mathosh

Články

Lapierre-CMS Downhill Team

Lapierre-CMS Downhill Team

Nový Lapierre – CMS DH team vstupuje do blížiacej sa sezóny vo veľkom štýle. S novými bicyklami a vybavením prichádza tiež nový tímový videoedit od MK video production z Bikecentra v Kálnici. Video vás 100% naladí pred blížiacim sa víkendom!
Nehoda so šťastným koncom

Nehoda so šťastným koncom

Nehody a krízové situácie spôsobené vodičmi sú, bohužiaľ, častou a „bežnou“ súčasťou cyklistiky v meste. Záznam z priemyselnej kamery zaznamenáva jednu z takýchto situácii. Našťastie so šťastným koncom a celkom mäkkým pristátím. Pravdepodobnosť okolností, ktoré zapôsobili by sa dala asi veľmi ťažko nasimulovať prípadne vypočítať.
Rasťo Baránek - Training day

Rasťo Baránek - Training day

Chcete vidieť aká príprava stojí za juniorským titulom v DH? Nech sa páči! Krátky video profil zachytáva jeden tréningový deň Rasťa Baránka z tímu Lapierre CMS pred blížiacou sa sezónou 2014. Boli by ste ochotný podstúpiť niečo podobné?
Canyon Nerve AL 9.0: Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ

Canyon Nerve AL 9.0: Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ

Len pár dní po novom roku sa do redakčného testu dostal kompletne prepracovaný bestseller nemeckého výrobcu Canyon, konkrétne model Nerve AL 9.0. Poďme sa teda spoločne pozrieť na to, ako sa nový univerzál vysporiadal s nástrahami terénu.
Ako sa stať cestným cyklistom

Ako sa stať cestným cyklistom

Video Ako sa stať horským cyklistom sa dočkalo pokračovania! Tento krát sa dozvieme niekoľko rád z oblasti cestnej cyklistiky. Ktorá Vás zaujala najviac?
Fotogaléria z 1. zimného MTB maratónu 2014

Fotogaléria z 1. zimného MTB maratónu 2014

Fotogaléria z 1. zimného MTB maratónu 2014. V porovnaní s predchádzajúcim rokom sa nekonala snehová kalamita a ako sme písali na našom facebooku – sneh pripomínalo len niekoľko nadšencov na fatbikoch. V sychravom no nie príliš chladnom počasí sa na blatistú a vlhkú trať s dĺžkou 29 kilometrov postavilo viac ako 370 pretekárov. Víťazom prvého maratónu v sezóne 2014 sa stal Michal Lami so šprintérskym časom 1:05:01.0
Church

Church

Štipka duchovna a veľa krásnych trailov pred blížiacim sa víkendom...
Kaia – najrýchlejší trailový pes v histórii

Kaia – najrýchlejší trailový pes v histórii

Ako už samotný názov napovedá, video na pondelkové ráno nebude tak celkom o bikeroch. Kaia je nepochybne jedným z najrýchlejších trailových psov v histórii a svojou rýchlosťou a obratnosťou dáva zabrať svojmu majiteľovi.
Pravek downhillu v Čechách

Pravek downhillu v Čechách

Ukážka z retro videa, zachytávajúceho začiatky downhillu v ČR. Z čias keď boli trubky rámov veľmi tenké, sedlá príliš vysoko a pády vyzerali extrémne akčne. Usaďte sa a vychutnajte
All We Together 2

All We Together 2

Tři top čeští trialoví jezdci na odlišných strojích, ale s jedním trialovým srdcem spojili své myšlenky do jedinečného trialového projektu ALL WE TOGETHER. Tři stroje, tři jezdci a několik dní ježdění ve stylu divokého západu. To vše dalo dohromady pokračování AWT projektu ukazující sílu českého trialu.
Boris bike na Mont Ventoux

Boris bike na Mont Ventoux

Horská legenda a strašiak Mont Ventoux zdolaný na mestskom Boris biku...
Rad Santa

Rad Santa

Aj Santa je, pravdepodobne, len človek a tak si tiež rád užije jazdu na krásnom biku, prípadne si na ňom počas prestávky zatočí nejaký ten backflip...
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up