Ghost 2018 – dámska volenka

Nezáleží na tom, či uprednostňujete celodenné výlety v teréne, poriadne športové výjazdy alebo relax a oddych pri spoznávaní okolia. V prípade značky Ghost si vyberiete presne podľa potrieb.

Nemecká značka Ghost vo svojej ponuke nezabúda ani na nežné pohlavie, pre ktoré ponúka vyladené modely. Nie je to len o dizajne, dôraz sa kladie na komfort a ľahké ovládanie. Na druhej strane treba povedať, že pekný dizajn vie rovnako podporiť dobrý výkon a motivovať k tomu vyraziť von. Veď, posúďte sami...

Ghost Lanao FS

Dnešné ženy sa nechcú voziť len po spevnených cestách, šotolinách alebo zvážniciach. Rovnako ako bikerov, aj ich to láka na trail a pekné chodníčky v horách. A práve tam mieri aj modelový rad Lanao FS. Ponúka špecificky upravenú geometriu pre celodenný komfort, tvar rámu a rovnako komponenty, ktoré sú uspôsobené pre nežné pohlavie. Bicykel je postavený na 27,5-palcových kolesách a ponúka zdvih zadnej stavby 130 mm. To je dostatočná hodnota na väčšinu terénov, ktorá neobmedzuje pri výšľapoch alebo dlhších presunoch. Základom je ľahký hliníkový rám s osvedčeným 4–čapovým zavesením zadnej stavby AMR v 4 veľkostiach – od XS po L. Všetky ložiská sú utesnené pre čo najdlhšiu výdrž aj v náročných podmienkach. Rám nesie rovnako prípravu pre teleskopickú sedlovku, ktorá posunie terénne schopnosti a hlavne zábavu na ďalší level. Celkovo sú na výber 3 varianty s odlišným komponentovým osadením.


Lanao FS 5.7 AL Lady

Červeno-čierny elegán je najvyššie postaveným modelom s kvalitným odpružením od FOXu – vpredu pracuje vidlica Float 32 Performance, vzadu nájdete tlmič Float DPS. Zmena prevodov je v rukách Shimano SLX a XT v kombinácii 2x11, čo poskytuje široký rozsah pre všetky kategórie. Druhý farebný variant je ešte o niečo viac ženský vo výraznej ružovej, rovnako doružova sú doladené aj komponenty pre čo najlepší výsledný efekt. DMOC je 2 249 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Lanao FS 3.7 AL Lady

Odpruženie od SR Suntour a Xfusion tvorí základ nižšie postaveného modelu s označením FS 3.7 AL. Vpredu pracuje vidlica SR Suntour Aion s lock-outom, chod zadnej stavby krotí tlmič Xfusion PRO RL. Prevodníky 36/26 a kazeta 11-42 sa postarajú o dostatok prevodov, ich zmenu má na starosti sada Shimano SLX a XT. DMOC je 1 799 €.


Ghost Lanao

Rad bicyklov Lanao ponúka tie s pevnou zadnou stavbou na kvalitnom hliníkovom ráme v širokej škále rôznych prevedení. Čo majú spoločné je geometria a rovnako dôraz na jemný dizajn. Samozrejme, aj pri výbere komponentov sa kládol dôraz v prvom rade na pohodlie. Zaujímavosťou je, že tu nájdete v podstate všetky priemery kolies – od 26, cez 27,5 až po 29. Môžete si tak vybrať podľa preferovaného štýlu jazdy alebo podľa výšky, kedy menšie kolesá budú sedieť menším postavám a naopak.


Lanao 7.9 AL Lady

29-palcový model so vzduchovou vidlicou RockShox 30 Silver a sadou Shimano SLX/XT v prevedená 2 x 11. DMOC je 1 099 €.


Lanao 5.7 AL Lady

Ľahký hliníkový rám, 27,5-palcové kolesá a vzduchová vidlica RockShox 30 Silver, poskytujú základ pre všetky výlety po okolí s dizajnom, ktorý sa nedá prehliadnuť. Okrem ružovej ho nájdete aj v kombinácii čiernej s fluo zelenou. DMOC je 859 €.


