Kombo Pirelli Scorpion XC RC Lite / XC R 29x2.2 kevlar - predná a zadná (zopar vyjazdov)

Cena: 50 

XC RC LITE kevlar


VÝKONNOSŤ ZO SVETOVÉHO POHÁRA
Vzorka navrhnutá pre zvládnutie rozmanitých terénov a podkladov, ktoré sa objavujú na tratiach XCO: od umelo vybudovaných technických sekcií po prírodné povrchy, od tvrdých po mäkké a sypké podklady. Model RC je navrhnutý pre pretekára, ktorý chce dosahovať maximálnu rýchlosť a vie mať svoj bicykel pevne pod kontrolou.
Naviac sa plášť vyznačuje vysokou úrovňou spoľahlivosti a dlhou životnosťou vďaka gumovej zmesi SmartGRIP.


Vlastnosti:
• Gumová zmes SmartGRIP - výborná priľnavosť za sucha aj za mokra po celú životnosť plášťa so zvýšenou odolnosťou proti pretrhnutiu.
• oplet - viacvrstvový nylonový oplet o hustote 120tpi pre nízku hmotnosť a skvelé odvaľovania.
• Tubeless-Ready - bezdušové použitie s jednoduchou montážou a odolnými pätkami.


Pirelli Scorpion XC je modelový rad určená pre každodenné crosscountry jazdenie.
Či už to je čisto pretekárske nasadenie, kde sa všetko odvíja od rýchlosti a dobré stopy, alebo pohodové a uvoľnené jazdenie, Scorpion XC stavia na gumovej zmesi SmartGRIP s výbornou priľnavosťou a záberom za sucha i mokra a konštrukciách LITE (nízka hmotnosť, vysoká rýchlosť) alebo ProWALL (zvýšená ochrana proti prepichnutiu a vysoká rýchlosť).


Konštrukcia: 120tpi, TLR
Odporúčaná šírka ráfika: 25C
Ochrana: ProWALL
Hmotnosť: 610 g


TECHNOLÓGIE:
LITE
Všetky modely s konštrukciou plášťa LITE sa vyznačujú maximálnou efektivitou odvaľovania a pružnosťou: kostra plášťa má nízku hmotnosť pre dosiahnutie najväčšieho výkonu pri jazde a hladkej jazdy. V porovnaní s konštrukciou ProWALL, verzia LITE využíva mäkšie a ľahšiu konštrukciu, ktorá poskytuje maximálnu rýchlosť pri najnižšej možnej hmotnosti. Perfektná voľba pre cyklistov, ktorí chcú usporiť pár sekúnd na pretekárskej trati, ako aj pre cyklistov zamerané na udržanie nízkej hmotnosti vybavenie pre jemný jazdný štýl. Modely LITE sú vybavené najpokročilejšie konštrukcií pre XC pretekárske nasadenie.


SmartGRIP
Špičková gumová zmes je produktom skúseností Pirelli nadobudnutých z off-road závodných okruhov pre 2 i 4 kolá po celom svete. Inžinieri Pirelli vyvinuli zmes s dvoma diametrálne protikladnými vlastnosťami:
• odolnosť proti prerezaniu: garantuje maximálnu mechanickú priľnavosť a záber v suchých podmienkach a vyššiu odolnosť proti prepichnutiu spolu s dlhšou životnosťou
• chemickú priľnavosť za mokra: nie je potrebné premýšľať nad zmenou podmienok, či bude pršať alebo či budú na trati bahnitej a klzké sekcia


Výsledkom je dlhšia životnosť jazdných vlastností plášťa, ktorý nielen že má výbornú priľnavosť a záber v protichodných podmienkach ako sú sucho a mokro, ale tiež si tieto jazdné charakteristiky udržuje, ako sa vzorka opotrebováva. Na rozdiel od viaczmesových gumových zmesí (dvoch alebo troch), jednozmesové zloženie SmartGRIP umožňuje vyrovnanej jazdné vlastnosti v priebehu opotrebovávania plášťa a jeho celej životnosti. Väčšia mechanická odolnosť gumy poskytuje tiež vyššiu odolnosť nielen proti opotrebeniu, ale aj proti prepichnutiu, preto je potrebné vyvinúť väčšiu silu k prerezaniu alebo prepichnutie plášťa.


XC R


MTB plášť Pirelli Scorpion™ R 29x2,2 je určený pre použitie na zadnom kolese. Vyznačuje sa stredným profilom výstupkov dezénu, pridanou trakciou a dlhou životnosťou a to bez obmedzenia výkonnosti. Plášť je vhodný na jazdu na zmiešanom a rozmanitom povrchu, v suchých aj mokrých podmienkach.


