Apple watch 4 44mm

Cena: 80 

Ponúkam na predaj Apple Watch 4 44mm. Hodinky sú používané, ale v dobrom stave. Sú ideálne pre každého, kto hľadá spoľahlivé a štýlové smart hodinky.
Tieto hodinky sú skvelým spoločníkom pre každodenné aktivity, fitness sledovanie alebo jednoducho ako módný doplnok.
Ak máte záujem alebo potrebujete viac informácií, neváhajte ma kontaktovať. Stav zachovalé doklad už nemám.

list Spolu inzerátov: 13
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 4 581

Gearlock

Ahojte Predám kryt na iPhone 12Pro Max spolu s držiakom na bicykel Spigen Gearlock používany asi mesiac dôvod predaja prechod na cyklopočítač predám len spolu v prípade otázok má neváhajte kontaktovať.
20 

Garmin Fenix 6pro

Ahojte, predávam svoje hodinky Garmin Fenix 6 Pro. Hodinky sú v super stave, boli používané 2,5 roka. Majú bežné známky nosenia, ale stále fungujú perfektne a sú spoľahlivé.Pridam náhradný remienok takmer nenoseny. Tieto hodinky sú ideálne pre športovcov a outdoorových nadšencov, ponúkajú množstvo funkcií vrátane GPS, monitorovania tepu, sledovania spánku a mnoho ďalších. Na hodinkách je maličký tukanec vedľa hlavy panáčika neviem to lepšie odfotit je to maličké. Ak máte záujem alebo potrebujete viac informácií, neváhajte ma kontaktovať.
230 

Specialized Roubaix sport 2020

Predám Specialized Roubaix Sport (2020) - 56cm - doklad o kúpe - 2x košík na fľašu Rám: FACT 10R Vidlica: Future Shock 1.5 Rajdy: Specialized Omotávka: (originál) Sedlo: Specialized Sedlovka: S-Works Specialized Kľuky: Praxis Alba Brzdy: Shimano 105 Prehadzovačka: Shimano 105 R7000 11-speed Kolesá: DT Swiss R470 Pneu: Pirelli P ZERO™ Race (zánovné) Cena pevná.
1 800 
keyboard_arrow_up