Zdroj: VisitSlovakia.com

V rámci prípravy na cestu okolo sveta sa uskutoční cyklistické sústredenie v Banskej Štiavnici. Plánované je v termíne 7.6.2012 – 10.6.2012. Príprava na cestu okolo sveta a cyklistika v krásnom prostredí Štiavnických kopcov. Preži štyri dni v príjemnej spoločnosti a pojazdi si na bicykli v rámci príprav na cestu s projektom World Bike Travel.

Termín: 7.6.2012 – 10.6.2012
Ubytovanie: penzión Príjemný oddych
Strava: raňajky alebo podľa dohody
Doprava: vlastná

Cena: 140, – EUR platí aj so zaplatením zálohy do 8.5.2012

Objednaj tu: http://www.worldbiketravel.sk/kontakt/

Cena zahŕňa

Ubytovanie 3 noci s raňajkami
Sprievodcu
Raňajky
Cyklistický dres Sportful World Bike Travel – prípravná fáza (limitovaná edícia)
Balík športovej výživy PowerBar
Mapy okolia s trasami
Možnosť si dať saunu na penzióne za doplatok 6,50 EUR.

Súčasť programu bude okrem jazdenia prezentácia fotiek a zážitkov zo ciest bývalých, z ktorých sa zachovalo zopár fotografií a zážitkov. Určite super pre každého, kto rozmýšľa začať s cykloturistikou.V príprade nepriazne počasia je možnosť ísť na turistiku, wellness vo Vyhniach alebo sa ísť kultúrne vyžiť do Banskej Štiavnice. Odporúčané bicykle sú cestné, ale je možnosť pojazdiť Tajchy aj na MTB biku.

Program

1. deň

Príchod a ubytovanie od 10:00. Výjazd do 100 km v okolí Banskej Štiavnice cez Kopanice, Hodruša Hámre, Bzenica, Vyhne, Banky alebo výjazd podľa chuti.

2. deň

Cyklistický výjazd nad 100 km na vysielač Skalka cez Močiar. Obed v Kremnici. V prípadne nečasu niečo kratšie v okolí Banskej Štiavnice.Premietanie a prezentácia fotiek, zážitkov z cykloturistiky v Grécku v rokoch 2008, 2009.

3. deň

Cyklistický výjazd nad 100 km Hronská Bzenica, Ostrá lúka, Dubové, Krupina, Devíčie, Hontianske Nemce, Žembierovce, Pukanec, Brehy, Uhliská, Kopanice, Žarnovica, Vyhne, Banky. Obed po ceste. Premietanie a prezentácia fotiek, zážitkov z cykloturistiky v Turecku 2010.

4. deň

Cyklistický výjazd cez Prenčov, Klastava, Badaň, Počúvadlo, Štiavnické Bane. Obed v Kremnici. V prípadne nečasu niečo kratšie v okolí Banskej Štiavnice. Odchod

Získaj informácie z prípravy na cestu okolo sveta a zatrénuj si. Preži predĺžený víkend v Banskej Štiavnici. V prípade väčšej skupinky z 1 mesta je možné zabezpečiť odvoz bicyklov aj osôb. Samozrejme je možnosť pojazdenia aj MTB alebo kratších výjazdov podľa chuti.

Viac na: http://www.worldbiketravel.sk/sustredenie-banska-stiavnica/

Otázky môžete písať aj do komentárov.

[Foto na úvode: VisitSlovakia.com]

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up