Suťaž o štartovné na Salzkammergut Trophy

V spolupráci s organizátormi už legendárnej Salzkammergut Trophy sme pre vás pripravili súťaž o štartovné na trati vášho výberu. Stačí odpovedať na jednoduchú otázku, ktorú spolu s informáciami o akcii nájdete v článku. Máme víťaza

Vítazom suťaže o štartovné na Salzkammergut Trophy sa stáva Andrej Vričan. Gratulujeme! Ak ste nevyhrali, čítajte ďalej...

Správna odpoveď na odpoveď na otázku Ako sa volal slovenský team, ktorý v roku 2006 a 2007 vyhral kategóriu Slow-Motion na Salzkammergut Trophy? bola Slovak Snail Highlanders. Prišlo 86 odpovedí, z ktorých bolo 80 správnych.

Ak ste sa zúčastnili súťaže a štastie sa na vás neusmialo, máte ešte jednu možnosť. MTBiker.sk jednému bikerovi/bikerke umožní štart zadarmo výmenou za napísanie kvalitnej reportáže pre MTBiker.sk. Ak máte záujem, kontaktujte ma a napíšte mi, na ktorú trať sa chystáte a nejaký vzorový report / článok, ktorý ste napísali (nemusí byť z bike pretekov).

Výzva
Ak sa chystáte na Salzkammergut, pripojte sa k The Slovak Snail Highlanders teamu! Budete mať výhodu nižšieho štartovného a veľkú šancu vyhrať zaujímavé ceny. Viac info na http://horal.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=60 a http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?f=6&t=14142&start=660.




Salzkammergut Trophy bude svojím 11. ročníkom nadväzovať na svoju úspešnú minulosť a tradíciu maratónu s najťažšou trasou v Európe (208.7 km, 7.006 m prevýšenia). Minulý rok sa na nej zúčastnil aj Gary Fisher, ktorý ohlásil svoj štart aj tento rok. Okrem neho sa na tratiach predstavilo vyše 3.400 jazdcov, z ktorých bolo vyše 150 zo Slovenska. Maratón sa ide v Bad Goisern v Rakúsku, 3 hodinky svižnej jazdy z Bratislavy. MTBiker.sk vám ponúka možnosť byť pri tom!

Všetky informácie o pretekoch nájdete v propozíciach: http://www.mtbiker.sk/index.php?modul=clanky&id=1182 a na oficiálnej stránke pretekov: http://www.salzkammergut-trophy.at .

Súťaž trvá do 12.6.2009
Hlasovať môžete len raz - všetky ostatné hlasy budú diskvalifikované.

Veľa šťastia!
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up