Predam fotochromaticke okuliare Alpina S-Way Qvm+ black matt

Cena: 45 

Predam pouzivane fotochromaticke okuliare Alpina S-Way QVM+ black matt
https://www.alza.sk/sport/alpina-s-way-qvm-black-matt-d5341314.htm#popis
povodna cena 165e
Okuliare som pouzival ci uz na MTB, cesta, turistika, skialp,...
Na okuliaroch je jeden viditelny skrabanec, ktory sa mi podaril hned na druhy den po kupe... Vobec ale neprekaza v zornom uhly, aspon teda mne osobne nie, nakolko som okuliare pouzival. Okrem toho ziadne viditelnjesie poskodenie/skrabance. K okuliarom je tvrdene ochranne puzdro a handricka.
Idealne osobny odber aby si ich clovek detailne pozrel/vyskusal, ale v pripade zaujmu kludne poslem aj na dobierku. Kontakt email pripadne na tel cisle *****

Strucny popis od vyrobcu:
Predstavujeme športové okuliare Alpina S-Way QVM+ black matt, ktoré majú samozatmavovacie čiže fotochromatické sklíčka so stupňom zatmavenia/zosvetlenia S1-S3. Zatmavenie fotochromatických okuliarov závisí od intenzity slnečného žiarenia. Nesporná výhoda spočíva tiež v povrchovej úprave fogstop s nezahmlievajúcimi sa zorníkmi. Ďalšou výhodou týchto okuliarov je technológia Quattro Varioflex, čo je polarizačný filter eliminujúci odrazy a oslnenie. Okuliare Alpina sú vybavené kĺbmi v nožičkách, ktoré majú nastaviteľnú polohu proti zorníkom. Sú tak nastaviteľné podľa veľkosti vašej hlavy pre pohodlné nosenie. Iste oceníte hydrofóbny náter skiel, vďaka ktorým dážď a nečistoty stečú z povrchu skiel a vám tak nič nebráni vo výhľade. Alpina S-Way QVM+ sú ľahké športové okuliare, ktoré vážia iba 30,5 g a ktoré umožnia skvelý zážitok zo športového výkonu.

Vlastnosti skiel: Fotochromatické
Farba: čierna

list Spolu inzerátov: 5
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 1 950
skvela a rychla komunikacia. Kedykolvek znova. Odporucam!
07. 04. 2022
Skvela a rychla komunikacia. kedykolvek znova a odporucam!
keyboard_arrow_up