Hádam nezakladám duplicitnú tému. Budem mať nové kolesá a je v pláne prerábka na bezduše (aj teraz alebo až v lete). Na MTB to mám za tie roky zmáknute čo sa týka techniky, tmelov, plášťov. Ak máte nejaké skúsenosti a rady v čom si dať pozor alebo čo urobiť inak ako u MTB budem rád (páska, tmel, plášte). Možno aj pre ostatných
Mám 2 sady cestných kolies bez duší. Karbónové Hunt 50CAD so Schwalbe Pro One - výborné skúsenosti, držia tlak, pohodlné, 7.5tkm najazdené. Mal som jeden defekt, o ktorom viem - rez asi 3-4mm, nakoniec som musel zalepiť plášť zvnútra záplatou, lebo tmel do udržal len do 4bar. So záplatou pokoj. Raz mi tam praskla bezdušová páska, dal som tam DT Swiss pásku, ale neodporúčam - nejako reaguje s tmelom a "mizne". Teraz mám novú čiernu od Huntu a tá vyzerá dobre. Druhý set je Alu Hunt gravel s WTB Exposure 30c a s tými je problém, strácajú tlak okolo pätiek. Vyzerá to, že problém je v plášťoch a výrobných toleranciách, pôjdu tam späť duše. Jazdný prejav tých WTB je ale skvelý.
Ešte čo a týka nahadzovania, mám fľašku Schwalbe a normálnu pumpu a absolútne bez problémov či cestné aleno MTB. Aby som to zhrnul, cestné bezduše doporučujem, ale s WTB budem opartný
Po poslednom defekte som sa rozhodol dať bezduše aj na cesťák. Na ráfiky bez označenia tlr (Mavic Xsirium)
ale s plným vnútorným profilom (bez dier na niple) som skúsil nahodiť obyčajné pneumatiky. Nepodarilo sa mi ich nafúkať. Okolo pätiek silne unikal vzduch. Nahodil som potom bezdušové pneumatiky len obyčajnou pumpou a tie dobre držali aj bez tmelu. Bezdušové pneumatiky mali inak tvarovanú päťku. Zrejme bol celý problém práve v tomto.
Bezdušové pneumatiky majú aj viacej vrstiev. Predpokladám, že pri tlaku 6-8 Atm by ho obyčajné asi nezvládali a tlak dlho neudržali. (MTB sa fúkajú pod 2 Atm. )
Z týchto mojich skúseností súdim, že obyčajné pneumatiky nie sú vhodné na cesťák.
Mám podobnú skúsenosť,obyčajné Continental Grand prix-presakoval Joes tmel cez bočnice.Momentálne nahodené GP5000 TL,držia tlak super.Na ráfik Bontrager paradigm išli nahodiť:predné len prstami,pätky zaskočili kompresorom ihneď.Zadný rafik je asymetrický,nafúkať sa mi podarilo až keď som pridal ešte 1 vrstvu pásky(Tesa).Potom skočili pätky ihneď.Ventilky ghetto,vystrihnuté z duše.
Vďaka, aktuálne pozerám hlavne plášte a čo sa mi pozdáva, tak moc výber nie je.
Čo som tak na šiel tak asi len Continental Grand Prix 5000 Tubeless - len tá hmotnosť (viem, že TR plášte musia vážiť viac, ale až tak?) a Schwalbe plášť PRO ONE - hmotnosť lepšia, ale pre mňa značka od ktorej dávam ruky stále preč, no neviem. Doteraz som jazdil len plášte Michelin a Maxxis, majú oni vlastne nejaké TR cestné plášte? Hádam si to nerozmyslím, chcem skúsiť bezduše aj na cesťáku.
A také praktické otázky:
- treba dávať NoTubes pásku vždy dvojmo na rozdiel od MTB?
- koľko dávate tmelu?
- predpokladám, že aj cestné plášte s väčšou dierou sa opravujú knôtmi, či nie lebo by to bolo na behúni cítiť?
- cítiť rozdiel tak ako pri konverzii na MTB (tam sú proste parádne - pohodlné, rýchle, bezúdržbové, bez defektov...)
