Unboxing: Rock Machine Catherine - dostupný spoločník na každý výjazd

Ak sa snažíte nájsť vhodný bicykel na každý druh cesty, ktorý vás nesklame a zároveň finančne nezruinuje, skúste pozrieť na vkusný model od Rock Machine s označením Catherine.

Prečo práve takýto model? Odpoveď je jasná: jednoduchosť bicykla, úsporná výbava, ktorá s istotou vykoná svoju službu a moderné prvky ergonómie, ktoré zvyšujú komfort pre nežné pohlavie.



Základným parametrom je priemer kolies, ktorý je adekvátne zvolený vzhľadom na priemernú výšku žien - tá je o niečo nižšia, než je to u mužov. Preto sa môžete tešiť na 27,5“ kolesá – synonymum pre dobrú ovládateľnosť a istotu pri držaní smeru jazdy.





Zaujímavosťou je aj strmší, 70 stupňový hlavový uhol, vďaka ktorému nebudete mať problém zdolávať aj náročnejšie kopce. K tomu sa pridáva aj 100 mm vidlica alebo sedlovka s užším priemerom, teda 27,2 mm, ktorá znižuje hmotnosť.


Od predajcu prichádza bicykel dostatočne zabalený a sčasti poskladaný, čím sa eliminuje veľké množstvo dolaďovania a nastavovania jednotlivých komponentov.


Jednou z prvých vecí je upevnenie riadítok. V tomto prípade ide o výrobcu One, ktorý dodáva tak 660 mm riadítka, ako aj 90 mm predstavec.


Ďalšia na radu prichádza vidlica, na ktorej sú už vopred pripevnené brzdové strmene Shimano. Uchytenie kolies spočíva na jednoduchom a spoľahlivom princípe rýchloupinákov.


Na kolesách sú obuté rýchle plášte v rozmere 2.0“. Hustý vzor je univerzálom do spevnených podmienok, na asfalte nebude brzdiť a pritom stále poskytne potrebný grip v ľahšom teréne.


O prenos sily sa stará základná sada od Shimana s 9 rýchlosťami vzadu a 3 vpredu.


Celkový dojem z bicykla je tiež dôležitý. Pôsobivá farebná kombinácia v spojení s osadením bicykla a jeho spracovaním hovorí jasne. Cena tohto modelu sa pohybuje na úrovni 450 €. Viac informácii a presnú špecifikáciu nájdete v našom MTBIKER shope.


Doručenie bicykla

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma, pričom viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze.

Bezplatný dovoz až domov pre bicykle od 1000 €

Ak nechceš bicykel dostať v krabici a zároveň nemáš čas či možnosť prísť do nášho centra, alebo máš problém si bicykel odviezť domov, vieme ti ho doviezť my osobne. Po telefonickej dohode a platbe prevodom ti bicykel dovezieme zložený, vysvetlíme základné nastavenie a zodpovieme akékoľvek otázky.

Službu ponúkame zákazníkom v okresoch BA, SC, PK, TT, PN, HC, NM, MY, TN, IL, PU, PB, BY a v meste Žilina, po dohode aj inde. Dovoz robíme minimálne raz za týždeň v podvečerných a večerných hodinách, okolie BA a TT väčšinou v stredu. Služba sa vzťahuje len na objednávky bicyklov, pričom ak jej hodnota prekročí 1000 €, tak dodanie do 24-48 hodín získaš zadarmo. V prípade nižšej ceny bicykla je táto služba spoplatnená sumou 29,99 €.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Hľadáš nekompromisný bicykel do prichádzajúcej maratónskej sezóny, s ktorým si užiješ výlet hrebeňom aj moderné cross-country trate? Máme pre teba skvelý tip.
Unboxing: BULLS Wild Edge Trail – na traily aj maratóny

Unboxing: BULLS Wild Edge Trail – na traily aj maratóny

Wild Edge Trail kombinuje rýchlosť XC bicykla so všestrannosťou maratónca. Vezmite ho na dlhé výlety alebo na preteky. Odmenou vám bude zábava a rýchlosť.
Unboxing: Bulls Wild Creed RS - „drvič“ trailov z Nemecka

Unboxing: Bulls Wild Creed RS - „drvič“ trailov z Nemecka

Viac zdvihu, viac zábavy - záleží už iba na vašich schopnostiach, ako dobre viete bicykel ovládať. Wild Creed je pripravený na všetko.
keyboard_arrow_up