Garmin Edge 820 Explore

Cena: 100 

Predám Garmin Edge Explore 820 - noseny v silikonovom puzdre, bez skrabancov.

Tato lacnejsia verzia "Explore" nepodporuje prepojenie s powermetrom a Strava live segmenty, inak je funkciami nadupana rovnako ako Garmin Edge 820 - farebny dotykovy displej, notifikacie, live tracking, mapy, kompatibilita s ANT+ prislusenstvom, group track, mód šetrenia batérie, atd....

Mám v ňom nahratý najnovší software a podrobné mapy celého Slovenska od Freemap.sk.

Pošlem aj na dobierku / do Zasielkovne (+5e).

list Spolu inzerátov: 17
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 5 890
22. 12. 2022
vsetko OK, dakujem, hadam este tento rok topanky vyskusam
28. 06. 2022
Super pristup, super cena :)
25. 05. 2022
Ďakujem
18. 06. 2022
Kazeta prišla v poiadku a zodpovedá cene. Super rýchla komunikácia z predajcom
06. 05. 2021
Všetko ok, spokojnosť. Komunikácia v pohode, reálny stav hodiniek zodpovedal popisu, cena fajn.
15. 04. 2021
Predajca vyraznu vadu displeja predavaneho Garmina v texte vobec nespomenul. Vada bola sice viditelna na fotke, a aj ked sa mi LCD na fotke zdalo zvlastne, povazoval som to za zle osvetlenie. Nastastie nebol problem s vratenim tovaru aj penazi. ponaucenie pre mna: pozerat duokladne fotky a pre predajcu: popisat stav uplne a pravdivo v texte.
Mrzi ma vzniknuta situacia, no rozhodne som nemal v umysle nieco v inzerate zatajit. Ponukany Garmin bol nafoteny zblizka a v dostatocnej kvalite. Nepostrehol som, ze by dana "vyrazna vada displeja" mala nejaky vplyv na funkcnost zariadenia a povazoval som ju len za bezny znak pouzivania. Vizualnemu stavu a veku zariadenia bola prisposobena aj nizka cena za ktoru som ho ponukal. Garmin som takmer okamzite po vrateni predal dalsiemu zaujemcovi, ktoreho som na dany stav displeja specialne upozornil a vobec mu to nevadilo. Prajem vsetko dobre.
keyboard_arrow_up