Ahojte.Chcem si kupit nove tretry pretoze stare su uz dost vytahane a obraciam sa na Vas s radou.Zaujima ma Vas nazor aleboi skusenosti alebo ake by ste mi vedeli doporucit.Doteraz som jazdil sidi.Chcem investovat cca ´4000,-
Dik za rady.
Rada č.1 - Umiestnit svoju otazku do spravnej sekcie!
Na tomto diskusnom fore je len 11 sekcii a ziadne podsekcie. Ako "Nákupná poradňa" sluzi sekcia s nazvom "Čo si mám kúpiť?"
Tak sa pytam, preco si svoju otazku nesmeroval tam???
Uvedomte si jednu vec, toto forum ma sluzit vsetkym prichodzim, tak sa ho snazte udrziavat najma tym, ze svoje posty smerujete do spravnych sekcii, aby bolo forum prehladne a nevznikalo tu zbytocne vela duplicitnych threadov o tom istom!
Vzhladom na funkcie phpBB by niekto z modov mohol presunut tento thread do spravnej sekcie
Môžeš si nechať radiť koľko chceš, nakoniec si aj tak kúpiš také, ktoré sa tebe budú páčiť, budú ti vyhovovať cenovo a aj ti dobre sadnú na nohu.
Keď som sa ja rozhodoval, tak som tiež chcel SIDI - bohužiaľ na moju čaptavú nohu nesadli žiadne. A to som vyskúšal všetkých 5-6 párov mojej veľkosti, čo mali v predajni. Nakoniec som sa vrátil k prvým vyskúšaným Shimanám a som s nimi spokojný, aj keď som pôvodne Shimaná nechcel, lebo mám výbavu Campu... A ani k farbe rámu sa mi nehodia...
Rada č.1 - Umiestnit svoju otazku do spravnej sekcie!
Na tomto diskusnom fore je len 11 sekcii a ziadne podsekcie. Ako "Nákupná poradňa" sluzi sekcia s nazvom "Čo si mám kúpiť?"
Uvedomte si jednu vec, toto forum ma sluzit vsetkym prichodzim, tak sa ho snazte udrziavat najma tym, ze svoje posty smerujete do spravnych sekcii, aby bolo forum prehladne a nevznikalo tu zbytocne vela duplicitnych threadov o tom istom!
Vzhladom na funkcie phpBB by niekto z modov mohol presunut tento thread do spravnej sekcie
Dakujem za tvoje vysvetlenie k mojej otazke aj kde mam zaradit moju otazku.
No akosi sa mi stratila odpoved......
Mas pravdu, odpoved na tvoju otazku v mojom poste nebola. Moj post bol smerovany inak, ale myslim, ze kazdy kto si ho precital pochopil.
A teraz k tej tvojej otazke - nemyslim si, ze ti niekto da presnu odpoved (presny model), podla ktorej sa rozhodnes.
Kazdy z nas ma inu nohu (tym nemam na mysli konfekcnu velkost) - niekto ma vyssi nart, niekto plochsie nohy, niekto ma sirsie chodidlo atd.
Dolezite je zajst do predajni, popozerat ponuku, vyskusat si ich => nie vsetky ti sadnu na 100pro a tych co ti sadnu na 100pro zase nebude tak vela aby si si medzi nimi nevedel vybrat.
Tak som si kupil sidi genius 5
nebolo to za 4 ale co uz:)
Urcite ich vyuzijem a nohy budem mat konecne v niecom poriadnom obute tak sa uz tesim na krasne letne slnecne pocasie:))
Sidi vozí Tasso vo Vlčom hrdle, prípadne skús www.nassa.cz
Ahoj. To co ma nassa.cz na stranke je stare milion rokov. Blava tam podla nich ma stale predvolbu 07 a nejako som vystopoval ze TASSO je vlastne Privarova firma.... takze v podstate Wika. To druhe ze BICI ci co sa mi vystopovat nepodarilo.
Ale vdaka za tip.
Ahojte, skúste mi niekto poradiť s nasledovným problémom. Jazdím na cesťáku, no súčasné tretry mám horské Shimano (presný model si nepamätám). Kupoval som ich najmä kvôli tomu, aby sa v nich dalo aj trochu chodiť, keďže ich používam na cestu na biku do roboty. Slúžia dobre, avšak za posledné tri týždne ma chytil lejak a to ma na nasledujúce dva dni vyradilo z prevádzky, keďže tieto tretry dlho schnú. Aké máte skúsenosti s inými tretrami v zhoršených podmienkach? Videl som v ponukách modely s goratexovou membránou, otázne je však, či do toho nenaprší zvrchu? Aké riešenia používate pri jazde v daždi?
Sidi vozí Tasso vo Vlčom hrdle, prípadne skús www.nassa.cz
Ahoj. To co ma nassa.cz na stranke je stare milion rokov. Blava tam podla nich ma stale predvolbu 07 a nejako som vystopoval ze TASSO je vlastne Privarova firma.... takze v podstate Wika. To druhe ze BICI ci co sa mi vystopovat nepodarilo.
Ale vdaka za tip.
To druhé je Bicy šport Šurany http://www.bicy-sport.sk/ - starý dobrý Ďuso Nagy, skús mu zavolať a opýtať sa, telefonát s ním patrí do zlatej studnice slovenskej zábavy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď som sa ja rozhodoval, tak som tiež chcel SIDI - bohužiaľ na moju čaptavú nohu nesadli žiadne. A to som vyskúšal všetkých 5-6 párov mojej veľkosti, čo mali v predajni. Nakoniec som sa vrátil k prvým vyskúšaným Shimanám a som s nimi spokojný, aj keď som pôvodne Shimaná nechcel, lebo mám výbavu Campu... A ani k farbe rámu sa mi nehodia...
Mas pravdu, odpoved na tvoju otazku v mojom poste nebola. Moj post bol smerovany inak, ale myslim, ze kazdy kto si ho precital pochopil.
A teraz k tej tvojej otazke - nemyslim si, ze ti niekto da presnu odpoved (presny model), podla ktorej sa rozhodnes.
Kazdy z nas ma inu nohu (tym nemam na mysli konfekcnu velkost) - niekto ma vyssi nart, niekto plochsie nohy, niekto ma sirsie chodidlo atd.
Dolezite je zajst do predajni, popozerat ponuku, vyskusat si ich => nie vsetky ti sadnu na 100pro a tych co ti sadnu na 100pro zase nebude tak vela aby si si medzi nimi nevedel vybrat.
Je to to iste ako napr. s prilbami...
nebolo to za 4 ale co uz:)
Urcite ich vyuzijem a nohy budem mat konecne v niecom poriadnom obute tak sa uz tesim na krasne letne slnecne pocasie:))
Giro, kde maju SIDI?
Joko: Zasa az take konkretne tipy som necakal. Povedz kde presne, ak vies.
Vdaka za tip na Vysokej uz maju po sezone. Genius 5 nemaju.
Daj nejaku linku/telefon na toho Satku. pls.
Vdaka.
Ale vdaka za tip.
Dík za odpovede.
http://www.suncycle.sk/index2.php?nazov ... ace&id=276
zimne: http://www.suncycle.sk/index2.php?nazov ... %ED&id=278
Ale vdaka za tip.
To druhé je Bicy šport Šurany http://www.bicy-sport.sk/ - starý dobrý Ďuso Nagy, skús mu zavolať a opýtať sa, telefonát s ním patrí do zlatej studnice slovenskej zábavy.