Moje skusenosti s bezdusakmi na cestaku s kolesami Fulcrum Racing 6DB
- Challenge Gravelgrinder TL 33 - mission impossible - tuto znacku na bezduse absolutne neodporucam
- Schwalbe Pro One TLE 28 - kein problem - maximalne odporucam, bez dofukovania tesnia ako dusove plaste
- Panaracer Gravelking SK TLC 38 - montaz mozna iba s boostrom, trosku horsie tesnia, treba dofukovat raz 5 dni
Nevyskúšaš, nevieš.
Ja som ich bral z tunajšieho shopu a vyšli ma polovicu ako Švajble. Na hobby jazdenie sú OK.
Inak, s Tufo MTB galuskami, jazdenými súťažné, som bol spokojný.
Mam nahodene Conti 5000 TL, montaz bola trochu problematicka, ale pre niekoho kto ma s montazou bezdusovych pneu skusenosti, to bude lahke. Ale jazdny prejav je fantasticky (28mm), grip a pohodlie oproti 25 neopisatelny
GaliPet nieje problém s tými ksyriami? Ja som ich mal už dvakrát nahodené ako bezdušové ale vždy som tam nakoniec nahodil dušu pretože som neprekonal ten pocit, že čo ak ti v zákrute ufukne vzduch kvôli tomu že nemajú tlr pätku proste tá pätka nemá na čom držať
Sezónu som na nich jazdil Schvajble bez ujmy. Tlak držali perfektne. Momentálne som nahodil Tufá, tlak držia.
Na MTB som si zadovážil karbónové ráfky a tie nemajú žiaden žliabok. Dve sezóny na nich v divočine a pohoda.(neviem prečo TLR karbónové ráfiky žliabok na pätku spravidla nemávajú a sú to aj vychýrené značky.
Ak si mal bezduše na tých Ksyriách isto si si všimol, že sa pomerne ťažko nahadzujú. Po nahodení pätky ležia úplne na dne ráfiku. Nie je ani problém ich nafúkať spravidla bežnou pumpou. Keď som chcel otestovať bez duší obyčajné gumy Mavic Yksion, na ráfiku Ksyrium boli voľné a nafúkať sa mi ich nepodarilo ani pumpou so zásobníkom. soused ja, nakoľko 10 rokov jazdím na MTB bezdušáky pri tlakoch len1,6 -1,8 atm, nemám z tých Ksýrií vôbec zlý pocit.
zihadlo 5 keď som si to viac pozeral, zvažoval možnosti, tak z tých 3 značiek by som skúsil tie Tufo 4TR aj keď sú drahšie, ale ak som dobre pochopil, tak z tej TR rady sú najvyššia rada s lepšou zmesou, majú ich aj v Hrádku, tak sa po ne cestou stavím Vyzerá to tak, že na nové kolesá rovno nahodím bezduše. Ak neuspejú, skúsim tie švábky...
A ten Tufo tmel má zmysel tam liať? Ja by som ostal pri mojej overenej klasike NoTubes.
Tufo robí tmel už dlhoročne do galusiek. Používal som ho a bol bezprobémový. Kludne som ho tam preto nalial (len 50 ml/guma) i keď mám doma aj iné tmely.
Dnes mi z Alzy došla súprava na prerábku obyčajných ráfikov na bezdušové. Idem teda bezduše hodiť aj na zimáka.
(ani neviem, čo tam mám za ráfiky, nejaké z tých lacnejších)
Súprava, oproti iným, obsahuje aj gumenú vložku, ktorá má pre pätky vytvoriť vhodný profil.
Set je určený pre MTB so šírou ráfikov 17-20. Asi v Mitase zaspali dobu lebo pri MTB dnes letia od 21mm smerom nahor. Moje cyklokrosové majú 17mm.
Keď vyskúšam, dám v tejto téme vedieť výsledok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ešte čo a týka nahadzovania, mám fľašku Schwalbe a normálnu pumpu a absolútne bez problémov či cestné aleno MTB. Aby som to zhrnul, cestné bezduše doporučujem, ale s WTB budem opartný
ale s plným vnútorným profilom (bez dier na niple) som skúsil nahodiť obyčajné pneumatiky. Nepodarilo sa mi ich nafúkať. Okolo pätiek silne unikal vzduch. Nahodil som potom bezdušové pneumatiky len obyčajnou pumpou a tie dobre držali aj bez tmelu. Bezdušové pneumatiky mali inak tvarovanú päťku. Zrejme bol celý problém práve v tomto.
