Pridám pár postrehov po dvoch rokoch používania. Prvá jazda bola plná pocitov od rozpakov až po sklamanie a končila sa myšlienkov asi to radšej predám. Len sa začala korona a bicykle neboli. Aj toto Colnago bola náhoda. Nemám žiadny vzťah k tejto značke. Hľadal som len niečo s modernou geometriou Canyon Ultimate je už mierne za zenitom a Specialized som nechcel. Bol dostupny v dobrej cene a prišiel v balíku z Litvy. Presadnúť naň s Canyonu Ultimate bolo ako vymeniť osobné auto za autobus. Ultimate je oproti tomuto hravý a točivý bicykel. Porovnanie s Canyonom. Lepšie pohodlie, áno je, ale sú tam 28 bezdušáky. Rám je tuhý nekrúti sa. Predné koleso v stoji áno, cinká kotúčik. Akcelerácia v kopci pocitovo horšia ,Ultimate mal o kilo menej Campu a Eurusy čo sú dosť ľahké kolesá. Aerodynamika je asi najvätšie zlepšenie. Keď sa spustím na voľno (Stúpanie za Červeným krížom) maximálka na Ultimate 62 km/h Colnago 70 km/h. Dobre to cítiť aj pri rýchlostiach nad 40 km/h keď pravidelný spolujazdec za mňou vždy uvisel teraz sa mu to už nedarí. Dokážem isť v tej rýchlosti dlhšie, potrebujem na to menej wattov. A o to vlastne ide
Parádna fotečka, to máločo prekoná. Na digiaréne bolo voľakedy vlákno "Moje první srnečka" kde by sa táto fotka vynímala.
Btw, keď sa "krútia" kolesá, kotúče nemajú prečo cinkať. Musí sa krútiť vidlica. Či?
Nerozumiem otazke, Eurusy boli vzdy rafikove. Co som mal prepliest ?
Tie Fulcrumy vyzeraju, ze maju brzdnu plochu na rafikove brzdy (kvoli tym polepom, co koncia centimeter a pol od hrany)... Tak sa zo zvedavosti pytam, ze ci to nahodou nie su kolesa povodne zo stareho bicykla prepletene nanovo na kotucove brzdy
rozdiel v max rychlosti nemoze byt byt urcite ramom .a to som colnago fanusik.
Rozdiel určite nie je len v ráme. Porovnával som dva rôzne bicykle s rôznymi kolesami. Pokus je opakovateľný Canyon Ultimate stále mám Rozdiel bude 6 až 8 km.
Pridám pár postrehov po dvoch rokoch používania. Prvá jazda bola plná pocitov od rozpakov až po sklamanie a končila sa myšlienkov asi to radšej predám. Len sa začala korona a bicykle neboli. Aj toto Colnago bola náhoda. Nemám žiadny vzťah k tejto značke. Hľadal som len niečo s modernou geometriou Canyon Ultimate je už mierne za zenitom a Specialized som nechcel. Bol dostupny v dobrej cene a prišiel v balíku z Litvy. Presadnúť naň s Canyonu Ultimate bolo ako vymeniť osobné auto za autobus. Ultimate je oproti tomuto hravý a točivý bicykel. Porovnanie s Canyonom. Lepšie pohodlie, áno je, ale sú tam 28 bezdušáky. Rám je tuhý nekrúti sa. Predné koleso v stoji áno, cinká kotúčik. Akcelerácia v kopci pocitovo horšia ,Ultimate mal o kilo menej Campu a Eurusy čo sú dosť ľahké kolesá. Aerodynamika je asi najvätšie zlepšenie. Keď sa spustím na voľno (Stúpanie za Červeným krížom) maximálka na Ultimate 62 km/h Colnago 70 km/h. Dobre to cítiť aj pri rýchlostiach nad 40 km/h keď pravidelný spolujazdec za mňou vždy uvisel teraz sa mu to už nedarí. Dokážem isť v tej rýchlosti dlhšie, potrebujem na to menej wattov. A o to vlastne ide
Potreboval som novu omotavku, lebo som ju chcel potiahnut o par cm dalej, mal som chut na nieco uletene, v tom sa mi zapacili zlte omotavky v time EF, a viem ze je to uplne mimo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nerozumiem otazke, Eurusy boli vzdy rafikove. Co som mal prepliest ?
Btw, keď sa "krútia" kolesá, kotúče nemajú prečo cinkať. Musí sa krútiť vidlica. Či?
Tie Fulcrumy vyzeraju, ze maju brzdnu plochu na rafikove brzdy (kvoli tym polepom, co koncia centimeter a pol od hrany)... Tak sa zo zvedavosti pytam, ze ci to nahodou nie su kolesa povodne zo stareho bicykla prepletene nanovo na kotucove brzdy
Rozdiel určite nie je len v ráme. Porovnával som dva rôzne bicykle s rôznymi kolesami. Pokus je opakovateľný Canyon Ultimate stále mám
Co fotka, ale pozadie...ci skor popredie?;)