Výsledky sobotňajších majstrovstiev Slovenska v dlhom duatlone v Krompachoch (10 km beh, 38 km cyklistika, 5 km beh):

Muži: 1. Jaroslav Szabo (ŠK Pegas Košice) 1:47:47 h, 2. Michal Ivančo (Triax Bratislava) 1:47:57, 3. Ján Pavlík (Trian ŠK UMB Banská Bystrica) 1:51:10

Ženy: 1. Magda Fortunová (TDM klub Krompachy) 2:12:45, 2. Zuzana Chalabalová (ŠK Pegas Košice) 2:30:04, 3. Zita Gambošová (ŠK Pegas Košice) 2:40:03
report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Haring získal majstrovský titul

Haring získal majstrovský titul

Martin Haring z CK Banská Bystrica potvrdil pozíciu najväčšieho favorita a stal sa v nedeľu v Bánovciach nad Bebravou majstrom Slovenska v cyklokrose. V majstrovských pretekoch zdolal Róberta Gavendu z Dukly Trenčín Trek o 1:05 min. Bronz si vybojoval Košičan Michal Lami. Slovenský šampionát bol zároveň aj trinástym kolom Slovenského pohára. Medzi ženami sa presadila Tereza Medveďová z Podbrezovej.
Majstrami SR v cross country M. Lami a Maláriková

Majstrami SR v cross country M. Lami a Maláriková

Majstrami Slovenska v cross country horských cyklistov sa v Košiciach stali Michal Lami a Michaela Maláriková. Medzi mužmi Michal Lami v nedeľu predstihol Martina Haringa a svojho brata Františka Lamiho, Maláriková medzi ženami zdolala sesterské duo Zuzanu a Andreu Juhásové.
Fotogaléria z časovky juniorov, junioriek a žien na MSR v cestnej cyklistike

Fotogaléria z časovky juniorov, junioriek a žien na MSR v cestnej cyklistike

Fotogaléria z úvodného dňa spoločných majstrovstiev SR a ČR v cestnej cyklistike. Ako prvá bola na programe časovka kategórie juniori, juniorky, ženy. S traťou v okolí Novej Dubnice a tropickým počasím sa najlepšie vysporiadal SCHLEGEL Michal v kategórii juniorov, DRAHOTOVÁ Aneška za juniorky a SÁBLÍKOVÁ Martina za kategóriu ženy Elite.
keyboard_arrow_up