Tie Keo Sprint su sice lahsie ale vzhladom na mensiu sirku stabilita je udajne horsia. PD-6620 siroka platforma pre lepsiu stabilitu a prenos sily
Mate niekto tieto pedale? Ako ste spokojny? Popripade doporucite nejake ine? Max 80 eur, system SPD-SL alebo LOOK
Marco, s tretrami viac-menej ratam so SH-R135 alebo niecim podobnym, vybavu mam Shimano Tiagra - mozno sa niekto pousmeje ale mne to staci... Teraz potrebujem cez zimu poriesit pedale a trety.
JoKo - dik za nazory
Giro - ked si uz nacrtol, TIME tak si mohol aj nejaky link prihodit. Ale myslim, ze tu bola aj davnejsie diskusia o pedaloch takze pozriem sa aj tam.
ja mam cervene kea sprinty (topanky sidi genius) a som s nimi velmi spokojny - zatial som nemal problem .. chybu ale nespravis ani s tymi shimanami
ked si chces uzit adrenalin skus tie speedplaye, maximalne zatazenie 85 kg u ich najvyssich modelov a upozornenie ze nie su urcene na kazdodenne pouzivanie hovoria za seba .. ja by som na to tretru nepolozil ..
kubad a jak sa natom jazdi? mne sa to vzdy lubilo..pedal na bote a kufor na bicykli
inak mam nesmrtelne looky, ale tie SP ma lakaju
a dobre sa nanich moze jazdit aj bez tretry
Hm, bývam na druhom poschodí bez výťahu... a nechce sa mi prezúvať pod bránou. Ako by sa mi tie pedále asi tak šmýkali na schodoch a koľko by asi tak vydržali? Predpokladám, že kufre Look (Time, Shimano) sú lacnejšie.
Keby mi tak mechanik podal pred dverami bicykel a masér tretry - to by bolo iné.
No, kameň s kovom je určite šmykľavejší ako kameň s umelou hmotou. Ale na druhej strane asi kov viac vydrží. Na tretej strane, kovové kufre na MTB tretrách mám už tiež riadne zodrané a určite to nebude z tlačenia do kopca. No a na štvrtej strane, aby som to ukončil, predpokladám, že stoja viac ako 80 E, čo je limit z prvého príspevku.
presne to som mal na mysli ze SP kufre je poriadny kus kovu, aspon to tak posobi, takze netreba kupovat furt kufre, kedze bezne plastaky sa deru rychlo a to co len v krcme sa clovek zastavi alebo prejde par metrov, kedze z bicykla nezosadam ked jazdim
ale 80 asi stat nebudu
pri lookoch je dolezitym argumentom aj viacero typov/farieb kufrov - farba urcuje moznost vykyvu tretry do stran. na vyber su kufre s protismykovou upravou pri chodzi (je tam nalepena guma) alebo bez nej ..
Hoši /ferenc a ako je to s tym vykyvom tretry do stran? To zas keby som sa rozhodol pre tie LOOKy tak nebudem vediet ci mam chciet kufre bez vykyvu alebo s vykyvom 4,5 alebo 9 stupnov... Ten vykyv to je az taka super vec alebo skvor "modny vystrelok"? Mohli by ste niekto napisat plusy a minusy vykyvu tretry? diky
to je podla mna len o zvyku, ako to mas rad ...
ja na ceste mam rad ak je noha v pedali uplne zafixovana - to vyuzijes podla mna najviac v nastupoch alebo spurtoch - pre spurterov sa robi vsetko na maximalnu tuhost a je nemyslitelne aby sa mu hybala noha v pedali ..
pre hobbika je ale zase vyhoda ak moze nohou pohybovat v istom uhle a tym sa uvolnit, precvicit nohu ..
na zaciatok ti odporucam sive kufre, teda stredne - myslim ze tie sa prave davaju spolu s pedalmi..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
SPD na MTB sú ešte užšie a nikto sa nesťažuje na nestabilitu.
JoKo - dik za nazory
Giro - ked si uz nacrtol, TIME tak si mohol aj nejaky link prihodit. Ale myslim, ze tu bola aj davnejsie diskusia o pedaloch takze pozriem sa aj tam.
ked si chces uzit adrenalin skus tie speedplaye, maximalne zatazenie 85 kg u ich najvyssich modelov a upozornenie ze nie su urcene na kazdodenne pouzivanie hovoria za seba .. ja by som na to tretru nepolozil ..
inak mam nesmrtelne looky, ale tie SP ma lakaju
a dobre sa nanich moze jazdit aj bez tretry
Keby mi tak mechanik podal pred dverami bicykel a masér tretry - to by bolo iné.
ale 80 asi stat nebudu
http://www.timesport.fr/catalogue-2009-pedales.1.0.idc.4.html
no a v pozornosti by mohlo byť aj toto - http://www.mtbiker.sk/bleskovky/2768/suncycle-bude-dovazat-time-na-slovensko.html
ja na ceste mam rad ak je noha v pedali uplne zafixovana - to vyuzijes podla mna najviac v nastupoch alebo spurtoch - pre spurterov sa robi vsetko na maximalnu tuhost a je nemyslitelne aby sa mu hybala noha v pedali ..
pre hobbika je ale zase vyhoda ak moze nohou pohybovat v istom uhle a tym sa uvolnit, precvicit nohu ..
na zaciatok ti odporucam sive kufre, teda stredne - myslim ze tie sa prave davaju spolu s pedalmi..