No ale nemam xy kolies aby som mal na kazdych ine plaste ? jasne ze to nebudu pladte ktore budu aj rychle aj odolne aj dlho vydrzia aj lacne. Take neexistuje. Ale nejaky prienik v idealnom pomere by bodol.
Ja teraz jazdím Pirelli P zero TLR Speedcore 26mm (290g maju), predtým Schwalbe Pro one TLR, predtým Pirelli P zero TLR SL, Či je ten alebo onen plášt rýchlejší neviem, pocitovo to v tejto vyššej kategorii jazdí všetko rovnako, defekt som nemal ani jeden na TLR. Pirelli má ale zrejme viacej materiálu obecne, nafuknem ich v pohode dielenskou pumpom, držia tlak aj bez tmelu nejaký čas. Schwalbe som nafukal až ked som do nich nalial tmel.
A pritom 105ka 12speed je presne taká istá ako Ultegra (iná povrchovka). Hmotnostne sa líšia iba koncovou maticou. Ultegra Alu a 105ka oceľ. Cenový rozdiel 40%
Toto je IMHO najtrápnejšia a naprefláknutejšia argumentácia o snahe odľahčiť bajk.
V podstate s tebou suhlasím. Nech si každý robí, čo chce. Point vidím skor v tom, že hmotnost sa obecne precenuje. Ak mám trocha hyperbolizovat, tak podáš tak "dobrý výkon, ako dobre sa ráno vys....š"
bola prva vec ktoru ma naucil panko ktory sa vedel bicyklovat (Krejzi jazdieval v top5) v roku 2003 - pred maratonom je najdolezitejsie sa dobre vyspat a dobre a vy*rat
na druhej strane su aktivity kde kazdych usetrenych 100g na bicykli je dobrych...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja teraz jazdím Pirelli P zero TLR Speedcore 26mm (290g maju), predtým Schwalbe Pro one TLR, predtým Pirelli P zero TLR SL, Či je ten alebo onen plášt rýchlejší neviem, pocitovo to v tejto vyššej kategorii jazdí všetko rovnako, defekt som nemal ani jeden na TLR. Pirelli má ale zrejme viacej materiálu obecne, nafuknem ich v pohode dielenskou pumpom, držia tlak aj bez tmelu nejaký čas. Schwalbe som nafukal až ked som do nich nalial tmel.
DT SWISS 350 Classic Sram XD Boost.
DT SWISS 54T SL Ratchet.
DT SWISS Competition Race.
Tazke, take nescem ?
Z rakuskeho bazosu kazeta na 12s
Pokial viem tak taka nie je a teda nemoze byt rovnako tazka.
Ultegra ma deklarovanu HG+ zatial co 105ka len HG
Veru, baristicka, za kilecko
Edge 50
user_id az tak velmi nestala ? tiez je z ciny.
V podstate s tebou suhlasím. Nech si každý robí, čo chce. Point vidím skor v tom, že hmotnost sa obecne precenuje. Ak mám trocha hyperbolizovat, tak podáš tak "dobrý výkon, ako dobre sa ráno vys....š"
na druhej strane su aktivity kde kazdych usetrenych 100g na bicykli je dobrych...