Ahoj,
chcel by som sa opýtať aké cestné plášte by ste odporučili, aby bola cena oboch do 35€.
Momentálne mám Michelin Dynamic Sport, 23-622 no majú už vyše 3000km a mám z nich už pocit, že sú hodne opotrebované.
Od nových by som čakal čo najmenšiu šírku, hmotnosť, odpor a cenu a čo najväčšiu výdrž, tlak a odolnosť.
Mám čierno-červený bicykel, čiže ideálne by boli s červenými pásikmi
Diki.
Ďakujem za rady..
apropo netvrdím že si po3000 km zničené, ale začínajú byť opotrebované, tak sa snažím včas premýšľať nad inými, aby som nekúpil hneď prvý keď to bude súriť. no veď ešte porozmýšľam, ale ten michelin čo píše imro1 sa mi celkom páči.
imro1 máš pravdu, nevšimol som si, že che oba za toľko. U mňa bude pro 4 race nasledovník prednej pro 3 race. Ale kým sa zoderie budú už asi pro 5ky Na zadné používam lacné speedium 2 (25 - 622), ktoré na mokrom asfalte vôbec nedržia, ale v daždi nejazdím. A ak ma chytí prehánka, tak sa aj tak bojím, tak v zákrutách idem ako pokakaný (aj keby som mal nejaký držiak na mokro).
No uplynul nejaký čas, mám 3.7k km a tie plášťe sú v horšom stave ako Somálska ekonomika (trochu preháňam
už som si aj uvedomil, že za tu cenu zrejme plate s nejakou extra životnosťou nenájdem... Tak by som znova poprosil nejaké ttypy s cenou max 25-30 za jeden... Za tu cenu by som však chcel životnosť aspoň 10 000 km a fakt dobre vlastnosti... A ideálne tlak aspoň 10 barov
GP4000s by som aj ja odporucal a ked za menej penazi tak Lithion 2, ak ti vleze tak 25ku ... praveze vyhoda sirsich plastov je ze ich nemusis fukat na tolko barov viac neznamena lepsie
V čom sú vlastne lepšie širšie (24, 25mm) plášte ako 23mm? Veď keď to nafúkaš na 8atm tak ten rozdiel plochy je minimálny, akurát to robí problémy keď potrebuješ na pretekoch rýchlo vymeniť koleso.
Ja som prednedavnom kupoval plaste Vittoria Diamante Pro Radiale 24mm a za 500km co mam s nimi najazdene zatial spokojnost (s Vittoria Rubino Pro 23mm na starom biku som tiez nemal problem). Su to sice trocha pohodlnejsie balony, ale daju sa nafukat aj na 10 barov.
Momentalne mam Continental Ultra Sport, zadny som vymenil po prvom defekte po 4000 km. Nasledujuce chcem o nieco lepsie a cierno-biele, tak som si objednal Vittoria Rubino Pro www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=21_229_58&products_id=101157 Uvazoval som aj nad Continental GP4000S, tie ludia chvalia, ze vydrzia aj 10000 km a lepsie sa na nich ide, ale su iba cierne a trochu drahsie.
Ja chcem práve preto duo toho viac investovať, aby som ho nemusel meniť po 3 tisícoch... Ten continental vyzerá dobre, no cena je hodne vysoká a tiež by som chcel najlepšie čierno-červené.. skúšali ste niekto tie vittoria? Zaujímali by ma skúsenosti s nimi.
Dnes som musel urgentne kupovať cestný plášť, pretože sa mi včera podarilo preraziť Michelin Lithion 2-ku. S týmito plášťami som spokojný.Nakoľko nemám doma rezervný plášť bol som spokojný že som niečo u nás v meste zohnal v kamennom obchode. Mali Vredestein Fiammante DuoComp. Neviem čo je to zač, ale má oceľovú pätku, tak som ho vedel nahodiť len kovovými montpákami. Plastovú páku som zlomil Podľa mňa Lihtion 2-ky za nejakých 16€ je dobrá voľba. Nepozná niekto náhodou spomínané Vredesteiny?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do tej ceny su OK Continental Ultra Sport kevlar
http://www.kupkolo.cz/plast-silnicni-michelin-pro4-race-700x23_z562/
apropo netvrdím že si po3000 km zničené, ale začínajú byť opotrebované, tak sa snažím včas premýšľať nad inými, aby som nekúpil hneď prvý keď to bude súriť.
už som si aj uvedomil, že za tu cenu zrejme plate s nejakou extra životnosťou nenájdem... Tak by som znova poprosil nejaké ttypy s cenou max 25-30 za jeden... Za tu cenu by som však chcel životnosť aspoň 10 000 km a fakt dobre vlastnosti... A ideálne tlak aspoň 10 barov
Možno aj toto by nebolo zlé, http://www.suncycle.sk/sk/produkt/plast-michelin-krylion-carbon/268
Len čím drahší plášť, tým viac naserie, keď ho niekde rozrežeš. Aj keď možno sa to stále oplatí viac ako kupovať donekonečna Dynamic Sporty...
Na čo ho chceš fúkať na 10 barov? Vydrží to vôbec tvoj ráfik?
Continental Grand Prix 4-season 700x23C VectranBreaker plášť, kevlar
55,99 €
MOC 75,99 €http://velonews.competitor.com/2012/05/news/giro-tech-rise-of-the-25c-tire_218011
http://www.wiggle.co.uk/vittoria-diamante-pro-radiale-clincher-tyre/
A hlavne koľko kilometrov reálne vydržia...
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/plast-continental-grand-prix-4000/46
ja som mal (strieborno-čierny) a bol super
Continental Grand Prix 4-season 700x23C VectranBreaker plášť, kevlar
55,99 €
MOC 75,99 €