Bezdušové pneumatiky majú aj viacej vrstiev. Predpokladám, že pri tlaku 6-8 Atm by ho obyčajné asi nezvládali a tlak dlho neudržali. (MTB sa fúkajú pod 2 Atm. )
Z týchto mojich skúseností súdim, že obyčajné pneumatiky nie sú vhodné na cesťák.
Čo som tak na šiel tak asi len Continental Grand Prix 5000 Tubeless - len tá hmotnosť (viem, že TR plášte musia vážiť viac, ale až tak?) a Schwalbe plášť PRO ONE - hmotnosť lepšia, ale pre mňa značka od ktorej dávam ruky stále preč, no neviem. Doteraz som jazdil len plášte Michelin a Maxxis, majú oni vlastne nejaké TR cestné plášte? Hádam si to nerozmyslím, chcem skúsiť bezduše aj na cesťáku.
A také praktické otázky:
- treba dávať NoTubes pásku vždy dvojmo na rozdiel od MTB?
- koľko dávate tmelu?
- predpokladám, že aj cestné plášte s väčšou dierou sa opravujú knôtmi, či nie lebo by to bolo na behúni cítiť?
- cítiť rozdiel tak ako pri konverzii na MTB (tam sú proste parádne - pohodlné, rýchle, bezúdržbové, bez defektov...)
- nie, ale asi to môže pomôcť v prípade problémov
- 60ml
- toto aj mňa zaujíma, knôty mi prídu hrubé. Ešte som nepoužil
- hej
- Challenge Gravelgrinder TL 33 - mission impossible - tuto znacku na bezduse absolutne neodporucam
- Schwalbe Pro One TLE 28 - kein problem - maximalne odporucam, bez dofukovania tesnia ako dusove plaste
- Panaracer Gravelking SK TLC 38 - montaz mozna iba s boostrom, trosku horsie tesnia, treba dofukovat raz 5 dni
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-trekking/cestne-plaste/tufo-comtura-3tr-28-622-cierny-tubeless.html
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-trekking/cestne-plaste/tufo-comtura-5tr25-25-622-cestny-plast-kevlar-cierny.html
MAM KLASICKE CALIBRA PLUS 25 a žiadny problem další pojde asi na skušku bez duše tiež
Ja som ich bral z tunajšieho shopu a vyšli ma polovicu ako Švajble. Na hobby jazdenie sú OK.
Inak, s Tufo MTB galuskami, jazdenými súťažné, som bol spokojný.
Na MTB som si zadovážil karbónové ráfky a tie nemajú žiaden žliabok. Dve sezóny na nich v divočine a pohoda.(neviem prečo TLR karbónové ráfiky žliabok na pätku spravidla nemávajú a sú to aj vychýrené značky.
Ak si mal bezduše na tých Ksyriách isto si si všimol, že sa pomerne ťažko nahadzujú. Po nahodení pätky ležia úplne na dne ráfiku. Nie je ani problém ich nafúkať spravidla bežnou pumpou. Keď som chcel otestovať bez duší obyčajné gumy Mavic Yksion, na ráfiku Ksyrium boli voľné a nafúkať sa mi ich nepodarilo ani pumpou so zásobníkom.
soused ja, nakoľko 10 rokov jazdím na MTB bezdušáky pri tlakoch len1,6 -1,8 atm, nemám z tých Ksýrií vôbec zlý pocit.
A ten Tufo tmel má zmysel tam liať? Ja by som ostal pri mojej overenej klasike NoTubes.
(ani neviem, čo tam mám za ráfiky, nejaké z tých lacnejších)
Súprava, oproti iným, obsahuje aj gumenú vložku, ktorá má pre pätky vytvoriť vhodný profil.
Set je určený pre MTB so šírou ráfikov 17-20. Asi v Mitase zaspali dobu lebo pri MTB dnes letia od 21mm smerom nahor. Moje cyklokrosové majú 17mm.
Keď vyskúšam, dám v tejto téme vedieť výsledok.