Zdravím som Legion.
Som začiatočník a chcel by som si nájsť nejakú partiu z okolia NZ.
Akože jazdiť sám je fajn no nieje to taká sranda ako s niekým ďalším.
Ale celkom zle, dost neskoro sme sa dostali na start a registraciu, lialo rano dost a nestihol som sa rozjazdit, takze na prvom kopci som celkom nepekne vybuchol a dostal som sa do zadnej skupiny, potom sme pozbierali kamosa a s nim sme na kopcoch podotahovali nejakych ludi, ale v zjazdoch nas stale skusenejsi a ludia z okolia dost nepekne dobiehali a predbiehali. Tazko ked clovek to nema moc kde trenovat. Nakoniec sme dosli s riadnou stratou na prvu skupinu, ale pocitil som, ze to nie je sranda s 60KG chlapcami ist do kopcov. Nabuduci rok sa to podari snad lepsie, zle bolo aj to, ze kvoli strasne zlemu pocasiu dosli len chalani co uz maju co to najazdene a nebolo tam vela podobnych amaterov ako sme my. Organizacia akcie ale bola na jednotku a nemame sa na co stazovat, bolo to fakt genialne zvladnute po vsetkych strankach.
no pocasie sa dost pokazi, ale este to nezabalim uplne, pocitam, ze na take kratke jazdy bude vhodne pocasie... apropo mohli by sme dat nejake stretnutie aj mimo bicyklovania, nech do buducej sezony sa lepsie pozname...
Chcem dat do pozornosti moznost vyletov, kde sa nedostane kazdy. Takze, kto by mal zaujem, je tu stranka s cyklovyletmi do znamych destinacii na slavne kopce Francuzska, Spanielska a Talianska. Davam to pozornosti uz teraz aby kazdi kto by chcel ist to mal uz naplanovane dopredu. Tu su take male ochutnavky, mozno to buduci rok bude zmenene, ale iste nie vyznamne.
Konkretne informacie budu v novembri, ten kto chce nech ma kontaktuje a spolocne sa mozme dohodnut. Ja chcem ist na dve z troch a ak by nas bolo aspon 6 tak sa da vyriesit zlava.
Caute, mam rozpracovanu myslienku na cyklovylet smerom Rumunsko, konkretne prejst Transalpinu a Transfagarasan na mesiac september. Chcem ist autom, takze ziadne tahanie batoziny so sebou a hladam este troch zaujemcov co by sa na to podujali
Este je tu alternativa ist na tieto trasy v maji, kedy je idealne pocasie a je v pretekoch dvojtyzdnova prestavka, co by bola dobra priprava na kopce. V maji by to bolo od 9. na taky tyzden (navrat 15.-16.) Takze mate moznost sa vyjadrit a komu by to vyhovovalo nech sa ozve. Naklady som zatial neratal, zalezi od poctu ludi. Priblizna trasa: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=hverspyvpnckplxi s tym, ze treba cestovat z Brasova do Sibiu a potom zo Sebesu do Brasova vlakom, kedze auto by som nerad nechaval niekde na neznamom mieste
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nejakych 12kusov ti viem predat, ak by si mal zaujem. 1€/kus. Chodim denne Sturovo - Zamky, cize niekde v Bajci by sme sa mohli stretnut...
Chcem dat do pozornosti moznost vyletov, kde sa nedostane kazdy. Takze, kto by mal zaujem, je tu stranka s cyklovyletmi do znamych destinacii na slavne kopce Francuzska, Spanielska a Talianska. Davam to pozornosti uz teraz aby kazdi kto by chcel ist to mal uz naplanovane dopredu. Tu su take male ochutnavky, mozno to buduci rok bude zmenene, ale iste nie vyznamne.
http://www.kudrna.cz/zajezd/pyreneje-cyklo.html
http://www.kudrna.cz/zajezd/dolomity-cyklo.html
http://www.kudrna.cz/zajezd/route-des-grandes-alpes.html
Konkretne informacie budu v novembri, ten kto chce nech ma kontaktuje a spolocne sa mozme dohodnut. Ja chcem ist na dve z troch a ak by nas bolo aspon 6 tak sa da vyriesit zlava.