicyklu mam vsetky povodne originalne diely.
2 100 

Giant trance 27.5

Predam bicykel Giant trance 2. Jazdeny na par vyjazdoch manzelkou po Karpatoch. Bajk je ako novy a ma minimum oderkov ktore boli sposobene ustrelujucimi kamienkami alebo prevozom na drziaku na taznom nikde sa nic nesucha ani nic neklepoce, klznice na tlmicoch bez oderkov alebo suchancov. Vybava- Vydlica: RS 35 so zdvihom 140 Tlmic: fox float dps Radenie a prehadzovacka: Shimanou Deore 12s Brzdy: shimano 401- vpredu 4-piest, vzadu 2-piest prasiatka. Bezduse. Ku Bicyklu su vsetky seriove suciastky a doplnky. Velkost S- vhodná pre výšku do 165cm. Na cene sa vieme dohodnut jedine osobne pri obhliadke a v pripade ze novy majitel nebude chciet diely ktorymi si bicykel manzelka personalizovala.
1 950 
keyboard_arrow_up