ahojte, neviete kde by som zohnal tuto petku? cube cross race pro 2017. vsade som nasiel len od 2019 po 2022 model tohto biku. Googlis som co dalo. Pripadne keby niekto vedel potvrdit ci ta z novsich rocnikov bude pasovat aj na model 2017.
dakujem
Stano
jaj jasne, dik uz som ho kupil u nich, nezbadal som link, trosku som ich tam pozeral aj predtym, ale v popisoch na stranke nemaju uz tie starsie rocniky, ja som jeden kupil 5 rocny a davam ho dokopy. Niketo tam tu pevnu ostku nastroboval nasilu a skrzil sa aj zavit, este uvidim ci nebduem musiet aj tu pevnu osku menit.
CUBE doporucuje nedotahovat tie 2 casti patky tou malou skrutkou uplne na pevno. Kludne mozes po zoskrutkovani povolit o 1/2 otacky tu skrutku. Patka sa vycentruje dotiahnutim osky
@Raver ty si TOP super, uvolnil som skrutku a osku dal znova aj aj ked bo zavit ohoblovany, sadlo to rovno, trosku som skrutku dotiahol a koleso drzi pevne. Predtym vola ta slzicky vykrutena lebo zavit chytal sikmo a oska nesla poriadne zasrobovat.
Zrusil som aj novu osku nakup, bo to vyzera ze to vydrzi dlho este, radcsej dam do inych komponentov peniaze
este raz velka vdaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pomohla by fotka. cube majú bežné pätky, ktoré kúpiš v hocijakom cyklošporte a je ich aj plný aliexpress
dakujem
dakujem
Zrusil som aj novu osku nakup, bo to vyzera ze to vydrzi dlho este, radcsej dam do inych komponentov peniaze
este raz velka vdaka