Lanao 1.6 AL Lady

Pre skutočne nízke bikerky, prípadne tie veľmi mladé, bude ideálna veľkosť kolies 26 a navyše tento model je dostupný už od veľkosti XXS po L. Geometria je zameraná na jednoduché ovládanie v každej situácii. Vidlica RST Gila T sa postará o komfort a sada Shimano Tourney o zmenu prevodov – tie nájdete v rozsahu 3x8. Okrem ružovej je dostupná aj biela verzia rámu. DMOC je 499 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Ghost Square

Zrejme najširším modelovým radom sú bicykle Square, ktoré nájdete vo viacerých prevedeniach podľa zamerania.


Square Trekking 6.8 AL Lady

Zladený a funkčný vybavený na každodenné jazdenie v netradičnom dizajne. Vďaka konštrukcii sa nestratí v meste, ale ani na cestách a chodníčkoch v okolí. Tomu napomáha aj 11-rýchlostná sada SRAM NX s jednoprevodníkom a neskoré príchody zvládnete pomocou zabudovaného dynama v náboji a integrovaného osvetlenia. DMOC je 1 199 €.


Square Urban 3.8 AL Lady

Zrejme najlepšie ho vystihujú slová – štýlový, funkčný a lifestylový. Ďalšou charakteristickou vlastnosťou je minimálna údržba aj vďaka remeňovému pohonu a prevodovke. Zaujímavosťou sú integrované svetlá s minimalistickým vzhľadom a s maximálnou funkčnosťou. Kabeláž je skrytá a chránená vnútri blatníka. Ideálny bicykel do mesta, ktorý hanbu skutočne nerobí. DMOC je 949 €.


Square Cross 1.8 AL Lady

Univerzálny bicykel s moderným mestským a nadčasovým dizajnom a v elegantných farbách, zladenými komponentami a čistým vzhľad, vďaka vedeniu kabeláže v ráme. Rozsah prevodov je dostatočný aj na skutočne dlhé výlety po okolí. DMOC je 629 €.


Ghost Lector – pre ambiciózne bikerky

Aj keď model Lector nepatrí medzi špecifické ženské modely, môže byť ideálna voľba pre ambiciózne pretekárky a športovo orientované jazdkyne. Najmä v prevedení s 27,5-palcovými kolesami. Dostanete tak do rúk agresívny stroj so všetkými modernými technológiami overený na trati svetového poháru aj vďaka továrenského tímu Ghost, ktorí tvoria výhradne ženy!


Lector 3.7 LC

Karbónový rám z vlákien LC (light carbon) s geometriou pre nekonečné stúpania, ale aj technické zjazdy. Nechýba kónický hlavová partia pre maximálnu tuhosť, pevné osky a tiež príprava pre teleskopickú sedlovku. Navyše je dostupný na sade Shimano SLX 2x11, čo poskytuje dostatok prevodov aj pre náročné stúpania či rýchle presuny. DMOC je 2 099 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Vybrané a predstavené modely tvoria len malý prierez ponuky. Všetky dostupné varianty a rovnako presné špecifikácie nájdete na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Unboxing: Liv Pique 29 2 - parťák na maratón i na výlet

Unboxing: Liv Pique 29 2 - parťák na maratón i na výlet

Liv, to nie je iba Giant v „ružovom". Je to hlavne vývoj, založený na skúsenostiach profesionálnych pretekárok. Môže byť Pique 2 vstupnou bránou do sveta XC „fullov"?
BULLS 2024 - nemecká kvalita v priaznivej cene PR článok

BULLS 2024 - nemecká kvalita v priaznivej cene

Dnes sa pozrieme na nemeckú značku BULLS, ktorá je menej známa v našich končinách, ale rozhodne má potenciál zaujať.
Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Hľadáš nekompromisný bicykel do prichádzajúcej maratónskej sezóny, s ktorým si užiješ výlet hrebeňom aj moderné cross-country trate? Máme pre teba skvelý tip.
keyboard_arrow_up