Vlastnosti plášťa
ochrana proti defektu vďaka silnej zmesi 60 TPI, na bočnici až 120 TPI
SmartGRIP zmes pre rovnakú priľnavosť na suchých aj mokrých povrchoch
vyvinutý pre ráfiky so širokým profilom
lepšia stabilita pri nízkom valivom odpore vďaka tuhej zmesi 60 TPI
možnosť bezproblémového prerobenia na bezdušový systém TubeLess Ready


Šport / použitie: cyklistika, MTB
Ročník: 2019
Modelová rada: Scorpion™ XC
Hmotnosť: 740 g

list Spolu inzerátov: 166
check_circle Aktívne inzeráty: 6
visibility Zobrazenia inzerátov: 128 092
Super rýchla komunikacia :-) odporúčam
Ďakujem za spätnú väzbu.
15. 12. 2022
Rýchle jednanie a seriózny prístup.
Ďakujem, spokojnosť na oboch stranách :-)
17. 02. 2022
Rýchla odozva. Celkovo spokojnosť.
07. 03. 2022
Všetko sme elegantne a rýchlo dojednali. Reťaz prišla v úplne super stave, cena špičková. Pojazdí ešte mnoho tisíc km. :)
Paráda, úplná istota a spoľahlivosť
Bezproblemova a rychla komunikacia, vsetko sedelo s popisom. Velke plus moznost platit cez VIAMO :D
Velmi seriozne jednanie. Dakujem aj ja :)
18. 02. 2022
Sedlovka vo výbornom stave, cena okej a skvelá komunikácia. TOP inzerant. ďakujem
18. 02. 2022
S kúpou som spokojný , komunikácia super
02. 08. 2021
Takáto rýchlosť a ochota sa nie vždy vidí. Klobúk dolu, Peťa môžem len a len odporučiť :)
Ďakujem za dôveru, a rýchle jednanie. Nebolo nutné riešiť dobierku :-)
20. 04. 2021
odporucam...seriozne jednanie,rychle vybavenie
Ďakujem, veľmi seriózne jednanie :)
12. 04. 2021
Ochota, rýchlosť, efektivita. Palec hore :)
22. 03. 2021
zasa raz super rýchla dohoda a jednanie na úrovni! rád aj nabudúce :)
19. 02. 2021
Ustretovy pristup, ochota, vsetko tiptop.
Ďakujem, posielam rovnake hodnotenie naspat 100% :-)
Vsetko tak ako ma byt :)
Troška som mal obavu, aby sa plášte v krabici príliš nezlepili. Teším sa a ďakujem za hodnotenie / kúpu.
Seriózny prístup, odporúčam
Rado sa stalo :-)
23. 09. 2020
Sedlo je parádne, aj sme dobre pokecali.
Rado sa stalo :-)
jednanie bez problémov, ochotne mi to priviezol do práce, aj sme spolu prehodili zopár slov, odporúčam :)

2 nové - zabalené kotúče Sram HS2 6-bolt 180/200 mm

Kotúče SRAM HS2 - 6 dier Úplne nový rotor Sram HS2 je špecificky navrhnutý pre horské bicykle, aby zlepšil výkon brzdy, znižoval hluk a zvyšoval odvod tepla. S novým vzorom brzdnej dráhy pre zvýšenú priľnavosť brzdových platničiek a so zapustenými špicami s tepelne odvádzajúcou farbou, HS2 je výkonnejší, tichší rotor s najlepším riadením tepla vo svojej triede. Funkcie - Sram HS2 Rotor - Hrúzka 2,00 mm - Vynikajúce riadenie tepla - O 7% viac výkonu - Dostupný v 6-bodovej a Centerlock verzii Parametre produktu - Model: Jednodielny - Uchytenie: 6 dier Priemer: - 180mm - 200mm Obsah balenia - 2 x Sram HS2 rotor 6-bodový - 6 x skrutky rotora
70 

Nové gripy Ergon GE1 EVO Factory Frozen Stealth

ERGON GE1 EVO FACTORY Gripy sú ideálne pre riadidlá na enduro/all mountain a gravity bicykloch. Sú vyrobené z protišmykového kaučuku, čo zabezpečuje maximálnu priľnavosť v každej situácii, a možno ich namontovať aj na karbónové riadidlá. Čierny “frozen stealt” povrch je jemne priesvitný, takže po namontovaní je riadidlo stále viditeľné. Hlavné vlastnosti ERGON GE1 EVO FACTORY Gripov: - Protišmykové. - Kompatibilné s karbónovými riadidlami. - Ideálne pre enduro/gravity/all mountain. - Štandardná veľkosť s priemerom 32 mm. - Spona z hliníka. - Použitie: MTB, Enduro, Gravity, All-Mountain. - Hmotnosť: 105g (za pár). - Materiál: Ergon kaučuk Factory. - Spona: kovaná / CNC opracovaný hliník.
29 

Plášte na e-bike: Vittoria e-Barzo / e-Agarro 29x2.6 Trail 4C TLR G2.0

Na predaj špičkové AM/Trail plášte na e-MTB. Vittoria e-Agarro je nový - 100% Vittoria e-Barzo krátko použitý - 90% e-Agarro ponúka vlastnosti enduro plášťa s efektivitou XC plášťa. Vďaka použitiu 4C Graphene 2.0 zmesi a 120 TPI konštrukcie ponúka e-Agarro rýchle odvaľovanie, skvelú trakciu na technických výstupoch, skalách a koreňoch. Jeho profil umožňuje rýchle odvaľovanie a zároveň lepšie šplhanie v náročnom teréne. Ochranné prvky na bočniciach a technológia proti pichnutiu zvyšujú jeho odolnosť, čím sa predlžuje životnosť a znižuje výdaj energie baterky na e-biku e-Barzo je zase známy svojou rýchlosťou a obratnosťou na suchom a zmiešanom teréne, ktorý sa často vyskytuje pri XC jazde. Jeho základnú konštrukciu tvorí taktiež Graphene 2.0 zmes a má podobne navrhnuté bočnice pre zvýšenú ochranu a trvanlivosť. Oba plášte sú ideálna predo-zadná kombinácia pre trailové jazdenie do všetkých podmienok.
50 
keyboard_arrow_up