Reťaz Sram Eagle - medená

Cena: 15 

Predám používanú reťaz SRAM Eagle Cooper (medená), 112 článkov + dúhová rýchlospojka.

Dôvod predaja: prechod z SRAM na Shimano.
SRAM zadný prehadzovač, reťaz, lanko a páčku riadenia predávam samostatne (viď moje inzeráty).

Inzerát platí do zmazania.

Počet prevodov: 1x12

list Spolu inzerátov: 13
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 6 467
06. 03. 2024
som absolutne nespokojny, prisla mi uplne pokazena, neda sa mi prehadzovat na mensie, nedostatocne zabalena a predajca bol neprijemny, oklamal ma, jasne som sa ho pytal ci s nou nieco je, povedal ze je vsetko v inzerate a dovod predaja je prechod na shimano. vobec neodporucam kupovat od tohto cloveka.
Poďme po poriadku. Inzerát: mal 4 riadky. Pýtal ste sa na každú vec, čo tam bola uvedená a ja som vám kopíroval ten istý text z inzerátu do správ. Ospravedlňujem sa, že som stratil trpezlivosť. Balenie: lanko s bovdenom boli stočené do kruhu a pripojené k páčke prehadzovača (rovnako, ako to bolo na obrázku v inzeráte). Celé to bolo vložené do primerane veľkej štvorcovej kartónovej krabice a zaistené veľkými plastovými vzduchovými vankúšmi. Myslím, že to bolo zabalené viac ako dostatočne. Tovar: pred odmontovaním z bicykla bola páčka plne funkčná. Prehadzovala oboma smermi bez problémov, teda aj "na menšie". Pravdepodobne došlo k chybe pri montáži. Skúste sa poradiť so skúsenejším kamarátom alebo sa obráťte na servis. Nie je od vás pekné, že si frustráciu z nastavovania páčky vybíjate na mne v podobe prehnane negatívneho hodnotenia.

Prehadzovač Sram NX Eagle, 12 speed

Predám používaný prehadzovač SRAM NX Eagle, 12 rýchlostný. Dôvod predaja: prechod z SRAM na Shimano. SRAM zadný prehadzovač, reťaz, lanko a páčku riadenia predávam samostatne (viď moje inzeráty). Inzerát platí do zmazania.
40 

Zadné koleso DT Swiss E532, 29", TB ready

Predám veľmi zachovalé čierne zadné koleso s ráfikom DT Swiss E532. Veľkosť 29", náboj Shimano FH-MT400-B, Tubeless ready, hliník, Boost 12x148mm, vnútorná šírka 30mm, používané s 12-rýchlostnou kazetou SRAM (nie je súčasťou predaja) a ako bezdušové. Inzerát platí do zmazania.
70 

Spoiler na blatník Zéfal No Mud (2 ks)

Predám NOVÝ nástavec na blatníky Zéfal No Mud. Je čiernej farby, nový a zabalený. Na Slovensku som ho nevedel zohnať. Zohnal som ho nakoniec v ČR a kúpil rovno pár do rezervy. Mám 2 kusy. Cena 5€/kus. V prípade záujmu mám aj kompletné používané blatníky. Na 29" kolesá sú malé. Cena dohodou.
keyboard_arrow_up