Nové E*Thirteen Race Carbon 800 / 35mm

Cena: 95 

Ponúkam na predaj hore uvedené čisto nové riaditka značky E*Thirteen Race Carbon.
Jedná sa o najvyšší model riaditok tejto značky.
Stav čisto nové originál zapečatené vrátane faktúry aj záruky.
Pre lepšiu predstavu pridávam aj niekoľko foto z internetu.
Vysoko kvalitné karbónové riaditka vhodné pre náročné použitie All-mountain Trail Enduro aj E-MTB.
Šírka 800mm.
Priemer 35mm.
Zdvih 35mm.
Hmotnosť 225g.
Ku riaditkam je aj prepravná krabica takže nieje problém poslať.
Pre viac info a cenu na internete viď link.

https://www.gravity-shop.sk/priemer-35mm-2/mtb-riaditka-e-thirteen-race-carbon-800mm/

Farba: čierna
Materiál: karbón
Priemer: 35 mm

list Spolu inzerátov: 549
check_circle Aktívne inzeráty: 5
visibility Zobrazenia inzerátov: 341 201

Nový Predstavec Race Face Chester 35 50mm

Ponúkam na predaj nový hore uvedený predstavec značky Race Face Chester 35. Stav čisto nové nepoužité demontované z nového bicykla z krabice, doložím faktúrou. Vhodné pre náročné použitie Trail, Enduro, All-mountain, aj E-MTB. Čierny elox s logom výrobcu. Sklon obojstranný +- 6°. Dĺžka 50mm. Pre riaditka s priemerom 35mm. Pre klasický priemer stĺpika vidlice: 1,1/8". Cena na internete dvojnásobná viď foto screenshotu.
20 

FOX 36 Factory FIT RC2 Damper Cartridge

Ponúkam na predaj hore uvedenú tlmiacu patrónu do vidlice Fox 36. Jedná sa o originálny náhradný diel. Stav novej bezchybný demontované z zo zánovnej vidlice. Má jeden drobný nedostatok a to že pri demontáži sa stratila guľôčka klikania kompresie ale ide to ľahko opraviť respektíve nahradiť guľôčkou zo starého ložiska. Nedostatok som zohladnila v cene. Ideálne na upgrade základných vidlic Fox 36 na úroveň Factory. Tlmiaca patróna poskytuje nastavenia: LSC - Pomalá kompresia. HSC - Rýchla Kompresia LSR - Pomalý Odskok Je vhodná pre 29" aj 27,5" vidlice. Pre vidlice so zdvihom od 140mm do 180mm. Cena na internete cca štvornásobná viď foto screenshotu.
80 

Nová sada samolepiek Fox Performance Elite

Ponúkam na predaj hore uvedenú novú sadu samolepiek pre. Vidlice Fox 36 Float Performance Elite. Tlmiče Fox Float X Performance Elite. Sada samolepiek je úplne nová nepoužité. Farba klasická modrá. Jedná sa o kvalitnú certifikovanú výrobu na objednávku v zahraničí. Nieje to žiadna Čína žiadny AliExpress. Uvedená cena je jednotlivo. Cena sady pre tlmiče 10€. Cena sady pre vidlice 15€.
10 
keyboard_arrow_up